soon as the risen warriors we'll battle again

2014-09-30@21:30:42
Dagarna är fulla av så mycket just nu så jag hinner inte riktigt med mig själv ibland.

Praktiken är sjukt bra och jag trivs! Det har redan gått halva tiden, tiden bara flyger iväg. Har lärt mig så mycket och fått vara med om en massa!

Pussel har blivit en riktig liten buse och när jag är hemma så lämnar han sällan min sida, när han inte skrämmer sig själv genom att peta på nåt random föremål, eller när har valt att gå och mysa bland mina skor i garderoben när jag glömt stänga dörren. Det är så mysigt med katt och Pussel är min fina älskling!

Nu har jag haft en dag ledig från praktiken men istället har vi haft handledningsseminarie på skolan på förmiddagen, imorgon väntar min andra lediga dag innan praktiken sätter igång för helgen.

Här kommer lite random bilder från mobilen som hamnat på mitt minneskort den senaste tiden.
I have written your name on My hand

2014-09-19@11:12:00
Nu har en vecka gått sedan Pussel flyttade in och det går bara bättre och bättre. Gosen min! Har även börjat min praktik på akuta psykosavdelningen och jag trivs sjukt bra! Mycket nya intryck de första dagarna så skallen har snurrat mer än vanligt, men det kommer nog lugna sig snart. Nu väntar en helg på praktiken, med start ikväll, börjar klockan ett idag.

Somewhere over the rainbow

2014-09-13@17:45:05
Nu har Pussel varit här i två dagar och det är så mysigt! Han har hittat sig en favoritplats vid en värmekälla i badrummet men vi kan ligga och gosa i timmar, så mysigt att ha honom ihopkurad bredvid mig. 
 
Så, här kommer ytterligare en bildbomb på Pussel, ska försöka låta det vara den sista på ett tag ;)
 
 

Pussel

2014-09-12@13:33:02
Igår eftermiddag fick jag välkomna en ny familjemedlem hem, en efterlängtad sådan, nämligen min lilla fina Pussel! Så mys! Han är lite försiktig än så länge men älskar att gosa och kan ligga vid mig hur länge som helst och bara mysa. Going!
 
 

The evidence of things not seen

2014-09-06@21:13:20
Nu är jag ett år äldre, inte för att det känns annorlunda, kände mest för att skriva det. 24 är en bättre ålder än 23, men troligen för att siffrorna är jämna, tvångsmänniskan i mig gillar när saker ser fint ut och känns bra. Jaja, nog pratat om tvångssyndrom, skulle dock kunna spinna på i evigheter, jag har mina små egenheter. Men det har väl alla.
 
Gårdagen var det ja. Fin dag, var på Överby en sväng och inhandlade typ världens snyggaste gummistövlar (och ett mindre fancy regnställ men det är praktiskt så då får det se ut lite hur som, men jag lovar, det är inte rosa med gröna prickar). Kvällen tillbringade jag i kyrkan med goaste ungdomarna. Bäst!
 
Idag har jag haft en göra-ingenting-och-försök-ignorera-rastlösheten-dag. Klockan blev ändå halv åtta på kvällen innan jag var tvungen att gå utanför dörren. Anledningen till min smått ofrivilliga isolering är att några små icke inbjudna baciller har tagit över min kropp så det enda som hörs från mig är snörvel, host, host och atjo, om man inte räknar med små hesa kraxande som skulle kunna kallas för prat om man har livlig fantasi, vilket jag tydligen har, så låt gå. Men det positiva med det hela är att jag fått allt plugg gjort inför nästa vecka och har sett en hel säsong Top Model OCH jag mår bättre. Tadaa!
 
Och av detta kan ni då förstå att jag varit extremt rastlös och troligen kommer fundera över om jag gick på nåt olagligt när jag skrev det här imorgon när jag vaknar och ser det.
 
Byggde även klart ett pussel
Låtsades att jag såg frisk nog ut för att vara med på kort
har haft världens sämsta minne, sämre än vanligt alltså, då är det illa
No words needed

All your perfect imperfections

2014-09-03@14:48:00
Nu har termin 5 satt igång och igår hade vi vår första föreläsning. Ett år kvar nu!
 
Idag har jag varit och träffat en helt fantastisk läkare som faktiskt trodde på det jag sa och sen har det varit soffläge med isglass och strepsils, vaknade upp med helt igenkorkad hals så nu är det kurering som pågår för fullt för att inte somna eller hosta sönder på föreläsningen imorgon. Hade sett fram emot att spela innebandy ikväll men det får vänta en vecka om inte halsen blir bra sådär mirakulöst till klockan åtta ikväll (Alltså, det hade varit så sjukt gött).
 
Kom just på att jag ju inhandlade ett pussel på Myrorna i måndags för tio kronor (KAPET!) som ligger på golvet och väntar på att jag ska komma och lägga bitarna på rätt plats.
 
Lite blandade bilder känns som en bra grej en dag som den här.
 
Föreläsningen igår och nej, jag kladdar inte för att det är tråkigt utan för att mina händer behöver nåt att göra så hjärnan kan fokusera på att lyssna.
Det goaste som finns är mysiga tjocksockar och stora halsdukar. Höst!
Jobbade i helgen och fick inviga mina höstkängor
No words needed

RSS 2.0