Slowly fading

2010-05-31@16:40:52

I’m looking into your eyes
I see your heart
I see your soul
Wishing I could say something
That would make the sorrow go away
It shines right through your eyes
The mirror of your soul


You're the Hero we've been waiting for

2010-05-30@20:34:22
Var på ett asgrymt releaseparty på Rockbaren igår! Simon Ådahl hade releaseparty för sin nya skiva Larm, svensk rock. Sjukt bra! Kvällen innehöll en dokumentärvisning från skivinspelningen, en spelning och dans bland annat. Invigde mina nya skor inköpta i Sthlm, mina fötter protesterade mot kvällens slut och det var en befrielse att ta dem av sig, men vill man vara fin.. Heh.
Gårdagen spenderades i Sthlm med familjen. Jag, Jenny och mamma shoppade. Hittade, förutom skorna, en väldigt söt klänning, ett par örhängen och lite annat trevligt.



I eftermiddag var jag på sista innebandyträningen innan sommaren, nu måste jag försöka göra något annat för att kompensera för missad träningstid Tre timmar i veckan är ändå ganska mycket om man inte gör något alls menar jag.

Imorgon sätter Bibelskolan igång igen efter två veckors uppehåll. Bara sju dagar kvar till sommarlov.

Beautiful

2010-05-28@12:30:56
Min syster opererades igår, så jag och mamma följde med ner till Sthlm. Allt gick bra!

På kvällen blev det tjejkväll med mina fina vänner. Vi åt middag på nian och sedan gick vi omkring och tittade lite, det var tjejkväll både på nian och på flanör så allt var öppet till 22. Vid nio gick vi hem till Lisa och såg semi 2 av melodifestivalen. Fick dock veta först imorse att Sverige inte tävlar i finalen... Inte för att jag hängt med tävlingen alls i år, men jag måste ju säga att Sveriges bidrag var bland de bättre. Dont get it. Lite surt iaf.

Ska äta lunch och sen träffa Jenny på stan, ikväll blir det brännboll och annat trevligt på Unplugged!

Kram

Porcelain heart

2010-05-25@13:43:12
Nu börjar spindelsäsongen dra igång igen och jag hatar det. De små äckliga rackarna kommer ju in precis överallt där de absolut inte ska vara. Hade en i taket tidigare idag, som min bror fick ta ner. Sen tog jag en promenad och lämnade en tröja vi lånat till dramat i fredags och hoppades att det skulle ha slutat krypa i hela mig när jag kom tillbaka.

Igår hölls NG-träffen på en filt i Boulognern och bestod av kortspelande och prat. Synd att det inte var riktig sommarvärme, men vi höll ut ett par timmar ändå. När kylan blev för påtaglig packade vi ihop och begv oss hemåt, vid halv nio ungefär.


You would never talk about it
No one could ever know
If there weren’t because of your eyes
That tells a story beyond our knowledge
It seems so close
But is yet so far away
Unreachable

For just a moment
Sometimes
Your eyes are wide open
Showing all of what’s inside
But soon they close again
Like a call for help
Cried in silence


Falling apart

2010-05-23@11:36:36

Vi tvättade bilar, invändigt igår. För att samla in pengar till Rysslandsresan. Det var ganska trevligt måste jag säga och vi fick, tack och lov, jobba i sol en stor del av dagen innan den försvann bakom kyrkan. Fyra bilar tvättade vi, det sjuka var att först kom en bil, sen kom ingen på ett bra tag och sen kom alla i princip samtidigt. Men det gick det också.
Sedan fick jag för mig att jag skulle gå hem, egentliga orsaken var att jag inte orkade vänta en dryg halvtimme på bussen. Tog i princip lika lång tid att gå också, så det spelade ingen stor roll. Motion fick jag också!

Var på Jesusbussen hela kvällen, först förberedelser och sen intog vi rådhustorget :-) Vi blev lite blöta framåt slutet men det är sådant man får räkna med. Kom hem vid halv tre och däckade en halvtimme senare. Vilket gjorde att jag inte vaknade förrän för en halvtimme sen, borde dessutom äta frukost nu..


Whats you brand?

2010-05-19@12:36:52
Kom precis ut ur duschen, har varit ute och sprungit en runda i spåret. Ska äta lunch och om ett tag ska jag hem till Emmy. Ikväll väntar möte och innebandy.

