I'm praying that you have the heart to fight

2013-08-30@12:41:21
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut, man märker det speciellt på de mörka kvällarna. I somras när jags lutade jobbet vid tio så var det nästan ljust, men nu så är jag sjukt tacksam för gatlamporna, annars hade jag inte sett ett dugg. Svarta natten verkligen. 
 
Jag har varit borta härifrån ett tag nu men med ny design så kanske jag får lite ny inspiration igen... På måndag sätter skolan igång igen med full fart och även allt annat som hör hösten till, träningar, regnet (har börjat redan idag) och dessutom så blir jag ett år äldre, vad man nu kan säga om det.. Men jag gillar hösten, alla mina favoritfärger exploderar! 
 
I sommar har jag fått vara med om ett sjukt bra läger, umgåtts med fantastiska människor, hittat på en massa tok, skrattat och jobbat. Kärlek.
Och sommaren bästa köp måste vara longboarden. Så gött!
 
 

You lift us up on wings like eagles

2013-08-07@22:12:10
Har två dagars ledigt nu innan jag jobbar min sista helg på mitt sommarvikariat. Dagen har bestått av lägerplanering, Scrubs och tvätt, typ. Nu ikväll fick jag nåt ryck och här är resultatet av smink, en kamera och en vit vägg..
 
 

I'm falling on my knees

2013-08-03@17:10:50
 
 
En vacker solnedgång sedd från mitt fönster. Varje kväll lyser solen rakt in till min soffa, jagar snabbt och effektivt bort mörkret från hörnet dit annars inget ljus utifrån når. Ljuset bländar mig alltid när jag sitter där, men när jag reser mig för att hänga för gardinerna så blir jag alltid stående, förundrad över det otroligt vackra i något som kan ses så enkelt som en solnedgång. Det händer mig varje gång. Jag brukar inte vilja dokumentera det på annat sätt än som en bild i minnet men igår tog jag fram kameran, inte för att fånga exakt hur det såg ut, för det vet jag att jag aldrig skulle klara av, men för att fånga den känsla jag får när jag står där och tittar. Det jag ser är ljuset som försvinner bakom träden, men som alltid ändå finns där och jagar bort alla skuggor. Det spelar ingen roll att vi inte alltid ser solen, men vi vet alltid att den finns där. Samma sak med ljuset. Och vi vet också att ljuset är så mycket starkare än något mörker och kan nå in i varje instängd vrå. Och ljuset brinner med en kraftig låga, för att sen sakta försvinna bakom trädet och endast lämna efter sig ett minne och en vetskap om att det kommer tillbaka imorgon. Och det är en trygg känsla.

RSS 2.0