I have been here many times before

2015-03-31@20:29:57
Idag och imorgon är det kursstarter, de två sista kurserna på termin sex, vilket betyder de två sista kurserna på programmet. Helt sjukt egentligen.. 
 
Eftermiddagen spenderades dock hemma i ett försök att kurera min mage, som jag börjar bli riktigt frustrerad på. Men nu kan det hända att morgondagen blir normal. Hoppas, hoppas.. Har även övat balett i vardagsrummet vilket gjorde att Pussel kröp in till sitt gömställe i garderoben, nog säkrast så. 
 
Nu vill jag bara sova, så ska väl försöka med det. Pussel har dock börjat bli riktigt pigg och kutar omkring här inne som en skottspole. Just nu är han ute och spatserar på loftgången vilket gör att temperaturen sjunker en del här inne. Tack och lov för elektrisk värmefilt! Och tur att Pussel är så söt!
 
 

Courage is not the absence of fear, but the triumph over it

2015-03-27@18:39:47
Dagen har pendlat från tröttheten själv till total lycka. Den började rätt kasst med typ 2h sömn inatt på grund av ja, jag vet inte vad. Sen var det då dags för respondering och opponering på c-uppsatsen. Vi började med att respondera vilket slutade i ett lyckorus då examinatorn sa att vi gjort ett jättebra arbete och det är knappt något alls att ändra på! Så gött! Sen hade vi opponeringe en halvtimme senare och vi gick godkända därifrån. Resten av dagen var vi åhörare och det gjorde inget att dagen slutade 16.30, för ja, den goa känslan gav sig inte och den håller fortfarande i sig. Nu så!!
 
Nu ska jag kolla på film med min sovande lilla lurviga kompis.
 
 

What if trials of this life are Your mercies in disguise

2015-03-25@14:38:02

"Lediga" dagen spenderas med Pussel, penslar, plugg och masterchef junior. Och en förkylning som inte vill ge med sig. Men har det ganska gött ändå! 

What if your blessings come through raindrops

2015-03-23@22:59:21
Har varit vaken några timmar för mycket idag så kroppen har kopplat på nån magisk reserv jag inte visste existerade och jag är nu piggelin. Lagom till sovdags liksom. Typ jag i ett nötskal. 

Men då får man vara tacksam över de små sakerna som gör tillvaron lite fin sådär, typ min elektriska värmefilt (kärlek på den!) , en spännande bok och en knasig katt! 
Jag andas ut min ensamhet och andas in att jag är din

2015-03-22@23:04:07

De sjöng en av mina favoritlåtar i kyrkan idag, Blessings av Laura Story... Den har jag spelat på repeat så många gånger att jag inte trodde att den skulle betyda något nytt. Men så fel man kan ha. 

Men det är en annan sång jag visar här. Fina ord. 

Pussel

2015-03-19@18:06:44
Ett inlägg bara med bilder på min älskade katt. Så får det bli ibland.
 
 
 

In the dark and desperate places no one else goes you'll find the heroes

2015-03-19@10:54:17
Opponeringen går framåt och det känns verkligen som om vi kommer bli klara. Så skönt! 
Har varit ute på äventyr med Pussel en del nu också, han vänjer sig vid selen mer och mer, även fast den verkligen är hans hatobjekt nummer ett. Vi var ute på en mysig lite kort promenad i morse och förutom att han ville gå in i fel hus och att vi mötte två hundar så gick det bra. Nu ligger han och sover bredvid mig i soffan.
 
Igår simmade jag för första gången på ett tag, så gött! Fick även kvalitetstid med fin vän och gos med bebis på kvällen. Värt! 
 
 

Om du inte kan bli hel i Jesu armar, i vems armar ska du då bli hel?

2015-03-16@17:18:16
Idag är en sån dag då fina ord är bra. En tur till stan, en promenad, C-uppsatsläsning för opponering och nu Criminal minds. Så får dagen vara. Fire meet gasoline

2015-03-14@17:43:21
Var på en dansföreställning idag. Den tog slut alldeles för fort, hade kunnat kolla hur länge som helst. När jag kom hem tog jag en promenad med Pussel och sen bestämde jag mig för att öva lite balett och övningen ledde sedan till fotografering. Så.. här är lite fotfoton.. 
 
