Te doy mi corazon

2011-11-26@18:10:24
Igår utforskade vi en liten del av huvudstaden. Vi åkte typical Nica-buss på morgonen och det är verkligen otroligt charmigt. Du kan hoppa av och på i princip vart du vill och ibland när bussen stannar plockar den upp försäljare som går fram och tillbaka i bussen och skriker ut vad de har att erbjuda: Güerilas con cuajada y gaseoooooooooooooosaaaaaaa! Hur charmigt som helst. Det är aldrig tyst och det är alltid någon i rörelse. Sen så spelades det lovsånger konstant hela bussresan på ungefär en och en halv timme. Ropa till Gud på spanska kändes igen, men det blir en underbart atmosfär oavsett om man förstår allt som sjungs eller inte. Verkligen något som måste upplevas när man kommer hit.

Vi var även på bio och såg nya Twilight, som var sjukt grym, men jag vill gärna se del två på en gång, tack, hehe. Dagen avslutades med sen middag på ett mysigt litet ställe med palmtak, julpynt och livemusik tillsammans med Daniel och två av hans vänner. Vi kom hem till huset igen vid midnatt.

Efter lunch idag så har vi lektion med Nicavännerna och ikväll är det ungdomsmöte i kyrkan. Imorgon ska vi åka iväg till Tipitapa på missionsresa!


Postat av: Sara Hartung

Bakom molnen finns alltid ljuset Kram

2011-12-04 @ 16:47:15

Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0