I wanna look right at You, I wanna sing right to You

2012-04-02@07:58:29
Nu har vi haft en ledig helg och den spenderade vi i Pochomil. Så mycket vila blev det kanske inte, men det var skönt att komma iväg ett tag. Imorgorn åker vi iväg på missionsresa till Bocay och kommer stanna där en hel vecka. Det ska bli otroligt kul!

Nu i helgen har vi badat en massa, otroligt varmt vatten och mycket vågor. Inga rockor den här gången! Däremot en massa folk. Semana santa som kommer nu till veckan är alla Nicaraguaners lediga vecka och då passar alla på att åka till stranden. I lördags när vi satt och åt frukost kom det typ fem proppfulla bussar direkt efter varandra och tömdes fort på folk som, liksom vi, längtade efter det svalkande vattnet. Vi åt mango, spelade kort, badade ännu mer, promenerade, såg vackra solnedgångar, åt dagsfärsk fisk från havet och lite till.


Postat av: Lovisa :) (Kusinen)

Hello Kusse :) Din blogg är verkligen jättefin!! Skulle också vilja ha en men jag har inte en blekaste aning om hur man gör :( Det är inte direkt så att min älskade bror vet hur man gör och antagligen heller inte någon annan i den här familjen?! Skulle verkligen behöva en storasyster :D kram <3

2012-04-05 @ 09:06:21

Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0