I want to fly away

2011-02-28@18:18:44
Storhandling idag, vi var fyra pers som försökte få ihop allt till Hasselaresan. Jag tror vi lyckades! Annars lär vi märka det imorgon, eller den dagen då det vi inte köpt är nödvändigt, haha. Har även tagit andra vaccin-sprutan mot hepatit B, jag är inget stort fan av sprutor, tur att jag inte behöver ta dem särskilt ofta. Sen har det även blivit packning idag, nu är allt klart och jag ser fram emot avfärden imorgon.

Fragile
Give me the air I need
Broken
I want to fly away, I want to be free

Scared
Call my name and I´ll come running
Divided
Into nothing impossible for You

Brittle
Touch me, heal me, You raise me up
Separated
Come to me, help me, I need You
 


And then a hero comes along, with the strength to carry on

2011-02-27@17:32:27
Full rulle överallt här, innebandykläderna ligger i en hög och väntar på att jag ska ta på mig dem, packningen inför Hassela tar upp en stor del av mitt rum. Hur det kommer sig att så lite packning kan ta så stor plats är ett mysterium, kanske för att jag vill veta vart jag har allt och att jag fått med mig allt.

Helgen har försvunnit in i ett töcken av allt möjligt, jobb, jobb, jobb, förseningar, kyrkan, vänner, film och jobbiga känslor jag helst inte vill veta av. Ser fram emot Hasselaresan otroligt mycket, på tisdag åker vi och imorgon ska vi storhandla. Det har löst sig med bilar och vi får med oss alla skidor med utrustning, puh...

Nu ska jag byta om och göra mig iordning, ser fram emot att få springa av mig ordentligt ikväll!The shadows may be dancing

2011-02-25@17:35:06

The shadows may be dancing
But the light will overcome
My eyes may be closed
But they will soon be open

Leafs may fall down
But mine are coming back
My heart may be made of stone
But You will soften it


You can do it

2011-02-24@17:57:47

You can do it
I know you can
Just don’t give up
Don’t look back

You are strong
I know you are
Just don’t give up
Keep on fighting

You are beautiful
I can see it
Just believe in it
Don’t hurt yourself

Your strength shines through
Even though you can´t feel it
The fighter inside of you
Will give you strength to carry on

Your beauty makes me speechless
Even though you hate it
The beautiful light of your eyes
Will come back one day, I know it

You can climb any high mountain
And throw yourself off a cliff
Because your wings will keep you high
But don’t give up, just don’t give up

You can do it
I know you can
You are a strong fighter
I know you are, I know it´s there

You are beautiful
I can see it
But most important of all
I love you just the way you are


You don't have to be afraid of what you are

2011-02-21@21:47:44
Det blev ingen match ikväll, kanske lika bra för om man säger såhär, jag var inte riktigt på humör... Av diverse anledningar. Som förhoppningsvis har lagt sig tills det är dags att spela igen.

Sen jag kom hem har jag suttit och skrivit lite inlämningar till en kurs, lyssnat på musik (har tappat räkningen på antalet spellistor på Spotify, kanske lika bra, vill inte bli deprimerad, haha) och pratat med en massa trevliga människor.

Ska fylla huvudet med ännu fler sjukt vackra låtcitat och bara försöka fortsätta vara ikväll.

Like the shadows are dancing
Black and white all together
My eyes can’t see
The beauty that You made

Like the leaves are falling down
I feel my hope is all gone
My heart can’t feel
The love You’ve given me

When my head told me
I wasn’t worth anything
You told my heart
That You’ll always love me

When my thoughts took me over
Blinded my sight from everything
You opened my eyes
With hands full of love


There's a candle in the darkest corner, conquering the night

2011-02-21@15:11:44
Om 20 minuter ska jag vara ute ur huset och på väg mot bussen, men jag har varken sminkat mig eller bytt om. Känns som en bra ide eller vad tycker ni?
Jag ska bara träna och spela match dock så det är väl kanske inte så noga, eller jo, kläderna då.. Sista matchen någonsin i grundspelet i klubbserien. Vi ska dock spela KM om ett par veckor. Men det känns kanske lite vemodigt? Snart sex säsonger (en evighet, känns som ett ögonblick) spelade, sen inget mer. (inget planerat iaf)

Jaja, kan inte sitta här och babbla en massa trams. Better get going.

Ett tips, lyssna på There's a hero med Billy Gilman.

Puss

How can we be silent when a fire burns inside of us?

