What if Your healing come through tears

2012-02-01@05:59:39
Vi har fått vara med om mycket fantastiska saker de här första veckorna på året. Något som jag upplevde som en otroligt mäktig händelse var ett möte vi var på i torsdags, det var i Sebaco. Vi åkte dit tillsammans med några från kyrkan i vår lilla gula buss och när vi kom dit slogs jag av en syn som var helt otrolig. Det var så galet mycket folk! Så mycket att stolarna inte räckte till så vi och många andra fick stå längst bak i kyrkan. Är så otroligt dålig på att uppskatta folkmängd men ett par hundra var det iaf.

Det var ett team från Ryssland, som dock är bosatta i USA, som var där på en konferens och om jag förstod det rätt så var det sista dagen då vi var där. Mötet började med lovsång och sen var det predikan, därefter bjöds det in till förbön, helandebön. Det var så otroligt mycket folk som gick fram, hade vi som stod längst bak också försökt tagit oss fram hade vi inte kommit längre än till halva kyrkan. En mäktig syn.

Men det som var det mest underbara var efteråt när folk fick gå fram och vittna om vad som hänt i deras liv under kvällen. En man kom fram och berättade att han hade haft ryggproblem, att han haft svårt att röra sig. Men han hade blivit helad och stod och rörde ryggen åt alla håll. Därefter kom det upp en kvinna med sin dotter i famnen och berättade att hon fötts med helt platta fötter, men att hålfoten växt fram på båda fötterna under förbönen samma kväll. En annan tjej kom upp och berättade att hon fått sin syn tillbaka och en kvinna berättade att hon i fem års tid hade haft en bollformad tumör på sidan av magen, men nu hade den försvunnit helt!
iDios es bueno!

Det var verkligen en mäktig upplevelse, jag har aldrig sett helande på det sättet förr, bara på tv, men det har inte känts lika äkta.


Postat av: Annie

Jesu Getano! Som betyder Jesus är Herre på Amharec/Amarinja (Etiopien)!

2012-02-19 @ 20:40:06
Postat av: Sara Hartung

Vilken underbar Gud vi har Kram

2012-03-07 @ 20:09:53

Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0