Acercame a Tí

2010-11-30@13:48:39
Sitter på lektion just nu, nu är det Texto, men tidigare var det Destreza Escrita, med en massa grammatik. Vi har tenta den tionde och jag känner redan hur paniken börjar komma... Grammatiken är sjukt svår! jag förstår inte hur jag ska klara av att lära mig allt...

Vi spelade match igår kväll, vilket blev vår första förlust, känns lite tungt. Jag sabbade en trea i fjärde omgången och missade en dragning för oavgjort i sista, jippi känner man då. Match igen på måndag, då måste jag skärpa mig. Punkt.

Nu ska jag återgå till vårt grupparbete, kanske uppdaterar senare idag om jag har något mer intressant att komma med...

Heaven in my arms

2010-11-28@22:47:05


Inspiration: en bild från förskolan i Dario


Who am I?

2010-11-28@14:00:30
Vi filmade in intressanta julklipp ett par timmar igår, lite intervjuer, lite mysstämning och en massa flum. Ska bli intressant att se resultatet sen! På eftermiddagen/kvällen var vi hemma hos Olivia som fyllde år :)

Och inatt ska vi inte tala om... Jobbade dubbla distrikt, i två dm snö och halv snöstorm. Jag trodde också att om jag startar med det som inte är mitt vanliga distrikt så hinner de nog ploga vägarna = jag kan använda vagnen och slippa förstöra ryggen. Tji fick jag, tror du de var klara eller? Bara att bita ihop och släpa på, nu vill jag amputera axlarna, helst hela ryggen också förresten, och när vi ändå håller på kan vi ju ta med nacken... och huvudet...

Nej, nu måste jag lägga ner, ska fortsätta skriva min argumenterande uppsats om la pena capital, helst måste jag göra klart hemtentan också och läsa lite och göra grammatik och... jag ger upp
Kram

Beautifully Broken

2010-11-26@13:53:57
Jag tittar ut när jag vaknar och ser, snö, i mängder, jag tittar ut lite senare och ser ett ännu värre snöfall och ett ännu vitare landskap. det har fortfarande inte slutat snöa, var ue och hämtade budboken i min brevlåda nyss och fick pulsa genom säkert en dm snö. Ganska vackert iofs, det måste erkännas, och det kan vara ganska trevligt ibland. Men lite varmare skulle inte skada :-)

Nu ska jag börja klä på mig alla fyrtio lager kläder och sedan ta bussen till stan för att möta upp Jenny.


Ice princess

2010-11-25@15:28:33

Photoshoot med Jenny igår, blev lite annorlunda. Vi hade kul iaf!


Digno es el Señor

2010-11-23@21:38:20
Lektioner hela dagen idag, gick inte kalas. Mitt headset fick för sig att lägga ner och häften av gruppdiskussionen gick mig förbi. Har i alla fall fått grepp om ännu lite grammatik, alltid ett framsteg!

Åkte sen ner på stan och mötte pappa på Tricom, skulle titta på en laptop vi sett. Jag behöver en om jag ska flytta, vilket jag ju kommer göra snart, och då är det bra att börja i tid. Det blev ett köp till slut, ska starta upp den och börja installera den imorgon. Sen när jag skulle betala började killen i kassan snacka en massa om tillbehör och sladdar och usb-portar hit och dit och där stod jag som ett fån, säkert med ett stort frågetecken i pannan och lät pappa sköta snacket. Vuxenpoäng till mig? Nåja, en dag lär jag mig nog också och jag kom hem med en dator och en extern hårddisk :-)

Fick skjuts till kyrkan för julfestplanering och sen ledarutbildning. Vi pratade om saker som jag faktiskt förstod mig på, då kände jag mig inte lika dum.


Nu ska jag se Top ModelBreak the chains

2010-11-22@13:47:03
Un largo viaje

2010-11-19@14:59:50
Jag önskar jag hade något att berätta för er, något som skulle kunna lysa upp här, men än så länge känns det inte riktigt aktuellt. har haft flera fina möten med människor den här veckan, flera väldigt bra samtal och har både fått och gett uppmuntran på olika plan. Det är sådant som lyser upp min vardag.
ikväll är det Unplugged i kyrkan, skönt att ha något inplanerat när dagen varit lite hipp som happ. Har försökt få kreativiteten att explodera, men det har bara blivit flopp av det, jag försökte iaf, och egentligen kanske det är det enda som räknas.


