Division 1 damer i Södertälje

2008-12-01@18:01:43
Helgen som varit har spenderats i Södertälje/Sundbyberg.

Vid lunch i fredags åkte vi och åkte direkt till hallen. Vi åt på ett ställe i närheten och usch på det... Vi, som enda gästerna typ, fick vänta på maten i 50 minuter och när den kom var pastan kall... För övrigt var det gott...

Vid femtiden var det träning och klockan sju spelade vi vår första match. Vi mötte då ett Södertäljelag. Matcherna spelas i tio omgångar, något jag aldrig gjortf örut men det gick bra!

Det var en jämn match men vi lyckades stjäla en fyra i skilje för vinst =)

Efter matchen, sov tog ca tre och en halv timme, åkte vi till paulina där vi skulle bo... Blev en ganska sen kväll måste jag medge...


lördagen ringde väckarklockan 07.15 och strax efter nio var vi i hallen. Vi spelade första matchen klockan tio och mötte då Fyris/Lofsdalen. Även här lyckades vi stjäla för vinst, en etta i tionde omgången =)

Lunchen åt vi i hallen och andra matchen spelade vi 15.00. Vi mötte då Uppsalalaget Fyris/Kamp och det slutade med förlust. Vi hade matchen nästan hela vägen fram men de stal en etta i sista för vinst.


Kvällen blev inte sen... Väckning 05.30 på söndagen. Vi spelade första matchen klockan åtta och mötte då Östersund/Attacus vilket slutade med förlust. Vi fick inte storstryk och var me in till sista omgången, även fast vi låg i ett litet underläge... Deras sista sten avgjorde och vi behövde inte sätta vår sista..

Nu var vi två lag på två segrar var, vi och Lofsdalen och ett lag på tre segrar, Attacus.
I nästa matchpass som spelades 13.00 var vi åskådare. Lofsdalen och Attacus möttes och för att vi skulle ha en chans på särspel om slutspelsplats var Attacus tvungna att vinna, vilket de också gjorde. Fyris/Kamp som även de hade chans på särspel förlorade dock så särspelsmatchen gick mellan oss och Lofsdalen.

Den matchen spelades 17.15 och efter de åtta omgångarna slutade vi med förlust.. Det blev alltså inget slutspel för vår del.

Direkt efter den matchen begav vi oss hemåt mot Gävle igen.

Tack för helgen tjejer!


Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0