And though You're invisible I'll trust the unseen

2009-09-30@13:37:20

Dåligt med uppdatering på senare tid, kanske för att jag helt enkelt inte haft något vettigt att skriva. Hade en väldigt bra dag igår dock som började med Bibelskola. Därefter begav jag mig till Vasa för att grilla marshmallows och dela ut, detta gjorde vi med Ny Generationgruppen. Det blev en succe måste vi säga, vi lyckades sprida lite glädje iaf, både till lärare och elever :)

Runt 18 mötte jag min Leksandsvän på stationen, hon hade två h väntetid i Gävle inna hon skulle fortsätta norrut så vi passade på att träffas, var över ett halvår sen sist! Otroligt trevligt! En massa prat, skratt och allmänt konstiga diskussioner är en bra summering av kvällen, fast vi får iofs inte glömma de dansande tomtarna på trappan till stationen!


Nu ska jag och Jenny fara iväg en sväng, sen ska jag till Pk


Blir saker verkligen bättre när man i efterhand får veta att det inte alltid varit för sent? Att saker och ting kanske inte skulle ha blivit annorlunda, men att saker och ting skulle ha känts mycket bättre. Utan skuldkänslor, utan dåligt samvete för något man egentligen inte gjort men ändå gjort. Men nu är det för sent, det är lätt att vara efterklok... Men samtidigt så visste jag ingenting, jag hade bara mina känslor och gå på och de räckte inte till. Vad skulle jag kunna gjort, säg mig, ligger allt på mig egentligen?
Och nu finns "jag" i en nyare och bättre upplaga, kommer allt lösa sig då? Även för mig?


Surrounded by your glory, what will my heart feel?

2009-09-28@16:38:13
Har varit så fruktansvärt trött hela dagen och inte orkat gör någonting alls, känns inte bra det här. Jag som hade planerat en sväng i spåret och/eller en fotorunda satt nu inne och försökte hålla ögonen öppna, hmm... Kan ju iofs skylla på huvudvärk och vädret men det känns inte riktigt bra. Om en halvtimme ska vi iaf till mormor och morfar en sväng, var väldigt länge sen så det ska bli trevligt :)



Målade iaf om mina naglar igår, blev vinröda med detaljer i form av blommor i vitt och orange samt olika "spetsliknande" dekorationer i vitt, grönt och glitter. Ungdomssamlingsmötet gick även super! Vi hade en massa ideer och visioner om hur vi ville ha det och det bästa var att det mesta var genomförbart, mindre än två veckor kvar, jag är så sjukt taggad! Kommer bli underbart!

Bilderna är tagna imorse innan jag cyklade iväg till Bibelskolan, det resulterade i tio minuters försening, hann i tid dock, men fick stressa lite extra, haha. Typiskt mig...




Det är så många tankar som snurrar runt dagligen, så många tankar och drömmar om förbättring eller helt enkelt tankar och drömmar om något helt annorlunda, att något hade varit annorlunda eller att något inte hade funnits alls. Men jag börjar fundera på om man egentligen blir lyckligare om allt detta slår in? Kommer det egentligen ha någon påverkan på synen på livet? jag skulle vilja veta, men ändå inte. Fast för tillfället känns det som om det skulle förändra allt...


Tack för att du är du

2009-09-27@16:26:11

Gårdagen blev härlig! Först biljard på Interpool med vännerna och jag och Emma fick lite revansch från sist iaf. När biljarden var klar spred de andra ut sig på diverse ställen och jag begav mig till Pingstkyrkan för förberedelser till Jesusbussen. Vi kom ner på stan närmare halv elva. Fick ha en del intressanta samtal så det var trevligt! Träffade även flerea stycken jag inte sett på väldigt länge! Var hemma närmare två och lyckades med konststycket att "sova" fram till lunch idag, kanske behövdes, sov som sagt inte mycket natten till igår... Sov iofs inte bra i natt heller, ganska oroligt och mycket konstiga drömmar... Vet dock vad det beror på.

