Feliz Año Nuevo

2012-01-03@19:12:17

Nytt år, 2012. Det är helt galet egentligen, men när jag vaknade på morgonen den första januari kändes allt som vanligt. Kanske är det positivt. Ett nytt år behöver inte alltid betyda en ny start, det kan också betyda en fortsättning på något som redan påbörjats. Det beror lite på hur man ser det.




Min nyårsafton blev helt underbar och en dag jag kommer minnas länge. Vi började kvällen med möte i kyrkan, dock så hade vi fårr höra att det började klockan sju men när vi kom dit då var predikan i full gång. Men det vi hörde sen var i alla fall väldigt bra. Efter predikan och bön satte vi stolarna längs väggen i kyrkan och bildade som en enorm halvcirkel. Sen bjöds vi på mat, glass och tårta. Tillsammans med fina människor så blev det en väldigt lyckad stund!

 



Därefter blev vi hembjudna till några vänner från kyrkan där vi en gång till blev bjudna på mat, traditionell Nica-mat som består av kyckling och grönsaker samt lite potatis. Därefter lekte jag med familjens lilla prinsessa ett tag. När de sen skulle iväg efter någon timme skjutsade de hem oss hit till huset. Vi begav oss då ner till parken där Marlene och Emanuel befann sig tillsammans med ett gäng ungdomar.

Vid tolvslaget befann vi oss här utnför huset på gatan och såg tre gamlingar brinna upp (en nyårstradition här, de gör en docka i naturlig storlek och proppar den full med smällare och annat, sen tänder de på den på tolvslaget för att bränna upp det gamla), en massa tricitracas smällde och det var fyrverkerier i alla väderstreck. Väldigt mysigt!

 



Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0