Cross!!

2009-10-11@10:33:54

Jag har åkt på en sketen förkylning... Har varit hängig ett bra tag nu men inatt så brakade det loss. Kan iofs bero på att gårdagen var intensiv. Det var dock värt det så jag ska inte klaga!

Vi började vid halv två med att plocka fram diverse prylar vi köpt och försöka reda upp hur vi ville ha det nere i kafeterian. Vi möblerade även om hela rummet, detta tog sjukt lång tid eftersom vi aldrig kunde bestämma oss, haha, tappade räkningen på hur många gånger vi skjutsade de där borden över golvet... Sedan fixade vi iordning myshörnan, mingelrummet, "djungelhörnan", soffhörnan, scenen samt kafeet.

Vi åt middag framåt halv femtiden, blev väldigt stressigt eftersom vi hade ett drama vi måste öva på, vi hade aldrig gått igenom det. Halv sju kände vi att vi kunde släppa det, sju satte allt igång så det var på håret!


Det började med lite mingel ute i kapprummet, med bål och snacks, sedan blev det drama, sång och prat och därefter blev det fika. Lisa som hade räknat sa att det som mest var femton pers + oss sju som förberedde allt, väldigt roligt!! Vid tolv hade vi städat allt och då gick även de sista, vi var totalt slutkörda och ville bara hem och sova. Men med tanke på hur lyckat vi tyckte det blev så var det värt det :) Vi har även lärt oss av våra "misstag" och vet nu hur vi kan vara mer effektiva och inte behöva jobba hela lördagen...

Idag mår jag som sagt inte hundra, men Emma kommer någon gång efter lunch. Vi ska troligen återuppta vårt Monopolspelande :) Nu ska jag iaf äta frukost och hålla tyst!

Kram



Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0