Tack för en underbar helg, tack för att ni finns!

Ikväll kommer det folk hit, vi ska ha ungdomsledarträff inför ungdomssamlingsstarten om två veckor, ska bli trevligt. De kommer vid sju och innan dess ska jag fixa iordning en hel massa saker. Har suttit och gått igenom en massa tidningsurklipp från diverse tillfällen, väldigt gamla urklipp, från curling och annat, lite roligt att ha men inget man tittar på särskilt ofta haha. Ska försöka fixa naglarna, måste bara få inspiration, vill göra något annorlunda, något jag inte gjort förut, får väl se hur det blir!


Bild från Valborg -08 :)


Sala

2009-09-26@18:15:26
Ett tag efter fyra idag kom vi hem från Sala, efter två underbara dagar. Ledsamt att behöva åka hem till reality dock... Hade gärna stannat kvar, härligt med omväxling och alla underbara människor!

Fredagen började med hamburgergrillning utanför kyrkan, sen blev det lite information om helgen och vid nio var det ett kvällsmöte med Jamie Kidd. Fantastisk historia! Verkligen gripande och med ett lyckligt slut, sådant vill vi se mer av!

Vi övernattade i Folkets Hus som låg en liten bit ifrån kyrkan och klockan ringde vid sju imorse, så lagom härligt efter typ tre timmars sömn... Jag och luftmadrasser går verkligen inte ihop, sover alltid lika dåligt, knöliga och små, usch alltså...

dagen började med frukost och vid nio var vi på ett seminarium med jamie Kidd; Kan man vara kristen soldat? Verkligen bra! Andra seminariet vi var på startade lite efteråt och det var Anna-Sara som höll i det, om vänskapsevangelisation. Otroligt bra det också! Jag vill verkligen att ni ska veta, jag måste bara försöka inse att jag faktiskt kan klara av det... Efter det seminariet var det lunch och sen begav vi oss hemåt.


Ikväll blir det biljard med vännerna, ska bli så otroligt kul att träffa alla er som flyttat! det var alldeles för länge sen! Efter det får vi se vad som händer, har planerat en sväng till bussen iaf :)

Kram

Above all

2009-09-25@14:50:52

Fantastisk undervisning idag, om New Age, verkligen givande men väldigt skrämmande på samma gång!

Snart bär det av till Sala för konferens, blir kvar till lördag eftermiddag, ser fram emot det! Ska bara packa klart det sista men ska ta en dusch först, bara Jenny blir klar...



Vi var förresten på Erikshjälpen och jobbade igår. Jag och Lisa sorterade inkomna plastblommor och hjälp alltså... Vi sparade sju kartonger och då hade vi slängt desto mer, förstår ni hur mycket som fanns!? Helt sjukt... Jag har nog sett plastblommor så det räcker och blir över, kan klara mig på det restan av livet.

Ny Generationmöte i kyrkan senare på dagen, mys!


Nu blev duschen ledig också, måste kila
Kram


Faith, Hope and Love

2009-09-23@20:41:22
Underbar undervisning idag, verkligen givande! Efteråt blev det stan och Eriksjhälpen med jenny, köpte en tröja och nagellack på stan samt en blå sjal på Erikshjälpen. Vi tog en fika där också och träffade underbara människor! :)

Fick mitt lönebesked idag också och det blev en underbart positiv överraskning! Mycket mer än jag förväntat mig, helt underbart! Jag kommer klara året galant!!!! :)


Jag måste lära mig att gå vidare, men efter ett bakslag som jag trodde jag var kapabel till att undvika så är det svårare än man tror. Att det jag trodde var säkert bara var en illusion jag skapat och att sanningen kom fram när jag minst av allt anade och minst av allt ville det. Men det är bara att inse att det är mycket jobb kvar, men med lite hjälp så kommer det gå, jag har gett mig in på det och jag litar på att det är sant!



