With walls around my weakness and a smile to hide my pain

2010-01-30@19:10:07

Jag är trött, trött, trött, trött... osv
Försov mig till jobbet imorse, måste ha stängt av klockan i sömnen, jag vet att jag ställde den igår. Som tur var så vaknade jag av mig själv (!) vid halv fem och fick panik. Jobbade iaf men blev lite försenad, sen snöade det småspik och blåste orkan också, jippi... Ska jobba i natt igen, men förhoppningsvis så snöar det inte och så är vägarna skottade.

Blev även hemma ikväll, är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna och klockan är bara sju... Ska sova snart hade jag tänkt, då kanske jag kan bli lite mer normal tills imorgon.So I tuck it all away, like everything's okay
If I make them all believe it, maybe I'll believe it too
So with a painted grin, I play the part again
So everyone will see me the way that I see them


But would it set me free
If I dared to let you see
The truth behind the person
That you imagine me to be

Would your arms be open
Or would you walk away
Would the love of Jesus
Be enough to make you stay
~Casting Crowns~

Jag låter texten tala för sig själv. de frågor jag ställer behöver få ett svar, de räslor jag känner behöver motas bort.
But am I good enough?


From the inside out

2010-01-29@18:04:13

Sjukt trögt att jobba imorse... Tidningarna var en timme sena och dessutom så var det så mycket snö att jag inte kunde cykla så fick släpa cykeln hela rundan. Allt detta gjorde att jag kom hem kvart över sju, skulle vara på Bibelskolan klockan åtta... Som tur var så var mamma hemma så hon kunde skjutsa mig men jag fick ändå stressa runt dom en tok för att få allt klart på en halvtimme.

Vi hade redovisningar idag, det var otroligt roligt att lyssna på vad de andra hade fixat ihop! Blev en del skratt här ochd är också och det är ju alltid trevligt :-) detta gjorde även att jag höll mig vaken, däckade först när jag kom hem och sov två timmar.Dramaövningen igår gick förresten super! Vi är helt klara med dramat och ska bara öva, öva och åter öva tills det sitter baklänges, framlänges och uppochner. Ni är grymma tjejer!

Ikväll blir det Unplugged
Would it set me free if I dared to let you see the truth behind the person that you imagine me to be?

2010-01-28@17:09:13

Ledig idag, men var ändå till kyrkan en sväng för vi skulle gå igenom vår redovisning tills imorgon. Nu har vi gjort det så nu är det bara öva, öva, öva som gäller

Var på en sjukt rolig innebandyträning igår! På hemvägen körde jag dock fast i snön två gånger, haha... Tre dm snö på vägarna är inge kul alls kan jag tala om för er... Förstår varför de gick ut med varningar om att ha med sig snöskovel och varma kläder... Som tur var så var vi inte ute i ödemarken.

Jag ska jobba imorgon... De hinner förhoppningsvis skotta och jag hoppas det inte börjar snöa ännu mer, det skulle vara typiskt. Får hoppas jag inte somnar under redovisningen :-)Snart ska vi öva drama här hemma + baka kladdkaka

Lägger upp en bild från bildsekvensen vi tog häromdagen, dramat handlar om samma sak.
Morning breaks another day
Finds me crying in the rain
All alone with my demons I am

Who is this man that comes my way?
The dark ones shriek
They scream His name
Is this the One they say will set the captives free?
Jesus, rescue me

As the God man passes by
He looks straight through my eyes
The darkness cannot hide

Do you want to be free?
Lift your chains
I hold the key
All power Heav'n and earth belong to me

You are free
You are free
You are free

~Casting crowns~


Do you want to be free? Lift your chains, He hold the key!

2010-01-27@15:00:07

Det snöar... igen! Man blir snögubbe efter att ha vistats ute i tio sekunder, det varnas för kaos också, hoppas vi slipper det.

Har haft två ptroligt bra dagar på Bibelskolan med väldigt intressant undervisning. På fredag är det vår tur, vi ska redovisa om olika religioner. Själv är jag i Buddhistgruppen. Tre i varje grupp och vi ska undervisa en halvtimme, heh... är iaf klar med det jag ska skriva, måste leta bilder och fixa ett bildspel med musik bara. Måste sätta igång med det nu känner jag, för om jag inte blir insnöad är jag upptagen hela kvällen.

Förresten... Lyckades orsaka en mindre översvämning i tvättstugan igår. Vårt badkar står där och när jag skulle fylla på med badvatten hamnade hälften på golvet. (tydligen kan det vara fel på rören då de flyttades när nya tvättmaskinen installerades, men det visste ju inte jag i förväg)
Some things will never change, even if that's your greatest wish. Sometimes you just need to get away, just for a while, to find yourself and take a break. Sometimes, it doesn't matter how hard you try, it will never get better.
Listen to your heart can be hard sometimes, especially if your heart is divided into many pieces and all the pieces wants to go in different directions... Which of them should you follow?