 

Jag har hört om Dig att Du kan gå på vatten, jag har aldrig lyckats ta mig särskilt långt...

2015-03-13@21:46:34
C-uppsatsen är inlämnad för opponering och nu väntar en helg utan värst mycket plugg.  Idag var första dagen som jag var helt ledig på ett par månader. Och vad gör jag då? Jo jag jobbar. Dagen började med huvudvärk och slutade med ännu mer huvudvärk och soffläge. Tacksam för en kelig katt som ville hålla mig sällskap.. 

Känner ni också ironin eller? Jag börjar känna att hela mitt liv består av ironi just nu. Men imorgon är en annan dag...


Screaming without sound

2015-03-08@18:46:02
Gudstjänst, lunch med gänget, c-uppsats och nu sitter jag här, helt slut. Köpte jordgubbar på Ica igår som visade sig vara de största jag någonsin sett. Ibland är det sånt som får sätta guldkant på vardagen. Tre dagar kvar, tre dagar. Stå ut. Andas.
 

Don’t give up

Don’t let the world turn you down

There will always be a dawn

Even though it seems so far away

Don’t give up

You are loved


Don’t let go

Don’t let the thoughts take you away

There will always be freedom

Even though you’re trapped

Don’t give up

You are needed


Don’t turn away

Don’t let the darkness take you over

There will always be light

Even though the shadows makes you blind

Don’t give up

You are strong


Don’t let anybody step on you

You are worth a lot more

Don’t let your fears take you over

You are never all alone


When you feel like hope is gone

Just open up your heart

And He will give you a reason to hold on

Just because He loves you


Don’t let anybody pull you down

You have the right to stand tall

Don’t let your dreams fade away

You will see one day they will come true


When your eyes are filled with tears

He wants to wipe them all away

When your heart are filled with pain

He wants to make it whole again


Because He loves you

 

 
 

Como dijiste

2015-03-05@19:40:43
Vissa dagar blir inte som man tänkt sig. Vaknade upp med feber och en sprängande skalle, men ändå gick c-uppsatsskrivandet bra. Nu ligger jag dock hemma istället för att vara på balett eller tjejkväll. Så, roligare kan man ju ha det, men just nu vill jag mest sova. Och tänka på att uppsatsen snart är inlämnad och livet förhoppningsvis går lite långsammare framåt. 
 
Såna här dagar är jag extra glad för Pussel och Grey's Anatomy. Det får tiden att gå och man kan ha trevligt på vägen utan att behöva tänka alltför mycket. Nu snarkar dock Pussel bredvid mig och det gör mig bara ännu tröttare, så somnar nog snart. Helt galet.
 
 

When you believe

2015-03-03@21:52:06
10 h C-uppsatsskrivande idag och hela jag är slut. Känner ingen motivation alls att gå upp och börja igen imorgon, men nu börjar vi ändå se målet, så får låta det vara motivationen tills den är inlämnad. 

När man kommer hem såhär helt slut en kväll är det otroligt tacksamt att ha en kelig  katt som är villig att gosa tills det är dags att sova. 


We believe in God our father

2015-03-01@22:27:11
Helgen har varit intensiv men rolig. Gårdagen spenderades till största delen på en curlingis, avslutning på säsongen. Rolig dag, men trist att jag inte får spela igen förrän till hösten. Just nu känns det som en evighet dit! 

Dagen har spenderats i kyrkan, först gudstjänst och sen tjejkväll. Mys på hög nivå, så goa tjejer! 

Nu ska jag roa Pussel en stund, han springer här fram och tillbaka, tror någon varit rastlös idag hehe...

Arena Vänersborg 
En gosig katt imorse! 
Min älskade kyrka 
Och så en trött men glad tjej. 
Godnatt! 

RSS 2.0