Skrivkramp och curling

2009-09-22@21:57:53
Okej, jag har numera bekräftat det faktum att det går att få en grym skrivkramp av att sitta och teckna i fyra och en halv timme, med bara en timmes paus för ett curlingmöte... Inte härligt, men det var det värt iaf. Fick ur mig det jag ville, inte genom text utan bild, men det funkade det också.
Är dock lite osäker ändå...


Curlingmötet var kort men intensivt. Om mindre än två veckor börjar säsongen, ser fram emot det, även fast jag är osäker på hur allt kommer bli...

Borde sova nu, huvudvärken släppte lite efter alvedonen jag tog vid tio.
Kramar!

 


Efter din vilja...

2009-09-21@22:05:35

Har inte haft så mycket tid ledig idag, men jag älskar det. Full rulle liksom, då slipper man bli så fruktansvärt rastlös.

Efter Bibelskolan åt jag lunch sen gick jag och Maria till ett ställe på Söder (ledsen, minns inte namnet!) och såg en konstutställning. Helt underbar var den! Därefter for vi hem till mig och fotograferade... varandra! Väldigt roligt faktiskt! Bilder kommer, hann gå igenom alla idag men orkar inte lägga upp alla just nu.

har en sprängande huvudvärk och vill bara krypa ner i sängen och sova bort en dag eller två, men det går inte för sig. Ska väl spva snart iaf, man kan ju hoppas det går över med bara ett par timmars sömn.

Kan bjuda på en bild



Och underbart vackra Maria!! <3


Tack för idag vännen!

God natt på er!
Curlingmöte imorgon :)


Forma min dag, mitt liv och mitt jag

2009-09-21@06:57:39

Vi hade ett möte igårkväll ang ungdomsverksamheten i Korskyrkan som vi ska starta upp. Det fanns så många ideer, så många visioner och en massa iver och förväntan. Det här kommer bli underbart! Om ett par veckor planerar vi att sätta igång! Jag är så otroligt peppad!


Är det meningen att det ska vara såhär. Nu kanske ni säger att allt ska ha löst sig, men det finns mer, det finns så mycket mer.
Jag klarade inte av att ta distans längre och löste det på mitt egna sätt, jag hade alldeles för dåligt samvete. Ja ni läste rätt, JAG hade dåligt samvete. Fråga mig inte om mer för jag har inget svar.
På ett sätt känns det otroligt bra, lite har i alla fall försvunnit men känslan gnager i alla fall och jag vet inte vad jag ska göra åt den...


Ni får ha en underbar dag!
Kram


You show me the way

2009-09-20@18:02:06
Gårdagen blev underbar. Jag, Sara, Maria, Lisa, Erika och Victoria samlades hemma hos Emmy, sedan åkte vi och käkade pizza och blev underhållna av tre typ trettonåringar som tyckte det var jättekul att flörta med oss, haha! De sprang runt utanför pizzerian och hade sig, hjälp, hoppas man intevar likadan när man var tretton, haha!

Sedan blev det snacks och film. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och åh vilken grym film! Helt otroligt bra. Väldigt detaljerad på sina ställen dock, vissa bitar kunde man hoppat över, fast iofs bidrog varje scen till handlingen på sitt speciella sätt så...

Jag och Maria tog även en sväng förbi Jesusbussen på väg hem


Satt två-tre timmar och försökte bli vän med skissblocket idag, därefter tog jag en springtur i spåret, så otroligt härligt!

Snart ska jag iväg på ett möte ang ungdomsverksamheten i kyrkan, åker om en halvtimme och jag har varken sminkat mig eller bytt om, haha!

Better get going
Puss

Open the eyes of my heart

2009-09-19@14:54:53

Har varit på Erikshjälpen och jobbat från tio fram till de stängde vid två och hjälp vad jag har stressat. Stod i kassan och det var köer, köer och åter köer. Men det var trevligt iaf :) Fyndade lite också, bra att passa på liksom.

Ikväll blir det filmkväll med vännerna, ser fram emot det otroligt mycket. Har saknat er!





