I'll be on your side forever more

2011-12-31@21:51:14
Julklapparna vi handlade ungefär en vecka innan jul kom till användning på annandagen. Då fixade vi det sista, bredde hundra smörgåsar och fyllde den gulligaste piñatan jag sett, i form av en liten pajas och sen packade vi allt på en picup och åkte upp till Puerta del Cielo. När vi kom dit hade barn redan samlats och det kom fler och fler. Vi började som vanligt med att be och sjunga lite. Sen gjorde några av barnen ett drama som handlade om Sackeos och därefter satte vi igång med piñatan. Det är roligt och barnen älskar det, men jag är lika tacksam varje gång det är över och ingen skadats sig.

 

Sedan började vi dela ut julklapparna vi köpt, samt macka och juice. Det var lite svårt att få ordning på alltihop men när vi sedan gick därifrån så hade barnen fått vad de skulle och vi, i alla fall jag, hade haft en fin stund.

 




Senare samma dag hade de gjort iordning julklappsutdelning och piñata även i kyrkan så vi gick dit och tittade. Hur mysigt som helst och även dit kom det väldigt mycket barn.




Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0