No importa donde este, se que allí te encontrare

2016-01-26@21:33:05
Idag har jag haft en hel dag utan några planer alls, för mig blir det ganska stressande då jag vill göra massor, men tror kroppen tackar mig. Så har varvat dagen med att titta på film, gör sjukgymnastens övningar, busat med Pussel och bara vandrat runt i brist på annat (och för att inte sitta eller vara i samma position för länge då min rygg blir ännu värre). Har även använt mig av min rena tjurskallighet och tagit mig igenom dagen utan dessa beroendeframkallande smärtstillande narkotikaklassade läkemedlen som går under namnet tramadol.

Ljuset genom fönstret var fantastiskt under dagen så, till Pussels stora förtret, tog jag fram kameran och plåtade denna icke-linslus. 


Miracles happen every day

2016-01-10@13:06:28
Ligger hemma i soffan och tittar på film. En förkylning har inkräktat på min rivata sfär och tagit ifrån mig all form av kroppslig funktion. Nä, nu överdriver jag, men jag snorar, hostar och låter som en kråka. Men med massa filmer och en mysig katt går det ingen nöd på mig, njuter lite kan man säga! Även fast det kliar i fingrarna att få pyssla med allt möjligt. 
 
Framkallade över 300 bilder häromveckan och nu har jag fått hem dem, de ska organiseras och sättas in i album. Här kommer lite vinterbilder, en blandning av snö, regn och frost.
 
 
 

We were made to be courageous

2016-01-04@23:21:08
Både jul och nyår har passerat och nu är vi inne i 2016,fortare än vi hunnit blinka. Tur många fina minnen finns kvar. 
 
Jag har köpt en ny kamera och ett makroobjektiv och det är mycket roligare att fotografera när allt funkar som det ska. Så chansen är att detta blir mer av en fotoblogg eftersom jag är alldeles för dålig på att uppdatera annat.. 
 
Just nu ligger Pussel på min ländrygg och spinner. Mysigt ljud att avsluta dagen med. 
 
 

RSS 2.0