Mirror, Mirror on the wall, Have I got it?
'Cause Mirror you've always told me who I am
I'm finding it's not easy to be perfect
So sorry you won't define me
Sorry you don't own me
-
Mirror BalowGirl-

Why is it so hard to trust?


Låt mig få leva, och leva genom dig

2009-09-18@16:45:19

Ska jag vara helt ärlig så har jag kommit till en punkt då jag inte vill veta av något mer längre, jag orkar bara inte. jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen och jag vet heller inte vad jag ska göra åt saken. Känns som om jag bara gnäller för tillfället och jag ber om ursäkt över det, hoppas ni står ut ett tag iaf... Min huvudvärk gick mirakulöst nog över igår.

Spanska undervisning på Bibelskolan idag :) En missionär från Cuba som missionerat i Nicaragua (<3!!) kom och pratade, han hade tolk, men det roliga var att jag förstod det mesta, ett steg i rätt riktning iaf! Pratade om tjänstegåvor.




"Hola me llamo Jenny, vivo con Jessica y todos los dammråttos que yo dammsugo uppo" -
Citat av Jenny i en av hennes inte alltför ljusa stunder, men jag tycker om dig ändå! :) Kände bara för att liva upp stämningen lite i detta annars så torra träskområde.

Mina inlägg blir även ganska kryptiska och utan någon som helst struktur, jag som egentligen älskar struktur och nästintill perfektionism måste nu inse att jag inte alls kan uppbåda ork att försöka mig på något av detta över huvud taget.
Det som inte dödar dig gör dig starkare, jag tar till detta välanvända uttryck igen eftersom det stämmer in så sjukt bra just nu. Känner inte för att ge er en lång utläggning om mitt liv för tillfället, därför är det så svårt att försöka få fram något ur ingenting, om ni förstår hur jag menar...?

Byt ut mitt hårda hjärta
Ta det ut ur mig
Och ge mig förmågan att älska


Låt mina fötter få vandra, de vägar du vill jag ska gå

2009-09-17@16:12:26

Nu har jag kommit till en punkt där jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen och jag hatar det. Kanske är det ett tecken på att jag borde sluta försöka kontrollera vägen hela tiden, eller på att jag inte ska analysera minsta lilla steg för att försöka hitta bästa utvägen, jag vet inte. Jag vet bara att jag vill komma iväg härifrån snabbt, vilket dock kanske leder till problem. 

Ska försöka få bort mitt superstarka nagellim som inte går bort med borttagningsmedel, det ska liksom nötas bort och hur snyggt är det egentligen om man målar annat lack över och limmet skymtar under, nja, inget jag skulle rekommendera precis.

Har gått klädd i jeans och oversize mjukiströja hela dagen. Var något fel på värmen i kyrkan så det var rent ut sagt svinkallt och jag har frusit mig igenom fyra timmar, fyra härliga timmar iofs så jag ska inte klaga, men jag kan ju ändå få hoppas att värmen är tillbaka tills imorgon.

Kan ju tipsa om en till låt när jag ändå är på g liksom: When God ranPhillips, Craig and Dean




Ena stunden idag visste jag vad jag ville, men sekunden senare hade hela synen förändrats och jag var tillbaka där jag började, där jag egentligen borde vara.
Och du... Tack.


Will I dance for you Jesus, or in awe of you be still?

2009-09-17@07:10:58

Jag har ingen lust att gå utanför dörren idag känner jag, kallt och ruggigt, men jag antar att det lir värt det i längden. Ber om ursäkt över mina smått nedstämda inlägg på senare tid, jag orkar bara inte anstränga mig. Längtar till höstfärgerna blommar upp, då blir det en fotorunda må du tro, det riktigt kliar i avtryckarfingret. Snart så, snart :)

Jag har en ide som jag vill genomföra och jag har möjligheterna, jag måste bara fundera över om det är en bra ide trots allt.

Nu måste jag försöka byta om och göra mig iordning, åker om 20 min och jag är inte redo..



By your side until the end...


