Back at my heart

2011-05-31@20:41:04

Det var meningen att jag skulle ägna dagen helt åt plugg men så blev det inte riktigt. Vädret skrek utomhusaktiviteter, så mycket sånt blev det inte, men satt ute ett tag ändå. Varmt och skönt! Har även hunnit med en promenad och en springtur. En del plugg lyckades jag klämma in ändå. Har suttit nu ett bra tag och faktiskt kommit en bit, nu känns det dock som jag kört fast lite och det är då ni får se såna här sjukt trista bilder..

Viftade just ut en enorm geting från mitt rum, ifall ni skulle vilja veta..


Shadows

2011-05-30@10:00:40

Skuggorna spelar
Linjer, mönster
Oregelbunden skönhet
Spelar över ditt ansikte
Glimtar av ljus
Får dina ögon att skina
Farligt, vackert

Skuggorna dansar
Panik, ångest
Kvävande skönhet
Blixtrar över din kropp
Det ljus som når dig
Lyckas träffa rätt
Får dig att brinna

Skuggorna jagar
Fångar dig
Släpper inte taget
Skriken, andetagen
Hjälper dig ur
Trycker dig ner
Gör dig förödande vacker

Skuggorna regerar
 Blixtrande skönhet
Fängslande skräck
Blandas tillsammans
Skrik, linjer
Mönster, ångest
Tar skuggorna med sig i dansen


From this moment on..

2011-05-29@23:19:15
Ännu en tids frånvaro från min sida, har som vanligt varken haft tid eller ork, då blir det såhär. Har haft en bra dag idag. Långpromenad på förmiddagen, sedan möte kl 16 och därefter var vi ett gäng som satte oss på Max och pratade. Man märker verkligen att det är sommar snart. Efter sommaren börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv. Ser fram emot det, sjukt mycket. Tror fortfarande jag drömmer...

Måste ägna hela den kommande veckan åt uppsatsskrivande, en klar, en påbörjad och en har jag knappt tittat åt. Har ett par veckor på mig dock men det börjar bli lite stressigt.Och Ingemar Stenmark vann Mästarnas Mästare, kollade på det nyss. Han är cool.. Blev nästan tårögd när han steg över mållinjen. Det är vackert på något sätt.


When my lips can't make a sound

2011-05-25@22:42:35


You raise me up

2011-05-24@08:59:35
Snart ska jag bege mig iväg till Högskolan. Har föreläsningar hela dagen i kursen Socialt erbete med ungdomar. Ska bli intressant!
Sitter nu mest och är orolig för att det ska börja regna dock. Jag ser inte fram emot att sitta och vara blöt och kall hela dagen.

Words give us power

2011-05-23@15:26:03
Brännbollen i fredags var sjukt rolig. Vi spelade två x 40 min, kändes i kroppen efteråt kan jag tala om. Muskler man inte trodde fanns ger sig till känna. Sedan blev det grillning och kubb i mörkret. Igår var det konfirmationsgudstjänst i Bk, väldigt fint! Sen spelade jag och Jenny årets segaste kubbmatch, vi höll på i över en timme.. Sådana tillfällen är det synd att vi är släkt, envisheten är lika stor, ingen ville ge sig, haha.

Har suttit och pluggat i princip hela dagen, fått ett arbete klart samt börjat på de två andra, behöver låna lite böcker bara. Tog en paus nyss och har precis kommit hem från en runda i skogen. Invigde mina nya springskor som jag köpte häromdagen. Mina gamla, eller rättare sagt, de jag ärvt av mamma, börjar falla i bitar.
Nu ska jag fortsätta plugga och ikväll blir det innebandy.


Take my life and lift me up to the sky

2011-05-20@18:16:24
Tränade imorse, tänkte springa en sväng men stötte på Frida i spåret så det blev en powerwalk istället. Mycket trevligt. Plugg har det inte blivit mycket av, inte så mycket som jag skulle önskat iaf. Får ta igen det i helgen och nästa vecka, då lär jag sitta 24/7 antar jag.. Tre slutarbeten som ska in om ett par veckor. Tjoho.