The time has come to stand for all we believe in, so I for one am gonna give my praise to You

2010-01-19@17:22:19

Klubbseriematch igår som vi vann med 8-1 efter fem spelade omgångar, tre raka segrar just nu, känns bra :)
Gårdagen började även med underbar undervisning, likaså idag.
Ska förresten börja spela innebandy imorgon, haha undrar hur det kommer gå. Får varna alla innan så de passar sig när jag har bollen, man vet aldrig vad som kan hända... Haha, det ska bli kul iaf!


Först nu kan jag ärlig säga att jag tagit steget fullt ut och det känns så grymt bra! resultatet hade inte spelat någon roll, det var vägen dit som jag behövde arbeta på och jag fick hjälp med det, nu blev det bra, det gick bra och det kändes bra. Sen att resultatet blev bra är ju en bonus, men det var inte det jag hade som mål.
Ni kanske tycker att det har gått alldeles för lång tid, att det borde varit över för länge sedan, men då vet ni inte heller något om bakgrunden eller var rötterna finns. Nu vet jag vad som gick fel, jag ser det med andra ögon. Det tog tid, men varje dag, varje minut, varje sekund var värt det, för med tiden kom även kunskapen om mycket annat och även andra resultat uppnåddes, som inte var tänkta från början.
Tiden läker alla sår...


There's amazing power inside of us, we just have to learn how to activate it

2010-01-17@22:19:32

Var på ett fantastiskt möte i eftermiddags, bakade bröd på eftermiddagen och vi kollade nyss på Bruce den allsmäktige. Gammal film, men jag har aldrig sett den förut.
Det har varit en bra helg, förutom att jag inte varit helt frisk, men nu är det iaf mycket bättre och imorgon är det 100% som gäller, först Bibelskola, sen träning och match...
Det var ett tag sen sist, men ibland känns tiden alltför kort. Det finns saker som tar tid, det finns steg som är större än andra men de måste ändå tas, någon gång. man kan göra det man kan, arbeta så mycket som går, lägga ner hela sitt hjärta, hela sin vilja i något, när man väl står där kan allt försvinna, försvinna på ett ögonblick och då kan det man byggt upp tyckas värdelöst. Men det är inte slutmålet som räknas, det är vägen dit som bygger upp, vägen dit som styrker och vägen dit som ger kraft att gå vidare.
Det kan kännas meningslöst att så lång tid har gått men såren inte är läkta än, eller så är såren läkta men knutarna som knyter ihop livet har knutits hårt. Det är knutarna man ska fokusera på, försöka göra sig fri från det som trycker ner för det som trycker ner bygger inte upp, det säger sig själv.
Att möta rädsla är något av det svåraste som finns, något av det jobbigaste som finns, men när man väl står där och stirrar rädslan i ansiktet har man kommit någonstans, det är då man riktigt kan ge sig till känna som en segrare. det spelar ingen roll hur det går, hur slutresultatet blir, det är ändå vägen dit som räknas.

Jag har gjort det förut, jag ska göra det igen och det kan bara bli bättre!
There's a fire
Inside of everybody
Burning clear and bright
There's a power
In the faintest heartbeat
That cannot be denied
Go on and trust yourself
You can ride the wind
Your gonna take your dreams
Where they've never been
There's a hero
In everybody's heart
- There's a Hero Billy Gilman -


...

2010-01-15@13:05:10
Var hemma igår... Första gången jag varit hemma en hel dag sen i åttan, känns det bra? Svar: nej! Men efter att jag gick och la mig vid åtta kvällen innan, fick ngn form av feberfrossa och somnade inte förrän halv ett, vaknade därefter varje timme fram tills dess att klockan ringde halv sju. Gick upp, sen tog det stopp. Ringde och sjukanmälde mig och sov sen till halv ett. Blev bättre frampå dagen och jag var iväg på Unplugged på kvällen, sjukt mysigt!

Om två timmar har jag match, känner mig inte specielt taggad, hoppas det kommer.
Ikväll blir det Cross...

Mirror I am seeing a new reflection, I'm looking into the eyes of He who made me

2010-01-11@15:20:07
Bibelskolestart idag, bra dag, men jag har varit sjutk trött. Skulle tro att det beror på gårdagens jobb.

På tal om jobb... jag blir så trött på personer som inte har vett att visa respekt för oss som faktiskt jobbar! När jag kommer till busshållplatsen för att hämta andra hälften tidningar ser jag att någon/några roat sig med att sprida ut alla tidningar över gatan i en enda röra, bara att bita ihop och plocka upp/sortera allt igen... i 20 minusgrader, tack för det!

Ska göra en macka till efter träningen samt byta om, om jag vågar vill säga, det är svinkallt på rummet, sitter och skakar. Håller på att bli "varmare" ute iaf, det går åt rätt håll, jag vill ha sommar... Åtminstone vår!

Curlingen startar idag också, ska bli otroligt kul att få gå på is igen, abstinensvarning på mig här, pinsamt pinsamt...