Ge mig ett nytt hjärta

2009-09-16@21:11:25

Mitt huvud spränger, har spänt mig i princip hela dagen och det känns! Har dessutom sjukt ont i halsen efter allt prat, men det hoppas jag det var värt. Det känns inte så nu, men sen! Jag hoppas bara jag inte blir sjuk... Känner mest för att sova just nu.

Åkte hemifrån runt halv åtta imorse och kom hem vid halv nio, intensiv dag men jag slapp åtminstone bli så fruktansvärt rastlös, nu blev jag nervös istället, vet dock inte vilket jag föredrar.


Ge mig ett nytt hjärta
Och öppna all dess dörrar
För alla som behöver det
Ge mig ett nytt hjärta




Nu ska jag krypa ner i sängen
Hugs

Tu eres mi rey

2009-09-15@14:18:42

Nu är jag och tre tjejer till nästan utbildade ljudtekniker, haha! Iaf utbildade i konsten att få en fungerande ljudanläggning under Bibelskoletimmarna, men det räcker gott och väl, en massa sladdar, knappar och reglage som snurrar runt i skallen just nu. Får hoppas allt sitter kvar imorgon när det blir till att göra allt praktiskt och utan handledare också!

Har ätit lite lunch och sitter och förbererder mig för en troligen kommande situation, och en jag vet ska komma, känns lite (väldigt) svårt, men det behövs och det kommer bli bra, jag känner det på mig!



Ja eller nej?
Rätt eller fel?


Dont ask Him all the time what He want you to do,
ask yourself, what do YOU want?
What do YOU wish for?
And remember He loves you!


When two worlds collide

2009-09-14@19:21:27
Jag har en dunkande huvudvärk och träningsvärk i framsida lår, träningsvärken lider jag inte av, men huvudvärken är desto värre.. Hoppas det går över tills imorgon.
Håller just nu på att baka tekakor, i brist på annat. Var ute och gick en promenad när jag kom hem från Bibelskolan, tog det ganska lugnt, vill börja träna "på riktigt" nu känner jag, curlingsäsong sätt fart!

Snart piper klockan där nere vilket betyder att bröden ska in i ugnen, better hurry up a bit. Funderar på att sätta mig med skissblocket ett tag sen, eller kanske ett tomt word-dokument, vi får väl se hur det blir...


Det gör ont i hjärtat av att märka att det går åt olika håll alltihop...
Du vet att jag älskar dig
Så enormt mycket

Por siempre yo Te amare

2009-09-13@19:18:48
Känner att det blir mkt spanska nu, men jag har gett mig in på att lära mig och då blir det så. Ska försöka låna lite spanska böcker på biblioteket som jag kan läsa :)
Har skrivit en massa inlägg idag men det här blir troligen det sista. Tänkte bara visa en bild på mina nya naglar jag målade tidigare idag, tog en fruktansvärd tid men det var det värt.



Ikväll blir det film med Jenny :)

Musiktips: Canta al Señor!


I was in prison but You set me free

2009-09-13@19:15:00
Var ute och fotade en sväng igår. Har inte haft någon som helst fotoinspiration men eftersom jag älskar det blev det en lite påtvingad fotorunda i skogen men när jag väl kom ut kom inspiationen tillbaka lite allt eftersom. Hann inte fota så mkt, dels för att vi ju kulle baka hela eftermiddagen men även för att jag inte tagit myggsprej på mig och alltså blev attackerad... Typiskt...


Mi Cristo, mi Rey nadie es como tu!

2009-09-13@19:06:39
Har fått hem en bibel på spanska nu :) La Palabra de Dios, pappa köpte den i Sthlm när han och Johan var där igår :)
Var på Växthuset Live igår, det bjöds på livemusik, stand-up samt singstar och massa annat kul! Vi hade även bakdag igår, innan jag for, Benitte kom hit och vi bakade fyra olika sorters godis, alla innehållande choklad! Gott blev det och vi hade underbart kul :)

Nu går det även att ladda upp bilder så här kommer en bild på min nya hårfärg! Bara toning dock, men iaf...




