Wish I could read what goes through your mind

2013-02-28@18:46:42
Lång dag i skolan idag, det var intressant men var så sjukligt trött. Höll på att somna i soffan när jag kom hem så gav mig ut på en långpromenad. Var ute i 1h och 20 min så nu är skallen rensad! Skönt. Fick även se något av det absolut vackraste som finns, solnedgång. Älskar hur himlen färgas i olika nyanser av gult och orange och hur allting sakta men säkert blir till skuggor. Vanligt, men ändå så mäktigt.
 
 

I'll never let you fall

2013-02-25@15:37:55
 

Kom till mig när du är tyngd av oro

Jag ska ge dig vila

Kom till mig när du inte orkar mer

Jag ska ge dig kraft

Kom till mig när tårarna inte kan stoppas

Jag ska ge dig glädje

Och allt i överflöd

 

Kom till mig när du känner dig ensam

Jag ska ta dig i Min famn

Kom till mig när du känner dig maktlös

Jag ska ge dig lösningar

Kom till mig när du behöver någon

Jag ska ge dig kärlek

Och allt i överflöd

 

Kom till mig när du inte ser en morgondag

Jag ska ge dig hopp

Kom till mig när vattnet försöker dra dig ner

Jag ska lära dig gå på vatten

Kom till mig när du tvivlar på dig själv

Jag ska ge dig styrka

Och allt i överflöd

 

För att Jag älskar

Dig


A world where you and I belong, where faith and love will keep us strong

2013-02-23@16:02:00
Om någon gick utanför kyrkan igår kväll, säg mellan åtta och halv nio nångång, så hade jag inte blivit förvånad om de hört lite smått knepiga ljud där inifrån. Lekar på g och det framkallade en massa skratt och konstiga ljud, monster och ymfer, lego och svinhala tofflor. Efter en fin andakt om kärlek och därefter bön var det fotbollspelsturnering, adrenalin, handsvett, frustration, glädjetjut, nervositet och skratt. En trevlig kväll som slutade kring midnatt. Jag gillar kyrkan.
 
Nu ska jag kolla curling ett tag innan jag beger mig iväg för att träffa vänner. Ser fram emot en fin kväll.
 
 

Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag

2013-02-20@16:07:06
Jag är en lycklig tjej som äntligen kan träna igen! Var på första sh'bam-passet igen igår och jag tycker verkligen det är helt underbart roligt. Har varit på gymet idag efter skolan också, känner träningsvärken komma. Love it. 
Och så har vi gjort lite nytta i skolan idag, föreläsning och grupparbete. Har även påbörjat hemtentan som ska in om lite mer än två veckor. Mycket nu, men vi får ta en sak i taget bara och hoppas att vi lyckas hålla isär allt... 
 

After all this has passed, I still will remain

2013-02-15@15:22:46
Okej.. Jag kan hålla mig halvt lugn en dag, men inte två, där går gränsen. Och ändå så gjorde jag en massa saker här hemma igår, tyckte jag då, för att jag egentligen kanske skulle ha bundits fast vid soffan. Tog mig inte ut ur lägenheten dock så det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att cykla till affären, för att märka att jag kanske inte är så pigg som jag inbillade mig. Vilket har gjort att jag kommer att tvinga mig till att sitta här tills ikväll, jag får väl göra jordbävningar med fötterna, vinka till inbillade kompisar, sjunga schlager för full hals (den har klarat sig underligt nog) eller prata med mig själv för att inte klättra på väggarna. Jag är inte gjord för att vara sjuk, kan man ju lugnt säga... 
 
Mina fina vänner! Det enda produktiva jag gjorde igår, trots att jag inbillade mig att jag gjorde en massa, get real Jessica, du flummade mest.
 
Men nu är det bara några timmar kvar så jag lär bita ihop, kan ju titta på Vänner, men problemet är att jag bara har typ sex avsnitt kvar, på sista säsongen, så jag har lite ångest och vill dra ut på det så länge som möjligt, för sen är det ju helt slut. Separationsångest. Typ. Hehe.
Såg i alla fall Skönheten och odjuret tidigare idag, insåg för ett tag sen att jag kanske är den enda människan på jorden som inte sett den redan och behövde ta igen den förlorade delen av min barndom (nej jag överdriver inte alls och ja, jag bara ordbajsar just nu). Better get going, annars vet man aldrig vart det slutar.

When you're runnin on empty, just come to the well

2013-02-13@18:47:23
Här har det varit tyst ett tag. Har varit borta under helgen, hälsat på fantastiska vänner, varit och sett på en massa bilar på rally VM, grillat över öppen eld, bränt sulorna på skorna, åkt skoter på sjön, härligaste känslan, skrattat, pratat, ätit fruktsallad och åkt tåg. Kan bara summeras med ett ord: amazing. Tänk att jag har så fina vänner..
 
 
Har nu haft två heldagar i skolan med föreläsningar om lite allt möjligt. Igår fick vi göra en massa avslappningsövningar på eftermiddager, helt galet, jag klarar verkligen inte av sånt. Antingen så skrattar jag andan ur mig eller så tycker jag att det är fånigt. Men om det hjälper någon så är det ju bra!
 
Och nu ligger jag här i soffan med feber... Har haft det sen i söndags typ, men då bara på kvällarna så har ändå kunnat vara i skolan, men nu sa det pang så ja, nu ligger jag här... Och är ledsen för att jag inte kan spela innebandy.
 
Förra onsdagen körde jag omkull med cykeln på väg till innebandyn, tänkte bara säga det, nu har jag bevisat att jag faktiskt är ganska klumpig ändå. Poäng till mig, eller nåt. Men kan ju tillägga att cykel utan dubbdäck ner för en snötäckt isbacke med svinhala gympaskor att ta emot sig med inte är någon bra kombo, kan bara sluta med att käka snö.

Heroes are made when you make the choice

2013-02-01@15:23:31
 
Tog en långpromenad i solen tidigare idag. Skönt. Fick även testa kameran på telefonen, bättre än väntat måste jag säga. Gillas! Och mysigaste känslan ever av att gå på bryggan längs med vattnet och höra isen knaka under solens strålar. Kunde stannat där bra många timmar. Såg en kvinna stå och mata måsarna och änderna med brödsmulor. Bara jag som får en barnslig förtjusning ilandes genom kroppen?  Naturens fantastiska underverk. Kärlek.

RSS 2.0