Håll ut min vän, vi går tillsammans

2014-07-29@22:41:21
Nu sitter jag på bussen som snart lämnar Uddevalla, hinner vara hemma ett par timmar i alla fall innan veckans andra jobbdag sätter igång. Just nu tror jag dock aldrig jag kommer kunna somna.. Varför är det alltid så att tröttheten aldrig kommer när man mest av allt behöver den men att när man helst av allt vill och ska vara vaken så är kroppen inställd på en tredagars powernap?

Igår förälskade jag mig i en kattunge. En katt kan verkligen göra mycket, lysa upp en dag och den finns alltid där och vill gosa. Mys på hög nivå!
Annars sveper livet förbi som en fladdrande mantel. Svår att få tag i men ändå så påtagligt nära. Sakta repar den upp sig så trådarna släpper från varandra och målet är ett nystan av allt som väntar på att redas ut.

I lay my love on you

2014-07-27@21:47:44
Igår var det återigen dags för ett fantastiskt fint bröllop! Vigseln var underbar, en blandning av skratt, vackra ord, fantastiskt sång och glädjetårar. Precis som det ska vara. Tacksam över att ha fått dela en så speciell dag med er!


Dansen

2014-07-21@22:01:14
 

Linjer träder fram
Skakande bildas helhet
Färglöst
Osynliga mönster som ändå ger svar
Begriplighet bortom räckvidd
Gråmelerat
Likt dansande fötter på sten
Svävande, suckande
AvlägsetFormerna vaggas till ro
Små bitar i taget
Outhärdligt
Trevande efter något glömt
Skrikande i tomhet
Försvinner
Fötterna dansar sin egen väg
Lämnar spår till eftervärlden
SmärtsamtDet vackra finns där bakom
Skrikande, trevande
Närhet
Explosion av inre ord
Ett moln av eld
Hetta
Sökandet tar aldrig slut
Dansandet upphör inte
Evighet

Evigt

The light will chase the darkness away

2014-07-20@19:50:17
Fallens dagar pågår för fullt här i Trollhättan, men har nu gått in på sista dagen. Dagar fyllda av vänner, marknad, kyrkan, glass och mäktig natur.

Min första lediga helg börjar även den gå mot sitt slut och imorgon börjar den andra halvan av sommarvikariatet.


Search my heart

2014-07-17@22:09:10
 
Finns det något vackrare än en solnedgång eller soluppgång? När himlen färgas av fina, ljusa, glada färger och skuggorna dansar över marken i takt med molnens lugna svepade över skyn. Då står jag mitt i något magiskt, mitt i något så obeskrivligt vackert.
Det är fantastiskt hur något så vanligt, något som ju faktiskt sker varje dag, kan påverka en människa så mycket. En soluppgång symboliserar hopp, om att det finns en annan framtid att vänta, att ljuset kommer ta mörkrets plats, det kanske tar tid, men det finns en vetskap om att ljuset kommer att titta fram. Och med ljuset kommer skönhet. En solnedgång symboliserar något avslutat, något som kan lämnas bakom sig, både bra och mindre bra saker. Bra saker sparas som minnen och kommer finnas där även när solen går upp igen och då kan det bli en påminnelse om det vackra. Mindre bra saker kan följa med solen och döljas av mörkret som sveper in, men när nästa dag kommer så tar solen med sig hopp igen. 
 
Gud är så god.
 

Words

2014-07-10@21:09:55

I run into your arms

2014-07-08@20:47:00
Jobb, bussresor, nätter med för få timmars sömn, klumpiga handlingar beroende på föregående faktum, skratt, Bones, åska, växthusvärme och det vanliga. Typ. Det känns ungefär som om livet ger mig ett ultimatum, lägger fram olika nödvändiga delar av livet; jobb, sömn/vila, socialt liv, hushållssysslor och sen säger åt mig att välja två.. Lite så känns det, har noll tid över att hinna med allt jag borde och många saker hamnar i skymundan... Sen får jag panik när jag upptäcker att de faktiskt måste göras ändå trots att jag egentligen inte har tid eller ork. Har till exempel fått använda alla mina akrobatiska kunskaper för att ta mig förbi tvättstället i hallen, det har stått där i ett par dagar och jag har inte gjort något åt det förrän idag och det var för att jag fick panik och blev så frustrerad på att alltid slå mig själv på det att jag behövde göra något drastiskt.. Men men, nu kollar jag Bones och äter ägg. Sängen ropar på mig så snart ger jag nog efter för dess vilja..

As long as I'm breathing

2014-07-02@22:04:32
Nu har mitt vikariat satt igång för fullt och har jobbat två dagar. Sov tre timmar inatt vilket resulterade i en väldigt trött Jessica idag, men inatt blir det några fler timmar i alla fall. Skönt..

Har fastnat helt för Bones och skulle kunna titta på hur många avsnitt som helst, det jobbiga är att det ju då kommer ta slut så fort. Får försöka behärska mig lite.Nu ska jag ge sömnen en ärlig chans. God natt på er!

RSS 2.0