Han skrev din dagbok, hade en plan, långt innan du stavade till Gud

2013-07-29@21:28:00
Juli månad börjar gå mot sitt slut och jag kan inte riktigt förstå det. Har bara två veckor kvar på jobbet. Tiden har rusat förbi och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag har fått varit med om så mycket i sommar så det är svårt att samla allt och berätta med några få ord. Har lite bilder som ni ska få se, de kan berätta lite mer ändå..
 
Jag trivs på jobbet, jag älskar det. Idag har jag haft min lediga dag och det behövdes tror jag, har fått en massa saker gjort och har legat ute och läst en bra bok, sådana stunder har jag inte haft många av sedan jag började plugga, tiden har inte riktigt funnits, och inte vädret heller iofs. Har upptäckt hur otroligt roligt det är att laga mat så har gjort flera experiment i köket med varierande resultat. Men jag har inte tuppat av än så jag antar att det inte var något livshotande. 
 
Ett fantastiskt fint bröllop!

En kväll i Vårhaga
 
Fallens dagar
 

Celebrate the beauty

2013-07-10@21:51:39
Har haft mina fina syskon på besök i helgen, jobbade bara på lördagen så vi hann få två heldagar tillsammans. Mys! Fredagen spenderade vi på Liseberg, elva timmar blev det till slut, från öppning till stängning. Love it! Sen på söndagen så for vi till Göteborg igen, den här gången för att kika runt lite, vi är ju födda där allihop. Så vi for till området vi bodde på, besökte våra skolor, åt glass vid affären som vi varit i så många gånger. Sen avslutade vi dagen i Slottsskogen med promenad och på en gräsmatta i solen. Härlig dag!
 

RSS 2.0