Slowly fading

2010-11-17@22:49:30I feel so helpless
I feel so small
Is there anything I can do?
Something?
Tell me
I love you

You would never talk about it
No one could ever know
If there weren’t because of your eyes
That tells a story beyond our knowledge
It seems so close
But is yet so far away
Unreachable

 


For just a moment
Sometimes
Your eyes are wide open
Showing all of what’s inside
But soon they close again
Like a call for help
Cried in silence

 


Mitt vackra vita vinterland

2010-11-17@22:44:09
Snön ligger kvar, så jag gav mig ut på en liten fototur. Den blev dock lite speciell, efter ett tag tröttnade jag på de "vanliga" bilderna och gav mig in på lite annat. Bara för att få utlopp för lite extra kreativitet.

Har tränat både curling och innebandy ikväll. Nu ska jag snart duscha och sen blir det Top Model med Jenny.


Nieve

2010-11-16@09:50:19
Det snöade hela kvällen igår och en stor del av natten. Tittade ut när jag vaknade och såg det här. Ska försöka ge mig ut på en lång promenad någon dag och ta lite riktiga bilder.


Supe que me amabas

2010-11-15@21:29:47
Min fina syster har tagit körkort!!! Vilket betydde skjuts från curlinghallen till kyrkan :) Love you!

Har suttit och läst mest hela dagen, Manolito Gafotas av Elvira Lindo, jag ligger lite efter, har en massa sidor att läsa tills imorgon, tur att boken är ganska trevlig iaf! Har även tränat curling och varit på ng-träff...Nu sitter jag och lyssnar på spansk musik och har en sjuk lust att dansa, någon som vill göra mig sällskap?


Porträtt

2010-11-14@21:59:55
Fotograferade Julia och Tove häromdagen och här kommer ett smakprov.


La niña de tus ojos

2010-11-14@15:05:35
Har inte haft någon ork att skriva ihop något så jag har låtit det vara. Helgen har varit ganska hektisk, saker avlöste varandra nästan hela tiden, först nu har jag kunnat sätta mig ner och, suck, plugga. Ligger lite efter känner jag, måste läsa en massa till tisdag samt göra klart hemtentan, den har jag bara några uppgifter kvar på dock, men det tar emot när det är svårt..
Igår hade vi ett gäng "tioåringar" här hemma för barnkalas. Syster min fyllde 18 och bestämde sig för att spola tillbaka tiden. Väldigt trevligt!

Har jobbat två dagar och fått alldeles för lite sömn så jag skulle helst vilja sova nu, men det får vänta, måste ta tag i pluggandet ett tag. Och jag tänker inte somna på innebandyn ikväll...


Dame tus ojos

2010-11-12@14:24:26

Dame tus ojos quiero ver
Dame tus palabras, quiero hablar
Dame tu parecer

Dame tus pies, yo quiero ir
Dame tus deseos para sentir
Dame tu parecer

Dame lo que necesito
Para ser como tu

Dame tu voz, dame tu aliento
Toma mi tiempo es para ti
Dame el camino que debo seguir
Dame tus sueños, tus anhelos
Tus pensamientos, tu sentir
Dame tu vida para vivir

Déjame ver lo que tu vez
Dame de tu gracia, tu poder
Dame tu corazón
Déjame ver en tu interior
Para ser cambiado por tu amor
Dame tu corazón


Dame tus ojos - Marcela Gandara


Vine a adorarte

2010-11-11@20:13:58
Jag och Emmy spenderade tid på Erikshjälpen tidigare idag, sedan gick jag omkring på biblioteket ett tag innan jag hade tid hos optikern. Jag älskar bibliotek, kan vara där hur länge som helst, kanske tur att jag hade en tid att passa idag... Optikern gick bra också, min syn har inte försämrats som jag trodde, däremot hade den blivit lite bättre på vänster öga, så sjukt oväntat men väldigt positivt, det går åt rätt håll iaf. Har fått hem ett par nya linser på prov så får vi se, hoppas ögat klarar av det nu.Ikväll ska jag och ett gäng på någon quiz night, fråga mig inte vad det är men det lät trevligt så jag hakar på!