I'll be fighting for you - just give me your hand and hold on

2009-09-12@11:28:52

Dålig uppdatering här numera, känner bara inte för det och det blir inte roligt att läsa om inläggen är framtvingade, det är inte roligt att skriva dem heller för den delen. Funderar dock på att byta design snart igen, jag tröttnar ju rätt fort som ni kanske märkt...

Igår var vi på ungdomssamling i pk, efter att ha varit på Bibelskolan samt Erikshjälpen och efter att vi inhandlat ingredienser till dagen lilla påhitt :) Samlingen var bra i alla fall, skönt att träffa så underbara människor!

Skulle ha visat en bild på min nya hårfärg men det går inte att ladda upp dem så ni får vänta...

Om två timmar ungefär smäller det :)

Kram


Love can melt a heart of stone

2009-09-10@20:03:36
Jag har numera anslutit mig till de rödhårigas klubb, riktigt rött är det and I like it :) Bild kommer, måste bara ta en först, blir nog imorgon när jag inte ser ut som hej kom och hjälp mig då sminket är lite kletigt, haha!

Annars har dagen varit bra. Bibelskola på morgonen med en underbart bra lärare! Sen stan, hittade en sjukt snygg tröja men fanns bara stora storlekar, ingen small över huvud taget, inte i någon färg... Lite typiskt sådär... Men men...

Funderar på att titta på idol nu, har ändå inget annat för mig!

Kramar!


Ny Generation

2009-09-08@19:11:29
Igår träffades vi i Ny Generation Vasaskolan i Korskyrkan för lite frberedelser till presentationen de skulle hålla idag! Innan dess köpte vi 400 klubbor på Karamellagret, haha!

Det var en otroligt mysig kväll och här kommer lite bilder :)


GO! Its all about you!

2009-09-08@18:47:12

Här kommer lite bilder från denna underbara konferens som kom att betyda mycket i mitt liv och jag överdriver inte! Vilket härligt gäng jag åkte med också :D


Julia i det som blev vårt rum för helgen

Alexandra

Jenny

Jag, med Jeanette och Alexandra i bakgrunden

Ibland älskar jag självutlösaren på vår lilla kamera... :)

Sen var det dags för möte, med prat, sång och lite tävlingar och annat kul!


Nattpromenad i Norrköping

Norrköping by night
Den här bilden får avsluta fredagen :)



Fika med några ur Ny Generation

I väntan på att mötet skulle börja...




Alexandras högläsning får avsluta dagen ;)


Max innan tågresan hem


Hmm, tre och en halv timme på tåg blir lite mycket ibland...
Underbar resa!! <3


Hope

2009-09-08@17:55:30

Nu har jag tappat min inspiration att skriva här, igen... Känns som om det händer ganska ofta för tillfället, har lätt för att återberätta faktiska händelser, men desto svårare att skriva sådant som ligger nära för tillfället. Troligen eftersom mina tankar är på lite annat håll för tillfället, har flera ideer som jag vill ge utlopp för men inte kan eller tror jag klarar av, känns lite jobbigt men det ska nog lösa sig.

Kan iaf informera er om att jag målat om mina naglar och att min tröja som jag beställt kom igår :) Sen att jag hade en grymt kul gårdagskväll från vilken jag kommer lägga upp bilder snarast, bilder från GO! kommer också!


Jag är riktigt nöjd med den faktiskt!!


Är även riktigt sugen på att fota, funderar på att leta fram något kul och vara lite kreativ ett tag... Får se hur det blir med den saken!


19 år och GO!

2009-09-06@21:58:41
Nu har jag alltså fyllt nitton :) I lördags närmare bestämt och dagen blev helt underbar, tack vara mina fina vänner som jags penderade helgen med! Ska försöka återge lite av helgens höjdpunkter men det är svårt att återge sådant som kom att betyda så sjukt mycket, orden räcker inte till!