2011-02-20@23:22:42
Idag har jag hunnit med jobb (och blivit skitskrämd av ett gäng fåglar som fick för sig att flyga iväg från det träd de satt så fint i, samtidigt. Höll på att kissa på mig. Okej, så illa var det inte...), spelat match (som gick helt åt skogen, inte spelvis utan på ett annats ätt som jag inte ska gå in på här. Vi torskade iaf), spelat Majken med bajken i ett drama om en tidningsredaktion på upplevelsegudstjänsten i kyrkan (iklädd en rödprickig klänning, blond peruk, gummistövlar och regnjacka. Och så får vi inte glömma cykelstyret (bajken liksom) Sjukt vacker uppenbarelse, hehe) samt spelat innebandy.

Nu värker skallen och axlarna har sagt upp sig för dagen, kanske ett tecken på att det är dags att sova? (nej, jag lever inte i förnekelse, jag har bara för mycket att göra för att vilja gå och lägga mig, bara så ni vet)
Och jag känner att det här blev mer flummigt än jag räknat med från början, men det är väl alltid bra med lite spontanitet, eller? Borde nog ta bort fingrarna från tangenterna nu iaf innan jag skriver något helt knasigt.

God natt!


 


 


From the darkness comes a light

2011-02-19@13:23:07
Just nu händer så mycket att jag inte riktigt hänger med, men det ska nog gå det också.. I torsdags spenderade jag många värdefulla timmar med Maria, vi flummade loss med kameran och resultatet blev, ja, ganska sjukt :-) Men vi hade kul! Torsdagskvällen var som vanligt helt underbar, svårt att förklara, men känslan är obeskrivlig.

Igår åkte vi pulka med Unpluggedgänget, vi var tio stycken som begav oss till Hemlingby. Vi gjorde upp eld och åkte pulka tills vi inte orkade mer. Då grillade vi korv och annat gott och sedan blev det ännu mer pulka. Är lite mörbultad måste jag säga men det var en fantastisk kväll! Och jag måste bara säga att stjärtlappen är underskattad!

Nu borde jag egentligen plugga, ska skriva ett arbete om stressfria arbetsplatser, men jag vet inte om jag orkar. Jobbade inatt och vaknade för bara en timme sen ungefär. Får se, samvetet kanske tar över till slut ändå..


Bjuder på lite bilder från i torsdags iaf.


I don't listen to a word they say

2011-02-16@18:02:25
Har varit på stan ett par timmar med Hanna idag. Köpte ett headset till mobilen eftersom mitt gått sönder men måste lämna tillbaka det då hörlurarna inte alls passar mina öron, sjukt? De ramlar bara ut iaf, haha. De är annorlunda än de jag hade innan så jag kan vara ovan, men det är inte så trevligt ändå..

Igår tog jag ett steg, ett stort steg. Vad det handlar om tänker jag inte skriva här, då jag inte vet vilka som läser. Egentligen spelar det ingen roll och jag borde egentligen inte bry mig, men jag tänker ändå låta det vara. Jag var obeskrivligt lycklig efteråt, nästan barnsligt, men jag kunde inte låta bli. Nu har det lagt sig lite, men jag tänker inte låta det försvinna. Det betydde mycket för mig och jag kommer låta det vara en vändpunkt. I did it, I'm happy. Thank you.


Nu ska jag byta om och snart åka på innebandy. Skönt att få springa av sig lite!


Old pic


Alla <3 dag

2011-02-15@09:59:39
Lovely! 12 singeltjejer i en lägenhet med tjejfilm och choklad! Bättre alla hjärtans dag får man leta efter. Tack!
Alla hjärtans dag har från skoltiden bara varit en hemsk dag, när rosor fick delas ut och alla fick utom man själv. Då kände man sig verkligen älskad, heh.. Trist att en ros ska vara det som förklarar kärlek. Nu vet jag bättre men igårkväll fick jag träffa 11 rosor, DET betyder mycket!I'm giving You my life

2011-02-13@21:13:07
Har varit på en fantastisk missionsdag i kyrkan hela dagen idag, sjukt bra talare och inspirationen flödade! Det är så svårt att förklara hur mycket det gav. Jag kan säga så att drömmen är klarare nu och inget kan ta den ifrån mig, den ligger så nära, något jag älskar.
Jag fick så många svar, fick upp ögonen för så mycket mer och gick därifrån rik på något jag inte kan förklara, full av liv och full av vilja att sprida kärlek. På just den platsen, just där. Min dröm.

