The beauty of Your majesty

2012-05-02@05:18:31

Nu har vi varit här i Darío i två dagar sen vi kom hem från vår lilla minisemester till Costa Rica. Vi behövde förnya vårt pass för vår sista månad här och därför bestämde vi oss att åka tillbara till Liberia där vi var sist. Nu åkte vi dock dit för lite andra äventyr än sist och Julia var också där med oss i ett par dagar. Mys!

Vi reste tidigt på onsdag morgon och kom fram vid lunch, vi gjorde inte så mycket den dagen, vi laddade mest upp inför resten av tiden. Dagen efter spenderade vi på stranden, sjukt varmt vatten och vi njöt av varje sekund. Vi var även på en kulturutställning i ett gammalt fängelse där och tittade på konst samt några dansare som var galet grymma. Åt god glass gjorde vi också!

Fredagen tänkte vi också spendera på stranden, åtminstone en del av den. men på riktigt latinamerikavis så skulle nästa buss ta oss dit vi skulle, men när nästa buss passerat ungefär femton gånger så gav vi upp och gick och handlade lite innan vi hämtade upp Julia på busstationen.

Lördagen däremot blev vår stora äventyrsdag då vi besökte naturreservatet Rincon de la Vieja. Efter fem och en halv timmes vandring hade vi sett helt underbar natur, öppna fält omgivna av berg, djupare skogar med alla möjliga sorters träd, vackra utsikter och porlande vatten. Vi hade sett apor i träden, stora ödlor på stigarna och vi hade hörd fågelsång som vi aldrig hört förut. Dessutom hade vi badad vid ett vattenfall en och en halv timmes vandring genom alla dessa landskap. Det var en av de vackraste platser jag någonsin sett! Helt breath-taking!

Tack för trevliga dagar i grannlandet! Men det var skönt att komma hem till Nicaragua igen. Det här landet kommer för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.


Hela fina gänget!

Porlande vatten, under en hängbro som gav upphov till sjösjuka

Vid en varm källa. Nedanför fanns kokande vatten och det ångade verkligen. Ånga som luktade kokta ägg.

Till vänster; glad tjej och vacker natur. Till höger; paradiset!Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0