When life knocks you down, you can choose whether or not to get back up

2011-01-31@22:48:47

Har umgåtts med Hanna nästan hela dagen, väldigt trevligt! Var även och vaccinerade mig imorse, Hepatit B. Tydligen kan jag få känslan av träningsvärk imorgon, hoppas jag slipper, haha. men jag börjar redan känna av det.. Spelade match ikväll också, slutade med vinst till slut! Skönt..


Har också fått lite bilder från vårt äventyr i lördags som jag tänkte visa er, tack Hanna och Olivia


Fall in this place

2011-01-30@16:36:14
Nu är första gången jag riktigt hunnit andas under helgen, först gången jag är hemma mer än en timme innan jag far iväg på annat också.

Fredagskvällen i kyrkan bestod av en mängd lekat av olika slag, bland annat pennan i flaskan, ordsafari, chokladleken och stafett med norsk fylla och säckhoppning. Kom hem vid två och skulle jobba tre, var lite död sill kan man ju säga..

Lördagen spenderades i Pingstkyrkans källargångar, haha. Det började dock med en tur på loppisen där, sen fick vi för oss att vi ville ta kort och det ena ledde till det andra och vi slutade innen i en av väggarna i studion i församlingsvåningen. Vi kom ut alldeles dammiga men det var det värt. sedan åkte jag hem och vände för hemgruppträff, en helt fantastiskt samling! Vid nio träffade jag vännerna för bowling och efter lite springtävling på stortorget hamnade vi sen hemma hos Lisa för film.


Idag har jag varit på möte och ska snart iväg på innebandy!


Håller även på att fixa med lite bilder från i fredags och medan jag ändå håller på kan jag tipsa om kyrkans ungdomsarbetes blogg på www.unpluggedgavle.blogg.se

Det finaste någon kan få

2011-01-28@11:48:44
Inget jobb inatt, skönt att få sova men också skonsamt för axlarna och ryggen. Fick iaf veta att det inte är någon inflammation, puh, men däremot spänningsvärk som blivit sjukt mycket värre. Har fått övningar jag ska göra dagligen, trots smärta, jippi.., och sen är det väl bara att vänta och hoppas på att det lägger sig. Jag är ju lite anti-tabletter också men har fått äta Ipren för att klara av vissa saker nu, känns inte riktigt lyckat. Jaja..

Hade en helt fantastisk kväll igår, känner mig så lycklig över att ha så fina människor i min närhet, att få ha så fina människor som en del av mitt liv. Tack!


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag möta Maria på stationen!


The Right to Write

2011-01-25@17:48:25

Beställde kursböcker förra veckan och idag fick jag paketet på posten. Ser fram emot att börja läsa, eller kanske inte plöja igenom svenska skrivregler, då skulle nog hjärnan explodera av regler till slut. Men den andra låter riktigt bra! Har fler böcker här hemma också som jag lånat på biblioteket. Känns bra.

 


One day I will wipe away every tear from your eyes

2011-01-25@12:08:48

Har jobbat inatt och känner mig lite sliten, blir jobb en natt till iaf. Jobb är alltid bra.

Tränade curling igår och var sen på NG-träff med gänget, ng-teamarna kom och hälsade på! Nu hoppas vi på förändring..
Skrev även min första uppgift i kursen kreativ skrivande igår, riktigt roligt. Jag tror jag kommer älska kursen, hoppas det blir så också!


When You look at me..

2011-01-23@13:17:56

Du har skapat mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet.
Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad.
Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl.
Benen i min kropp var inte osynliga för dig, när jag formades i det fördolda, när jag bildades i jordens djup.
Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklat foster.
Alla mina dagar blev skrivna i din bok, de var bestämda innan någon av dem hade kommit.
Ps 139:13-16


Du är hel, du är fri

2011-01-23@13:15:20

Känner mig lite ouppdaterad och just nu är jag lite för snurrig för att kunna lyckas få fram något vettigt, men jag ska försöka iaf.

Unplugged i fredags blev sjukt härligt, med prat, sång och bön. Fick ungefär en och en hlav timmes sömn innan jobbet och igår vad jag i kyrkan till lite innan elva för att hjälpa till med flyttstädning. Sjukt mycket prylar! På eftermiddagen hade vi hemgruppsträff hemma hos oss och klockan åtta var det dags för lovsångskonsert i Korskyrkan. Härlig kväll!