 


Break the chains

2010-11-11@09:42:34
Det kändes så bra att vara på is igen efter hur länge som helst, känns det som, sen att det gick åt skogen får jag ta. Hemgruppssamlingen var trevlig även den, det kommer bli bra det här :)

Ska göra lite på en hemtenta (grammatik, heh) och sen ska jag ta bussen till stan för att träffa Emmy!
Att springa utan att se sig om är som att febrilt försöka slippa kämpa och därmed slippa smärtan. Styrka kan man skaffa sig, på många olika sätt, men genom att fly får den aldrig brukas och den kämpe man skulle kunna vara göms för att kanske aldrig tas fram. Det känns ganska uppenbart att flykten är den lättaste utvägen, den minst komplicerade och den minst smärtsamma, men är det vad man egentligen vill? Vill jag kämpa, eller vill jag fly?


You raise me up

2010-11-10@15:31:33

En ganska lugn dag, har städat lite, pluggat lite, läst min underbara bok och varit allmänt slö. Om bara någon minut ska jag ge mig iväg till bussen. Först curlingträning sen informationskväll för hemgrupper i kyrkan.
Lär springa, annars kommer jag bara stressa och då slutar det med att jag ramlar ihop i en hög och bryter benen eller något.
Kan bjuda på lite gamla bilder, åratal sen. Har inget snyggare att erbjuda haha!

 


Nej, se det snöar...

2010-11-09@21:29:09
Jag var ute och joggade imorse... och såhär ser det ut nu! Snö kan vara väldigt vackert om det är alldeles nyfallen snö och ett solglittrande landskap, men nu är det bara regnigt och blaskigt.


Sämsta bilderna ni kan tänka er, orkade varken ställa in korrekt slutartid eller ändra vitbalans. Gult och utfrätt blev svartvitt och ja... Men ni ser iaf


Put your heart in me

2010-11-09@14:19:18

Skulle ha lektioner idag, trodde jag, men upptäckte sen att vi inte hade det, jag var nämligen den enda inloggade när vi skulle börja. Jaha? Sen såg jag på schemat att vi faktiskt inte skulle ha något den här veckan, lite typiskt att jag nu har två veckors uppehåll från spanskan. Gjorde iaf lite grammatikuppgifter, blev lite (läs: mycket) förvirrad ibland och jag tror att det är lättare att räkna mina rätta svar än mina felaktiga då de rätta är såpass många färre.

Tog mig en springtur i spåret efter det, skönt att få röra på sig lite trots att jag höll på att blåsa bort ibland. Löven står liksom i små virvelvindar här utanför mitt fönster.

You can do it
I know you can
Just don’t give up
Don’t look back

You are strong
I know you are
Just don’t give up
Keep on fighting

You are beautiful
I can see it
Just believe in it
Don’t hurt yourself


Don´t give up

2010-11-07@22:13:31


Mina fina vänner! Bild från i fredags.

Ungdomsmöte igår kväll, sedan blev det Jesusbussen för min del. En väldigt bra kväll, på många sätt. Söndagen började med jobb, fyra tröjor och en jacka och jag frös ändå, nu börjar det bli vinter och jag vet inte om jag gillar det, än... Möte kl 16 och sen innebandy. Det var väl min dag...
Imorgon börjar skolorna igen efter lovet, ingen skillnad för mig dock, jag har haft det minst lugna lovet man kan tänka sig. Nu kanske det lugnar ner sig lite iaf.

Nu ska jag försöka ta igen lite förlorade sömntimmar
Kram

Off I go

2010-11-05@17:24:17
Snart klar att ge mig av på 40-årsfest (20+20=40 :) ) Två av mina fina vänner fyller år.


Nails

2010-11-03@19:30:35Detta har varit min sysselsättning den senaste timmen, plus lite till. Köpte ett nagelskulpteringsset häromdagen, nu först hade jag tid att prova. Lite knöligt och lite amatör, men det var första gången... Ganska trevligt pyssel iaf!


Beyond Measure

2010-11-03@07:57:34
Vi spelade vår andra klubbseriematch i måndags och efter lite jobbiga bon lyckades vi vinna med 5-2, fast vi höll på att tappa det bra många gånger. Innan det hade jag spelat innebandy någon timma, mina ben var inte riktigt med mig igår, får se om det är värre idag. Men ger man sig in i leken...

Var på ett väldigt trevligt födelsedagsfika hos Frida igår ikväll!RSS 2.0