Var på mitt andra Waynes-besök på två dagar igår, jag lovar, det ska inte bli en vana. Allting har bara en tendens att ske samtidigt, på samma plats. I måndags träffades hela NG-gänget där och igår var jag där och åt glass med Liselotte innan ledarutbildningen.



Whats your brand? På ledarutbildningen har denna fras upprepats otaliga gånger, men den är viktig, den är betydelsefull. Vad ger du för första intryck, vad ser folk i dig när de träffar dig första gången? Vad vill du att människor ska se i dig, vad vill du att de ska ha för första intryck? Kom att tänka på det igår kväll när jag kom hem från ledarutbildningen, frasen togs inte upp igår men den kom fram ändå. När jag väl tänker efter så kanske det inte leder till det bästa av tankar. Men jag kan inte ändra på alla andra, jag måste ändra på mig själv.

From the inside out

2010-05-16@12:07:35
Snart är det sommar och jag älskar det. det var nästan ljust ute när jag började min runda imorse, något jag saknat väldigt mycket. Saker har en förmåga att bli väldigt scary i mörker men nästintill skrattretande i ljuset, jag som spelar mig själv ett spratt kanske?

Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och funderar på att äta lunch, åt frukost imorse vid halv sex när jag kom hem. Har även över 700 bilder som ligger och väntar på att jag ska gå igenom dem, något jag ser fram emot men det kommer nog ta ett tag.



I’m wishing for another life
Trying to get away from here
Keeping out the love from You
And the darkness starts to fill me
Like a shadow in the sun

A shadow in the sun
Will soon be my whole life
Taking all of who I am
A shadow in the sun

When You look into my eyes
There is no light
Only deep darkness
Trying to take me over
Like a shadow in the sun

A shadow in the sun
Will soon be my whole life
Taking all of who I am
A shadow in the sun

When You called me to You
Your light overcame the dark
And You gave me another life

Your love surrounds me
And the mighty power of Your name
Tells me not to be afraid
And there will be no more
Shadow in the sun



Faith, Hope, Love

2010-05-15@22:00:32
Har sprungit fram och tillbaka på olika saker hela dagen + gårdagen. Först för ca en och en halv timme sen kom jag hem och fick ta det lugnt och då kan man säga att jag stängde av totalt. Min kropp vill inte riktigt lyda mig, kan det vara ett tecken på att lite sömn är behövligt tro?

Men jag har haft en underbar dag, på många sätt!
Dagen började med att jag fotograferade ett vackert blivande brudpar i Boulognerskogen. Därefter bar det av till Oslättsfors för Johannes och Lindas bröllop! Så otroligt vackert!
Efter det for vi till mormor och morfar. Och inatt ska jag jobba, klockan ringer om lite mer än fem timmar.


Igår fixade jag Lindas naglar inför bröllopet efter lunch, därefter bar det av till Boulognern för fotografering av fina Olivia. Framåt kvällen var det dags för ungdomsmöte på Unplugged där jag och Elle var mötesvärdar. Mötet bestod av en paneldiskussion. Riktigt bra! Man fick sig flera tankeställare, synd bara att jag har en tendens att överdriva mitt tänkande till onormala former. Men någon dag ska väl också jag lära mig att inte tänka för mycket...
Tordagskvällen bestod av grillning tillsammans med mina fina vänner!


Nu ska jag sluta kämpa för att hålla ögonen öppna. Envishet är bra, men i måttliga mängder.

Kram!

Att våga drömma...

2010-05-12@17:05:37

Nu har min tredagarsvecka avslutats och jag är ledig i två och en halv vecka. Ser fram emot att få sova imorgon.
Sen kan det vara ganska bra med lediga dagar också, då finns det inga ursäkter för att inte ge sig ut i motionsspåret. Sprang fyra gånger förra veckan, just nu ligger jag i lä, hehe. Skärpning där också. Ikväll står dock innebandy på schemat så jag är förlåten, tror jag.

Tre fotograferingar väntar den här veckan också, det ser jag fram emot!


Du kommer aldrig ångra det du gjort, det du kommer ångra är det du inte gjort.