Fredageseftermiddagen tillbringades på ett tåg tillsammans med Jenny, Jeanette, Julia och Alexandra. Tre och en halv timme senare klev vi av på stationen i Norrköping och promenerade till pingstkyrkan som låg bara några hundra meter därfirån. det första jag tänkte när jag klev innanför dörren var över hur sjukt snyggt det var där inne, riktigt häftiga lokaler verkligen, något vi fick uppleva under hela helgen! Runt halv åtta var det ett möte där det blev lite presentationer av Ny Generation samt lite andra filmer om lite allt möjligt. Blev även lite tävlingar osv. Den kvällen var till för alla och man skulle helst bjuda med sig så många som möjligt, vilket GO alltså!! :D Helt underbart!

Katrina kom även hon lite senare och vi alla sex lade beslag på ett litet kuddrum som var typ Alladdin inspirerat med mattor på väggarna och sänghimlar i taket, hög mysfaktor :) Innan vi gick och lade oss blev det UNO-spel tillsammans med ett härligt gäng och jaadu, jag vet inte vad jag ska säga, det blev ett intressant spelande minst sagt... ;)



Lördagen började med ett möte vid tolvtiden. Innan dess hade de fått flera Ny Generationare att sjunga för mig vid frukosten, trevligt med åh så pinsamt, haha! Mötet var fantastiskt och efter det blev det lunch. Klockan tre var det seminarier, vi fick välja mellan två stycken och vi valde det som kallades: med hjärta för andra. Det handlade om att sätta andra först och hur mycket en liten gärning kan påverka en människas liv, hur mycket ett beslut kan påverka. Direkt efter det var det ett gäng krykomedlemmar som satt i en så kallad stadspanel och diskuterade frågor ang tro mm, riktigt intressant måste jag säga!

Efter detta var det bönemöte och därefter blev det middag. Sedan började det mest fantastiska, möte med Joakim Lundkvist samt lovsångskonsert! Helt amazing, så otroligt bra! Så svårt att beskriva, man måste uppleva det själv! Det höll i alla fall på fram till midnatt ungefär. Därefter lyckades mia kära vänner få den nästintill fulla matsalen att sjunga för mig, återigen väldigt trevligt men ruskigt pinsamt. Sedan blev det unospelande samt bubblan, vilket inte går så bra när man gör det vid halv tvåtiden tillsammans med människor som absolut inte kan hålla sig seriösa när de blir trötta, men allt blir så mycket roligare då :)

Sen var det någon som letade fram en sagobok och Alexandra hade sagostund för oss, hmm, internt skämt mer tror jag, nu lät det bara allmänt sjukt! Vi somnade runt tre iaf efter en alldeles underbar dag!


Söndagen började med att klockan ringde taskigt nog efter ungefär fem timmars sömn, därefter packade vi ihop våra saker då rummen skulle användas till söndagsskolan och sedan blev det frukost. Klockan elva började söndagsmötet som vi var med på, tyvärr hade vi fått lite för lite sömn, hoppas ingen märkte det... det var bra iaf så vi ska inte klaga!

Sedan åt vi lunch och halv fyra avgick vårt tåg från Norrköping station, vi var framme i Gävle runt sjutiden.

Fick även mina presenter ikväll :) Dessutom så åt vi glasstårta, trevligt trevligt :)

Jag fotade lite under helgen så bilder kommer, det blev väldigt mycket text nu så creds till er som orkade läsa!



Tack älskade ni för en underbar helg! Och tack till Dig för att du finns där! <3

Kram!

GO!

2009-09-04@14:10:00
Om ca 20 minuter kommer pappa och hämtar mig och Jenny för att skjutsa oss till stationen där vi ska möta vänner. Strax efter tre går tåget mot Norrköping :) Vi ska på en konferens där som heter GO! och kommer tillbaka söndag kväll, kommer bli underbart!

Fyller nitton imorgon också :)

Kram på er!

Un abrazo grande amigo, te amo!