Nu ska vi snart iväg och spela brännboll på Unplugged, tror sist jag spelade brännboll var i samband med studenten, eller kanske på någon ungdomssamling förra sommaren. Det var i alla fall länge sen. Vi ska försöka att inte skjuta ner er om ni nu skulle ha vägarna förbi..


And when I lose my way..

2011-05-19@22:47:31


I will keep my eyes on love, set my heart on things above!


There's no doubt I'm in better hands now


There's no need to mask my frailty


Mend me Lord, please make me whole

2011-05-18@16:42:10

Strong on the outside
But coming apart at the seams
That's me
Tragically always together
But bruised underneath
That's me
I stand just to stumble
I trip on my pride
Why do I always try to hide

Meanwhile back at my heart
I'm desperate for all that You are
See through me and take me apart
Meanwhile back at my soul
Mend me, please make me whole
You know just where to start
Back at my heart, back at my heart

Patiently waiting to pick up
The pieces of me
That's You
Healer of hearts
When the world leaves it broken in two
That's You
Maker of heaven
The sky and the sea
When You stretched your arms
You reached for me

Meanwhile back at my heart
I'm desperate for all that You are
Undo me and take me apart
Meanwhile back at my soul
Mend me, please make me whole
You know just where to start

Back at my heart
Back at my fear
Back at my brokenness
Lord meet me here
I am exposed
And I'm not afraid anymore

Meanwhile back at my heart
I'm desperate for all that You are
Undo me and take me apart
Meanwhile back at my soul
Mend me, please make me whole
You know just where to start

~Back at my heart - Natalie Grant~Har inte riktigt något att skriva för tillfället så ni får hålla till godo med en låt som berört mig mycket, som ligger nära mitt hjärta. Sen att hon har en röst som ger mig rysningar... wow.
Why do I always try to hide?


Open the floodgates of heaven

2011-05-16@09:45:52


To find my strength

2011-05-13@18:23:27
Har haft en lugn dag idag, till skillnad från igår då jag sprang överallt, tror jag var hemma en och en halv timme eller något. Hade planerat in plugg, men andra saker kom ivägen. Var dock inne på biblioteket och fick tag på en viktig bok till en av mina kurser. Och såg nyss en artikel vi ska läsa till ett seminarium på tisdag, på norska! Jag kan inte norska, mamma mia, får se hur mycket som går in i skallen på mig. "Ungdommen og den nye familie" av Sven Mørch. Det låter intressant iaf...

Haha, det är danska, upptäcktes efter en lite närmare titt... Hehe, ännu bättre!

Idag har jag däremot använt dagen till föreläsningar av olika slag, om kriser och katastrofer och om KASAM och en massa annat tjoffsan. Vår lärare pratar lite som Tony Irving...
Har även hunnit med en film och en långpromenad och ikväll blir det bowling med Unplugged-gänget.


Weheartit

2011-05-11@18:42:29
En massa plugg och promenader har fyllt upp min dag idag. Nu ska jag i alla fall åka på innebandy. Skönt att få springa av sig!

Tänkte visa en väldigt vacker bild först
från www.weheartit.com


There's no such thing as perfect people

2011-05-11@10:31:19
Sitter och tittar på föreläsningar om krispsykologi, hemsidan har varit nere nu en vecka så har inte kunnat se något alls, men nu så. Riktigt intressant måste jag säga, vet även vad jag vill skriva om i examinationsarbetet som ska in om en månad. Känns bra.