Jag letade efter något
Som kunde hjälpa mig på vägen
Som kunde leda mig rätt

Och du fanns där

Jag famlade i mörkret efter trygghet
Efter något att hålla fast vid
Efter något som kunde ge mod

Och du fanns där

Jag grät i min förtvivlan
För att öppna dörrar
För att finna tröst

Och du fanns där

Du fanns där för mig
När jag behövde det som mest
Du blev min räddning

Och du finns här nu
När jag ropar på dig
Nu lever jag för dig

Du fanns där
Därför finns jag




I dream a dream

2010-05-10@14:38:13

Tredagarsvecka den här veckan, sen är jag ledig fram till första juni ungefär då det är schemalagt missionsresa som jag dock inte ska med på. Vilket ger ledighet, vilket ger mer sömn, men vilket också ger rastlösa dagar. Någon som vill hitta på något? Orkar inte sitta med mig själv dagarna ut, då kommer jag bli tokig på riktigt...

Nu ska jag snart cykla iväg och möta upp söta Olivia för fotografering i Boulognern. Ska bli trevligt. Har verkligen saknat fotograferingen, så det suger att min kamera börjar ge sig. Ska börja uppdatera hemsidan lite också, vill göra ny design. Just nu är den väldigt out of time då jag haft någon torrperiod. Skärpning!

Jag hoppas att det inte börjar regna, ser lite svart ut just nu, det kan skapa lite små problem. Men det löser sig nog.





Is it really that bad? Har jag bara gömt det för mig själv, utan att kanske vilja se? Har jag bara klamrat mig fast vid hoppet utan att alls ha funderat över vägen dit?
I dont know, but I want to know...


En tyst röst, ett mörkt rum, ett öppet hjärta, en kärlek så stor…

2010-05-08@14:21:17

När allting springer förbi och jag hamnar flera steg bakom finns det bara ett sätt att lösa det på; ta de där stegen som krävs, offra det där lilla extra och att inte ge upp när man bara vill falla ihop i en hög. Det lönar sig när man väl kommer till målet, för man kommer dit som en segrare. Det spelar ingen roll om man inte knep översta steget på pallen, vad som spelar roll är att man fullföljde det, trots tankar på att ge upp, trots att man fick offra så mycket mer än man egentligen tänkt från början. För allting gå inte som på räls, även tåg kan spåra ur och då gäller det att veta hur de ska sättas på plats igen.

Du är alltid steget före
Och känner allt som smärtar
Du kunde vänt dig bort
Men ändå älskar du
Med en kärlek så oändlig
Att jag inte kan förstå
Och tack vare det
Kan vi också älska
Men du är alltid steget före



Gråter jag, vet Du hur det känns

2010-05-06@10:33:16

Vaknade för ungefär 20 minuter sen, är ledig idag. Vilket är ganska skönt eftersom det blev lite senare än jag planerat igår, somnade lite innan två tror jag. Ska äta frukost när jag skrivit klart det här och sen tänkte jag ge mig ut och springa. Hoppas det inte börjar regna bara...
Var till Erikshjälpen igår och min bokhylla utökades med fyra böcker. Inte för att jag har någon bokhylla, men det lät bra. Det är något jag bör införskaffa, hyllan jag för tillfället har som provisorisk bokhylla är ganska full, av böcker och av annat, så all det som inte får plats ligger lite här och var, inte bra..

Känner att jag vimsade iväg lite där, dags att lägga av kanske.
Ha en fin dag allihop
Kram


It's a slow fade when you give yourself away

2010-05-04@17:55:49
Jag överlevde predikan i söndags och uppenbarligen gjorde jag inte bort mig totalt så jag ska nog vara nöjd!

Hade sovmorgon igår, ganska skönt men dagen blev uppochnervänd. På kvällen var det ng-träff, det bjöds på fika, prat och film., Life of Brian En film som jag dock inte skulle uppmuntra er att se, inte riktigt min smak. Medan de andra satt och garvade ihjäl sig satt jag mest och funderade över vilken planet jag kom från som inte uppskattade dessa, tydligen, helt underbara skämt. I still dont get it...

Ikväll är det ledarutbildning som gäller. Åker om ca tio minuter, har en känsla av att jag behöver gå nu om jag ska hinna.
Kram


RSS 2.0