Jobbade igen inatt och vaknade vid halv tolv utan att riktigt ha koll på vart jag var, kan ju säga att jag var piggare inatt än jag är nu och nu har jag ändå fått sova ett par timmar iaf. Klockan fyra är det möte och sen är det innebandy.

Nu vet ni vart jag hållit hus hela helgen, iväg på en massa trevligt :-)


Föreläsning

2011-01-20@14:16:54
Sitter och lyssnar på en föreläsning om stress, på distans. Första föreläsningen på kursen och det är sjukt intressant!


Stand up when it's all crashing down

2011-01-20@12:43:17She never slows down.
She doesn't know why but she knows that when she's all alone,
feels like its all coming down
She won't turn around
The shadows are long and she fears if she cries that first tear,
the tears will not stop raining down 

So stand in the rain
Stand your ground
Stand up when it's all crashing down
You stand through the pain
You won't drown
And one day, whats lost can be found
You stand in the rain

She won't make a sound
Alone in this fight with herself and the fears whispering
if she stands she'll fall down
She wants to be found
The only way out is through everything she's running from
wants to give up and lie down.

So stand in the rain
Stand your ground
Stand up when it's all crashing down

-Stand in the rain by Superchick-


There is love that is as strong as death

2011-01-19@14:07:07

Var ute och gick 65 minuter efter frukost, skönt. Gick runt hela Sätra, vet inte riktigt hur långt det är men det spelar inte så stor roll egentligen. Det är sandat i princip hela vägen iaf..

Nu har jag ätit pannkaka och ska fixa lite saker innan halv fyra, då blir det curlingträning och sen match vid åtta.Försöker motivera mig att forsätta med det jag en gång älskade så högt, men det är svårt. Försöker förmå mig själv att inte släppa taget om det förrän jag måste göra det, för att få ut det mesta av det som ändå varit en så stor del av mitt i liv i så många år, men det är också svårt. Speciellt eftersom jag inte har någonting kvar, ingenting. Jag kan vara kvar för andras skull, jag kan vara kvar för min, men jag undrar om någon skulle bry sig om jag la av...

 


Passfoton

2011-01-18@17:38:17
Har farit omkring hela eftermiddagen, är ganska slut nu måste jag säga. Har bland annat förnyat passet, mitt förra skulle gå ut i början av februari så det var ganska tvunget. Fick se bilden också och urk, det måste vara något hemligt knep de tar till med för att göra passfoton så osmickrande som möjligt!? Det blev dock bättre än förra, nu ser jag iaf inte ut som en förskräck apa. Men men, de stackare som måste se det hoppas jag är immuna, för har märkt att det uppenbarligen är flera med samma mening som mig, en liten tröst.


Let Your will be done, let Your will be done in me

2011-01-17@14:48:43
Att studielitteratur är beställd, även sådant jag inte riktigt tycker att jag vill ha men som tyvärr ingår i kursen (som något minfullness blahablaha, men man kan alltid sälja det så fort som möjligt när kursen är slut, tack och lov) har även fixat registreringen på den ena kursen men på den andra har jag inte ens fått inloggningen som jag skulle fått för ett par veckor sen? Det är fixat iaf.

Snart är det curlingträning och sen NG-träff. Är även lite frustrerad över att halkan gör det i proncip omöjligt att gå ut och springa. Får ta fram herr (fru?) tålamod och vänta på våren..

My desire is to see Your fire, growing even higher than before

2011-01-16@23:32:58


Endless joy, perfect peace, earthly pain finally will cease

2011-01-16@23:27:33
Du vet att du mår bra när du går omkring en hel dag och ler utan att riktigt fundera över det. När saker som man vilken annan dag som helst skulle bli nedstämd över tycks så små och inte betyder något. Det är det som kallas lycka. En härlig känsla måste jag säga. Tack för att ni finns allihop!

Har lett mig igenom den här söndagen, först på möte, sen församlingsmöte, sen lets dance från i fredags och därefter innebandy. Plus jobb imorse förresten. Har knappt sovit men just nu bryr jag mig faktiskt inte. Men ser fram emot att få krypa ner under täcket med en bra bok ett tag!


