When you feel you can't go on, a little bit of faith will make you strong

2015-10-26@21:24:11
Hade planer för idag och en hög med vardagliga måsten, men det är precis som om min kropp skrattar åt mig och mina planer och gör precis det motsatta. En ångvält körde över mig i sängen inatt så fick ställa in allt. Efter x antal timmar tog jag mig iaf till ett möte i stan och sen gick jag på ren envishet när jag tog kameran med mig och skulle fota. Åkte till Gamledal och Kopparklinten och fick se en magisk solnedgång. Gick inte långt och långsamt gick det, men jag gjorde det iaf. Och bilder fick jag. Imorgon är det jobb igen. The shadows may be dancing

2015-10-13@22:07:38
Jag har aldrig kunnat dansa, på riktigt. Men har ändå alltid älskat det. Har länge drömt om att få dansa balett, för något så vackert måste jag få prova på. Nu får jag prova och det är bättre och roligare än jag kunde föreställa mig. Jag kommer aldrig bli duktig, jag kommer aldrig sväva över golvet som man egentligen ska göra. Men jag kan däremot lova mig själv att ha roligt och ta chansen att öva så jag blir så bra jag kan bli, nu när jag faktiskt har möjligheten. Utan jämförelse. 

För helt ärligt, jag har inte fysisk möjlighet att bli någon ballerina som svävar högt över marken, med armar och ben som når så långt ögat kan nå och en kropp som är smal som en sticka. För det är så långt ifrån mig man bara kan komma. Och jag vet om det. Jag ser inte ut som någon balettdansös. 

Men när jag dansar (eller försöker iaf, hehe) så är det känslan jag får som betyder något och det är det jag vill fortsätta hålla fast vid så länge det bara går. 

För även om jag inte är någon ballerina kan jag i alla fall få uttrycka mig själv i stegen jag tar. Det är mitt mål. 

Kvällsfilosofi, varsågoda. 


Spirit wind

2015-10-10@20:13:51
Livet rullar på, har kommit in i en go vardagsrutin som känns rätt. Jobbet är fantastiskt! 

Just nu ligger jag i sängen efter min andra jobbdag denna helg, med Pussel ihoprullad till en boll bredvid mig. Så mysigt! RSS 2.0