2009-09-03@19:25:21

En enda liten sak, ett enda ord från en person kan få alla minnen att storma över en som en stor mäktig våg, en angenäm sådan. De sköljer över en och lämnaer en med ett hål i hjärtat av saknad!
Jag var med om precis detta alldeles nyss, hålet i hjärtat är stort och saknaden enorm. Att få veta att man skulle tas emot med öppna armar om man kom tillbaka värmde något enormt, åh, jag vill så gärna. En dag, en dag ska jag åka dit och göra det jag är skapad att göra, jag vill hjälpa människor, jag vill så gärna.
Sen vill jag träffa er mina älskade vänner som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta, en plats som för alltid kommer vara er! Jag saknar er, jag älskar er. Snart ses vi igen!

Det smärtar mig att mina kunskaper inom språker håller på att blekna allt mer, jag måste komma på något sätt att hålla dem kvar för det behöver jag, jag vet att jag en dag kommer få nytta av dem. Kanske kan man läsa en kortare kurs? Eller så får man helt enkelt lära sig självmant, det skulle funka det också!

Luz de este mundo
Entraste a tinieblas
Abriste mis ojos pudo ver

Belleza que me
Provoca Adorarte
Te doy mi vida en cancion

Vengo a Adorarte
Vengo a postrarme
Vengo a decir que eres mi DIOS

DIOS Tu Eres Santo
Solo Tu Eres Digno
DIOS Tu Eres Todo para mi

Eres mi Rey
Y quiero Exaltarte
Glorioso Padre y Senor

Viniendo a esta tierra
Que Tu Creaste
Para mostrarnos Tu Amor

Nunca sabre
cuanto costo
En una cruz
Por mi Murio

Mer kärlek, mer kraft, mer av dig i mitt liv

2009-09-03@15:53:08



Såhär ser naglarna ut för tillfället, ganska gammalt ändå, men har inte lagt upp bild. Tog väl ca en timme att pilla dit alla stenarna men det var det värt :)


Mitt goda humör håller i sig, förutom den lilla timmen på AF som bara var allmänt dryg, ganska viktig dock, jag vet! Men det kan ju vara drygt ändå...  Undervisningen var iaf toppen även idag!

Nu ska jag packa lite, har nästan plockat fram allt. Imorgon bär det av till GO! i Norrköping! Så watch out Norrköpingsbor, here we comes :D




You are the one thing that makes it all come true

2009-09-03@07:27:40
Om fem minuter ska jag åka så det får bli ett väldigt snabbt inlägg!

Mötet igår kväll var lika fantastiskt som jag trodde det skulle bli, om inte ännu bättre. Idag väntar ett inte alls lika spännande möte, ska sitta på Arbetsförmedlingen klockan tolv, inget jag ser fram emot precis men det måste göras... Får göra en minnesanteckning om att jag måste gå tidigare från skolan, hmm...




Och det är helt sjukt att jag fyller nitton om två dagar, vi åker dessutom till Norrköping imorgon, ser fram emot det!

Nu måste jag kila
Kramar!

 


Inget kan mätas med löftet jag har i dig!

2009-09-02@18:28:15
Dagen har varit helt underbart bra! Bibelskola mellan åtta och tolv, undervisning av en fantastisk lärare! Sen besök hos A-S i Pk, härligt även det. Känns underbart, vet inte hur jag ska kunna förklara.

Nu ska jag fixa klart lite till och sedan ska jag på möte i Pk, blir en massa flängande fram och tillbaka, men vill ni veta en sak? Det är värt det!

Jag hoppas mitt humör håller i sig, allt blir så mycket lättare då :)
Hade för övrigt en väldigt trevlig kväll igår, biljard med tjejerna! Jag, Emma, Maria och Sofie befann oss på Interpool vid åttatiden för en timmes biljard. Hade det inte varit för mitt lags grymma otur så hade vi faktiskt tagit hem det, eller hur Emma? Fast iofs, vi kan iaf skryta med att vi nog slog rekort i oturligt spel... Mer säger jag inte... ;)

Jag såg en sak, en sak som gjorde mig överväldigad. Om det stämmer kommer vi få se förändring i den här staden!!

RSS 2.0