Tänkte dock ta en paus och gå en promenad nu, behöver rensa tankarna lite. Lite mycket information som snurrar.
Insanity is knowing that what you're doing is completely idiotic, but still, somehow, you just can't stop it


No need to hold back my frailty

2011-05-07@19:44:27
Vaknade imorse och märkte att halsen min är typ igenkorkad, suck. Vilket innebar att jag som tänkt springa idag fick göra något annat, lite plugg, lite top model och lite annat. Har även suttit ute en sväng, iförd pyjamasbyxor och tjocktröja. Tur att vi har avstängt till grannarna...
Var en sväng till Ria och Erikshjälpen med mamma vid lunch, provade lite kläder men fick inte med mig något hem. Tänkte sätta mig och titta på en film nu, ska jobba inatt och vill helst inte behöva sjukanmäla mig. Inte för att jag gör det iaf, men man behöver ju inte göra saken värre :)

Igår kväll var vi i Boulognern med Unplugged, det blev grillning, kubb och lek i lekparken.
Hade kameran med mig men fick bara några bilder innan batteriet dog och extrabatteriet satt hemma på laddning. Smart.


When dreams are coming true

2011-05-05@22:40:17
Okej. Andas, Jessica, andas. Jag måste drömma, helt klart, en dröm. Jag tar ett djupt andetag och nyper mig i armen. Aj, nej, jag är faktiskt vaken. Det är klart. Min dröm har just gått i uppfyllelse. JAG SKA TILL NICARAGUA I HÖST!!! Helt sjukt.

Har jobbat på Erikshjälpen hela dagen och  på fikarasten fick jag beskedet, av mamma, att jag blivit antagen. Seriöst, hade en timme och 45 minuter kvar att jobba. Försök fokusera Jessica. Du får snart åka hem och läsa pappret själv. No joke. Gaaalet.

It's true, it's true. Aaaaahhhh. Andas. Smile.
Ska sluta skriva. Det här blir bara helt sjukt.
I know it sounds like I'm high on something. I think it's called happiness...You just gave me a reason, a reason to be strong, a reason to become the fighter I know You put inside of me, somewhere. Dig it up and let it show. I will fight for You...

Hiding in my skin

2011-05-04@17:57:39
Sprang 1.2 mil på 55 minuter igår, har aldrig sprungit en mil förut men igår gick det så sjukt lätt, allt bara flöt på, vet inte riktigt vad som hände. Tänkte inte springa mer än ett par kilometer men det sket sig... 

Idag har jag haft några fina timmar tillsammans med en helt underbar vän. Tack för att du finns!

Ikväll blir det innebandy, får se hur det går. Har sån sjuk träningsvärk i baksida lår/rumpa, inte konstigt kanske och jag gillar det, men att springa kan bli lite problematiskt. Det ska bli kul iaf.


Och snart får jag ett nervöst sammanbrott. Jag brukar inte bli sån men det här är sjukt jobbigt...


Mitt liv är en öppen bok i Din hand

2011-05-03@19:28:53
Kreativiteten flödade över tidigare idag så jag tog kameran och gick ut en sväng. Sen att resultatet blev crap får jag väl ta, men jag fick ur mig lite iaf.

Nu ska jag springa, springa, springa.Du ser igenom, Du ser förbi

2011-05-01@22:15:07

9 km i motionsspåret i förmiddags, skönt att få springa en bit iaf, har inte kunnat göra det på asfalten när spåret varit snö/lertäckt. Riktigt skönt! Sen var jag på stan med Maria och Lisa en sväng, vi tittade på lite allt möjligt. Jag och Lisa provade varsin leopardfärgad jumpsuit på Gina Tricot, sjukt mysig men jag skulle nog hellre dött än visat mig i den bland folk haha. Sen har vi även kommit på den bästa pumpa-outfiten som finns, om man nu mot all förmodan skulle vilja vara pumpa, dock en lite mer chic sådan, inte rund och oformlig som den klassiska pumpan ser ut. Gillar man orange så är det ju perfekt, eller?

Sedan möte. Vad kan jag säga annat än tack?
Inget... så jag låter det bara vara så...


Jag och en av de finaste hundar jag någonsin träffat!


RSS 2.0