Mer än så vill jag inte säga, det ligger alltför nära. De som känner mig vet vad det är och ni vet också vad det betyder.

Tack för idag
Tack för inpiration
Tack för kärlek
Tack för liv 

As the body dies without water, my soul dies without You

2011-02-11@10:17:26
Känner mig ganska ouppdaterad för tillfället och om jag är det har jag inte så mycket att skriva. Kanske är jag inte ouppdaterad dock, men det finns saker som jag inte riktigt vill skriva här..

Hade en fantastisk kväll igår, efter en dag som var lite lagom seg. Plugg, plugg och plugg. Vi ska läsa en bok och skriva recension, det tycker jag iofs är kul och boken är ganska intressant (Hetsa inte upp sig över småsaker av Richard Carlson) men när det visar sig att man i princip vet hela bokens innehåll efter att ha läst 30 sidor av 200 typ, så känns det på ett sätt sjukt onödigt att läsa vidare, men man vill ju inte missa något.. Åh, intressesmurfens penna glöder.


Nu ska jag äta frukost och sen fortsätta läsa ett tag, vill bli klar, har inget egentligt slutdatum, men har fyra uppgifter kvar att göra innan kursen är slut så I'd better get to work, de resterande är gruppuppgifter dock..


Sitter vid min bärbara dator och har inte fört över alla mina bilder till en extern hårddisk, därför får ni en bild från Nica för att liva upp det här ganska torra inlägget.Are you gonna finish strong?

2011-02-07@22:19:15
Tog en dag hemma idag, behöver vila foten. Gick en promenad till biblioteket på eftermiddagen men det var inte det smartaste jag gjort kanske. Fick iofs en dyrbar kvart på biblioteket, älskar verkligen den platsen, men foten gör ont nu. Där får man igen för att man försöker liksom. Tog ett bad nyss också, och så har jag bakat bröd och pluggat och haft gruppmöte... Inte så mycket ledighet med andra ord, men har knappt lämnat huset.I will try one hundred times to get up, and if I fail one hundred times, if I fail and I give up, do you think that I'm ever gonna get up?
No!
But if I fail, I try again, and again and again...
But I just want you to know that it's not the end.
It matters how you're gonna finish.
Are you gonna finish strong?
And you will find that strength to get back up
/Nick Vujicic


THS

2011-02-06@10:39:50
Tro, Hopp & Skola hela dagen igår, sjukt bra! Peppande seminarier (hotspots), Världens härskare och du (kvalitetstid med Jesus) och en middag med mat, tävlingar och annat trevligt var bara några saker av de som hade anordnats under dagen. Många ungdomar vara där, vi från Gävle var bara en liten del, väldigt trevligt.


Idag blir det Uppsala, min mamma och min kusin har fyllt år så det blir kalas!Förresten... Jag kan knappt gå, har sträckt mig under foten på något konstigt sätt? Ont gör det iaf och är svullen, och snabbt går det inte heller, haha. Missade jobbet inatt pga det, lite surt.

Finding You

2011-02-03@10:22:15
Spenderade några värdefulla timmar igår tillsammans med en underbar vän. Tack för att du finns!
Sedan kom onsdagen båda träningar på varandra och nu har jag träningsvärk, brukar inte få det, men nu måste jag ha gjort något konstigt. Eller så kan det iofs bero på promenaden i mina icke-promenadvänliga skor och att det inte är träningsvärk utan bara idiotivärk som jag åstadkommit själv. Vem vet..

Satt även och läste kurslitteratur igår, skrev lite på ett grupparbete vi ska göra, om stress. Riktigt intressant, tror jag ska läsa igenom böckerna från pärm till pärm om jag har tid någon gång.

Nu måste jag i alla fall gå härifrån innan min rygg börjar skrika att jag suttit för länge.Don't tell God how big your storm is, tell the storm how big God is


I won't let them win

2011-02-01@21:23:03
I won’t let them win
I will walk out
With my back straight
And my head held high

All the pain
And all the tears
All the nights of darkness
But I won’t let them win

I won’t let them win
I will stand tall
Until the end of time
With You by my side

All the anguish
And all the wonderings
Why did this happen?
But I won’t let them win

I won’t let them win
I will trust in You
Who saved my life
And didn’t walk away

All the pain
Will then be gone
All the tears
You wipe away

All the anguish
Turns into laughter
All the wonderings
Will now be clear

I won’t let them win
I will turn to You
And together with You
I'm a winner


RSS 2.0