The Power of Words

2015-06-29@17:47:41
Fick hem mitt examensbevis på posten idag, nu är det klart, på riktigt liksom! 

Annars har dagen varit lång. Varit på kort promenad med fin vän, lånat sommarläsning på biblioteket och kollat massa filmer. Pussel är nog tacksam att jag är hemma, han har gosat ihop sig i mitt knä större delen av dagen. 
Lay it all down at His feet

2015-06-21@22:52:51
Nu börjar min lilla semester ta slut, på onsdag börjar sommarvikariatet och tills dess har jag en massa saker att göra så är bara att börja bocka av listan. Serverade på ett vackert bröllop igår tillsammans med fina människor och dagen har även den spenderats med goa vänner och min katt. Åskan har gått och jag som annars brukar tycka det är lite smått obehagligt kom på mig själv med att njuta av det och av tanken på att jag faktiskt inte behövde gå ut. Pussel däremot var fascinerad och satt på balkongen och spanade. Min katt är lite småknasig ibland. 

Och så har det ju varit midsommar också, med vänner, blomsterkransar och jordgubbar. Fint! 
#ÄlskadePussel

2015-06-16@22:35:58
Har varit uppe och hälsat på familj och vänner i Gävle i en vecka nu, kom tillbaka till Trollhättan i måndags. Har varit väldigt mysigt! Har firat studenter, träffat vänner, umgåtts med familj och mycket mer! Fick även lite fotohjälp, med varierande resultat. En inte alltför villig katt.. 


Strike the match, strike the match now

2015-06-04@22:07:13
Jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen, men imorgon tar jag examen. Tre år på Socialpsykiatrisk vård på Högskolan Väst är avklarade, känns helt galet, mycket blandade känslor. 
 
Vi skickade in våra två sista hemtentor igår så idag har jag haft en halvledig dag. Blev sådär barnsligt lycklig av promenaden med Pussel på eftermiddagen, va modig han har blivit, min lilla gos! 
 
 

RSS 2.0