Älskad från första stund

2010-04-29@22:15:23

Det är vid den här tidpunkten som jag absolut inte ska sitta här, för det är just då alla små saker kommer fram, som egentligen borde kommit fram långt tidigare men som legat gömt, av fri vilja eller omedvetet. Men det faller inte i glömska lika lätt som det kan gömmas...

Mitt ja, och min vilja, kan det vara så enkelt? Kan det vara lösningen på allting som är och som kommer att vara, svaret på allting som varit fast som jag inte visst eom då och därför inte gav mitt svar i tid? Eller så kanske jag hela tiden vetat det, fått höra det, men att det bara studsat tillbaka utan att sätta spår.
Jag vill så gärna säga att allt ska bli bra, vill så gärna känna det jag vet finns där, men som känns så ouppnåelig för tillfället. Jag vill så gärna säga att mitt ja ska lösa allt, men att ljuga skulle inte lösa några problem...Nu ska jag sova och hoppas min rygg-, nack- och axelvärk går över.


De vapen vi strider med...

2010-04-28@18:01:43

Har jobbat nu två dagar och sitter nu här med ögonlock som inte vill hållla sig öppna. Jag som hade lite planer för kvällen, antingen så struntar jag i att jag kommer somna och kör på mitt race eller så tar jag mitt förnuft till fånga och inser att jag inte är någon supermänniska som kan rusa på som en duracellkanin, utan fungerande ögon.
Jag undrar bara varför det andra alternativet lät så sjukt mycket tristare?


Ska även inflika att GO! helgen var helt fantastisk! Teamarna gör ett så otroligt grymt jobb och ungdomarna som kommer dit gör festen. Seminarier och predikningar varvades med sång, dans och lekar, fanns något för alla och jag tror och hoppas att alla fick något med sig hem!
Vill ni se bilder kan ni gå in på www.go.nygeneration.se, klicka på kamerasymbolen uppe i vänstra hörnet. Är ni riktigt duktiga kan ni nog se mig på ett hörn. Förhoppningsvis så är jag så väl gömd att ingen riktigt lägger märke till mig.


Har så mycket att skriva men inga ord att uttrycka mig med...
Nu ska jag äta middag.


De vapen vi strider med är inte svaga utan har makt inför Gud att bryta ner fästen. Ja, vi bryter ner tankebyggnader och allt högt som reser sig upp mot kunskapen om Gud.
2 Kor 10:4-5


Young people, united as one!

2010-04-23@15:32:08
Nu är det spikat också... jag ska predika på ett söndagsmöte nästa vecka, inför en massa människor. Helt sjukt. Vad har jag gett mig in på egentligen!! Iofs så är det samma predikan som jag redan gjort en gång och den tar bara ca 10 min, men ändå liksom. Bara tanken gör mig lite smått illamående...


Om ett par timmar startar GO! Något jag verkligen ser fram emot och som vi har jobbat för ett bra tag nu. Pingstkyrkan ikväll kl 19. Be there!

"Din personlighet är den största gåvan du har att ge till den här världen"

2010-04-21@18:05:11
Har haft två dagars fantastisk undervisning om den profetiska tjänsten. Fick även en förfrågan om att göra något jag aldrig i mitt liv trodde jag skulle göra. jag har inte tackat ja än dock, får se hur det blir, men mamma sa att om inte jag tackar ja kommer hon göra det i mitt ställe, känns det som om jag har något val? Men det känns ganska bra, det känns kul och det trodde jag aldrig... Om jag gör det kommer det vara ett av de största stegen jag tagit på min personliga vandring.


Den här veckan har jag praktiskt taget bott i kyrkan och mer kommer det bli. I måndags lyckades tio tjejer hålla till i samma kök och baka fem kladdkakor och flera satser chokladbollar. Hur det lyckades utan större kaos är fortfarande ett mirakel, men vi hoppas alla på att det smakar bra iaf. Imorgon blir det ännu mer bak samt matlagning till helgen och på fredag sätter GO! igång, peppa peppa!! Be there! Du kommer inte ångra dig.

Snart beger jag mig på möte och därefter blir det innebandy

Kram


Vissa dagar är bara bättre än andra

2010-04-17@17:32:29

Har lagat mat hela dagen. Sopplunch i Pk som vi hade ansvaret för, bjöd på frukost i form av smörgåsar, lunch i form av köttfärssoppa samt fika efter det. Riktigt roligt faktiskt och maten uppskattades, måste faktisk säga att den blev god :)
Igår var jag på ett underbart ungdomsmöte, ett gäng från Märsta bibelskola var här och höll i det. Tidigare på dagen var jag med Katrina och vi hade det väldigt trevligt. Storhandling till dagens sopplunch stod bland annat på schemat.

Och btw så predikade jag igår, för första gången i mitt liv. Blev positivt överraskad över all fin kritik jag fick efteråt, verkligen peppande! Och trots att mina nerver helst ville slita sig ur kroppen och fly någon annanstans så gick det över förväntan bra och det är helt sjukt att det kommer från mig. Roligt var det iaf!
Och torsdagskvällen spenderades på Frälsis med helsköna människor. Bildas ledarutbildning. Gick därifrån fylld med nya ideer och perspektiv, ser verkligen fram emot nästa gång!


Nu ska jag byta om och sen åka till Emmy, hon fyllde 20 igår så det blir mat och film hemma hos henne. Trevligt!


A million voices

2010-04-14@14:28:04

Jag har haft fullt upp men ändå inte tillräckligt mycket. Har haft påsklov en vecka och bibelskolan startade i måndags igen. Vi hade sjukt bra undervisning idag om andlig krigföring. Igår var det ledarutbildning, spenderade även eftermiddagen med två underbara människor. Ikväll är det innebandy som gäller och måste även plugga på min predikan, till fredag, är sjukt orolig måste jag säga...
Har sökt kurser till högskolan i höst, hoppas jag kommer in, annars kan man ju lugnt säga att mina planer krossas lite grann...

Jag saknar en massa människor just nu, människor och platser och det värsta är att det ibland inte går att få tillbaka de där ögonblicken man hade tidigare, eller få tillbaka den där känslan för något. Ibland kan det vara riktigt frustrerande


Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till GO! också!

 


RSS 2.0