I want to take your word and shine it all around

2011-01-12@11:51:15
Pluggdag igår, känns som allt bara snurrar men det måste ju gå att få ordning på någon gång. Hoppas jag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Jesus Culture och försöker tänka på annat. Måste börja göra mig iordning, ska träffa en fin vän klockan ett. Sen börjar innebandyn ikväll också!


Into the darkness You shine

2011-01-10@21:18:09
Första matchen och första vinsten i division 1, känns bra, vi stal en fyra i sista för vinst med 8-4 så det var nära där ett tag. Ett minus är dock att mina skor gick sönder, måste lämna in dem till en skomakare nu i veckan och jag kommer inte hinna få dem till nästa träning, men jag måste ändå plugga så det kanske var lika bra. Jag tänker inte köpa nya heller, det här är ju sista säsongen jag spelar.

Ska snart gå och lägga mig och försöka sova, ska jobba nu i två dagar. Utomhusdistrikt! Skönt med promenad.lite random bilder


I asked You for life

2011-01-10@14:36:55
Hade en väldigt mysig dag igår. Nu har vi haft sist mötet i kyrkan, lite blandade känslor, det höll på mellan två och sex och därefter åt vi middag tillsammans ett helt gäng, samt återupplevde Rysslandsminnen genom Chicken foot.Idag har jag pluggat och letat studielitteratur som en galning, arbetet är klart och inlämnat och jag ska snart åka till biblioteket för att leta efter böcker. Sen blir det träning och match, årets första match i division 1!
Ledda av en kraft
Mäktigare än svärdet
Hindret tornar upp sig
Ingen vänder om
Löftena står skrivna

Klingor slås mot varandra
Ljuder ekar skrämmande
Slaget är hårt
Men när dagen kommer
Är segern vunnen


Haircut

2011-01-07@14:22:26


När du ser på mig

2011-01-06@17:31:12
Har sovit mindre än fyra timmar inatt och tittat på fem filmer på ett dygn, jag tror inte riktigt jag är på topp. Kommer sova som en bebis ikväll och skönt ska det bli! Vi har haft filmkväll med övernattning i kyrkan, igårkväll var vi 14 stycken som tittade på film tillsammans, vi var några färre som sov över men vi hade sjukt trevligt! Kom hem vid tre idag.

Vi var även hos mormor och morfar igår och träffade kusinerna från Uppsala.
Och jag har klippt mig förresten, i måndags, tror jag varit lite dålig på att berätta det, men typ 2 dm klipptes av, väldigt skönt! Har dock ingen bild men ska försöka fixa det, det är ungefär till axlarna nu.


Awakening

2011-01-04@19:42:41
Nu kommer lite bilder från UNITE! Titta och njut, det var fantastiska dagar!
www.jessica.lafleur.nu

2011-01-04@18:03:21
Har äntligen tagit tag i hemsidan! Skäms för att erkänna att sista uppdateringen jag gjorde var hösten 2009, heh. Men nu så, gjorde den lite mindre beroende av ständig uppdatering och valde att fokusera på foto som jag älskar det och inte foto som alla kanske vill ha det. Min sida helt enkelt.www.jessica.lafleur.nu


Och om vår Gud är för oss, vem kan då stå emot oss!

2011-01-02@20:59:01

Nu är jag hemma från UNITE och har haft en fantastisk andra dag på 2011, fösrt möte i kyrkan och sen lunch med fina vänner!

UNITE var helt fantastiskt! Jag har nog aldrig kommit hem efter en konferens eller liknande med lika mycket verktyg, uppmuntran eller kraft som denna. Varje möte, varje ord har lagt sig på en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer göra allt jag kan för att de ska få vara kvar där.

Dagarna har varit fyllda av möten, seminarier, konserter och gemenskap. På nyårsnatten blev det party! Grym kväll som avslutades med unplugged worship som, i mitt tycke, kunde ha fortsatt hela natten, helt amazing!

Ska ladda in bilderna från kameran så ska ni få se lite från dessa dagar som inga ord kan beskriva.


Nu ska jag se Morden i Midsomer med familjenOur God is greater, our God is stronger
God You are higher than any other
Our God is Healer, awesome in power
Our God, Our God

And if Our God is for us, then who could ever stop us
And if our God is with us, then what can stand against?

 


RSS 2.0