Gloria en lo alto, gloria al Rey

2013-03-26@16:46:11
Våren har kommit till stan och har varit ute på en massa vårpromenader, så mysigt! Känns lite konstigt att jag i slutet på veckan åker mot norrland och ännu mer snö, lite småkrockar där.. 
 
Idag har vi haft avslutande examinationen för ännu en kurs och min klasskompis konstaterade igår att vi snart har gått ett helt år, bara ett par månader kvar. Känns ganska galet när man tänker på det. Nästa kurs som börjar om en vecka verkar väldigt intressant så ser fram emot den.
 
Jag och Sandra har varit på en massa sh'bam och även dansat hemma en del, bra pausunderhållning till filmer, kan rekommenderas! Vi ska iväg igen ikväll och dansa, sjukt kul!
 
Spräckte mina strumpbyxor när jag satte mig i soffan nyss, de är nog inte gjorda för att flängas omkring i. Tur det hände hemma och inte i skolan, här är det iaf ingen som ser. Intressesmurfens penna glöder..
 
Har inga nya bilder att bjuda på heller, kameran har legat och samlat damm, tyvärr, får ta tag i det snart igen.
 

I can fly higher than an eagle, 'cause you are the wind beneath my wings

2013-03-19@20:46:45
Ibland så fastnar orden någonstans mellan hjärta, hjärna och tangetbord. De kommer aldrig riktigt ut i sin rätta form och då är det ibland bättre att bara låta dem förbi osagda och låta dem förbli hjärtats ord som aldrig blivit nedskrivna. Lite så har det varit den senaste tiden. Så mycket har hänt men mycket av det förvarar jag i hjärtat, där det hör hemma. Minnen, skratt, vänner och en massa små mirakel.
 
Jag har den senaste tiden fått känna hur Gud verkligen bär och hur Han verkligen har omsorg, på så många olika sätt. Ibland kan de små tecknen komma som något helt oplanerat och alldeles oväntat, men resultatet av dem blir något fantastiskt. Var på ett fantastiskt ungdomsmöte i fredags där Gud verkligen kom med sin närvaro, helanden, upprättelse och påfyllning av glädje var något som genomsyrade kvällen och gjorde den till ett av alla de där tillfällena som många tog till sina hjärtan. Det går inte att förklara, det bara är. Gud är fantastisk.
 
Små saker kan växa sig större och större med tiden och det är när man öppnar ögonen som man på riktigt kan se att de där små sakerna faktiskt var mirakel och att det fanns en mening med det där lilla, kanske obetydliga. Men i det lilla formas det stora och när det stora växt sig enormt kan det explodera och sprida sig långa vägar. Människor sår frön, Gud sköter resten. Och när man lämnar saker till honom vet man aldrig vilka fantastiska saker livet kommer bära med sig.
 

And the storm is there to only help you grow

2013-03-04@18:17:48
Sitter och tittar på curling, borde egentligen skriva hemtenta men just nu har jag ingen lust alls. Kör ett ryck igen imorgon, har inte alls mycket kvar, men har kört fast lite, troligen därför jag är så sjukt opepp. 
 
Har tränat två gånger idag och börjar redan känna av det i kroppen. Armar imorse på gymmet och sen sprang jag på eftermiddagen, behövde komma ut i solen lite och gjorde samtidigt av med lite överskottsenergi, två flugor i en smäll. Första gången jag springer på evigheter så jag lär känna av det imorgon. Skönt iaf att isen är borta från vägarna så man slipper slå ihjäl sig.
 
Och så lite bilder från diverse tillfällen, jag är sjukt kass på att fota numera, måste skärpa till mig..
 

You are life, You are life, in You death has lost its sting

2013-03-02@17:22:00
Nu har mars månad tagit sin början och jag kan ärligt säga att jag blir genuint lycklig av att titta ut genom fönstret på morgonen och se asfalten titta fram under snön, nu är det nästan helt bart på vägarna och solen har varit framme i flera dagar nu. Jag gillar våren. Känns som att jag skriver det varje gång en ny årstid tar form, kanske beror det på att jag helt enkelt tycker om dem allihop, att se förändringen och att veta att förändringen alltid kommer. Och en skön känsla att veta att jag faktiskt inte kan göra nåt åt det, inget alls. Men naturen är vacker och det gör sitt.
 
Var och tränade på gymmet med Sandra i förmiddags, skönt med en genomkörare.. Sen blev jag sådär barnsligt lycklig när jag hittade all musik till sh'bam-passet på Spotify så nu kan jag dansa även det hemma. På något mysko sätt kommer jag ihåg hur rörelserna ser ut bara jag hör musiken, men jag kommer knappt ihåg några rörelser utan musik och jag kommer knappt ihåg någon låt heller utan att lyssna på den. Min hjärna är bra knas ibland. 
 
Men här kan ni i alla fall få en av låtarna och så kan ni tänka er hur kul det är!
 
 

RSS 2.0