I see a generation rising up to take their place, with selfless faith!

2010-01-09@17:36:38
Hade en väldigt trevlig kväll igår när vi firade Maria som fyllde 20 i veckan, grattis vännen! Vi började hemma hos henne, sen begav vi oss till Old Saints och sen var vi ett gäng som slutade dagen på Max... det var åtminsone sjukt varmt och skönt där inne! Till skillnad från utetemperaturen liksom...

På måndag sätter Bibelskolan igång igen, ganska skönt faktiskt, börjar bli lite smått less på att gå runt hela dagarna och inte veta vad jag ska göra. Då kommer åtminstone halva dagen vara uppbokad, dessutom sätter curlingen igång snart igen! Vi har vår första match på tisdag kom jag på nu...


Snart ska vi bege oss iväg på Cross som sätter igång igen efter juluppehållet! Måste bara byta om först, sitter inpaketerad i tjocktröja och mysbyxor, hmm...


En generation är på väg att resa sig, en generation är på väg att stå upp för vad de tror på. En generation som kommer förändra världen.
Vi har fått kraften, den finns inom oss - vi måste bara lära oss aktivera den!


Every tear I've cried You hold in your hand, You never left my side

2010-01-08@13:00:04

Jag och Jenny var ute och fotade lite i snön för ett par dagar sen, tänkte visa några av bilderna. Det var svinkallt och vi hade snö upp över knäna.


Vi går dit Du har kallat oss att gå, vänder inte om, Du gett oss makten i Ditt namn!

2010-01-03@17:37:47
Sitter och tittar på curlingkanalen.se, JSM spelas just nu!

Var till Pk i förmiddags, otroligt bra möte med bra budskap! Sen har jag och Jenny varit ute och fotat lite i snön, blev inte super, min kamera börjar ge sig, deprimerande...Kan inte heller redigera bilder för tillfället, min dator är fotfarande obrukbar och det finns nog inte photoshop på den här. Fast iofs , även om det skulle finnas hade jag inte orkat, jag och datorn har egna viljor som drar åt olika håll, tyvärr vinner datorn för det mesta. Till exempel de gånger jag på ngt oförklarligt sätt lyckas markera stora stycken text, under tiden jag skriver, vilket resulterar i att mycket arbete går förlorat... Jag fattar inte vad jag gör, är jag blåst eller

Jaja, ska återgå till curlingmatchen


Gammal bild, men kände att inlägget blev så trist med bara text...och eftersom jag inte har tillgång till mina bilder får jag göra det bästa av situationen :)

Show me how to love like You have loved me

2010-01-02@18:56:20
Det var så sjukt tungt att jobba imorse, fick släpa cykeln genom decimeterdjup nysnö och inte nog med det, det var halv snöstorm och det snöade horisontellt när det var som allra värst. Sen att jag vr så trött att jag gick hela rundn som i en dimma ska vi inte tala om, jag däkade vid halv tio-tiden i går kväll och fick alltså sova fem och en halv timme ungefär, ändå så var jag så snurrig när klockan ringde att jag trodde klockan var tolv och att jag gått klart rundan för länge sen, lite deprimerande...

Går fortfarande runt i pyjamas och har varit lite halvt frånvarande hela dagen. Har dessutom lyckats få virus på datorn så den kanske måste installeras om, så jag skriver på laptopen för tillfället och jag kommer som vanligt inte överens med tangentbordet, knappar fel stup i kvarten. Börjar lära mig dock och det är ju alltid ett framsteg...

Ikväll blir det slötittande på TV och sen inte så mycket mer, måste försöka hålla mig vaken ett tag iaf så jag inte vänder på dygnet för mycket åt tt eller annat håll. Jag har förresten lite bilder från UNITE som jag funderar på att visa för er, deprimerande nog så glömde jag kameran, kom på det först när vi kommit iväg... Som tur var så var det andra som hade kamera med sig så det blev lite bilder iaf!

Nu blev det mycket text här...


Hosanna- Hillsong, check it out!

UNITE10 Västerås

2010-01-01@19:56:44
Jag saknar ord, det var helt enkelt helgrymt!

Fantastiska möten varje dag, seminarier, workshops, underbara människor och en massa skoj är en passande sammanfattning. Skulle jag ta upp allt så skulle jag fylla hur många sidor som helst, så jag tror jag avstår.
Men jag fick så mycket med mig, mer än jag någonsin fått och det värdesätter jag otroligt högt. Min önskan är nu att jag ska få bära det med mig utanför bubblan som skapades, att det ska bli till användning och till nytta. Jag ska kämpa för det. Alla har sin Goliat att möta, men vi har kraften som krävs för att vinna!

Nyårskvällen firades med spex, dans och party! Nedräkningen ledde till jubelrop och andra galna påfund och fyrverkerier smälldes av utanför kyrkan.
Efter all dans blev det dags för Unplugged Worship och det var underbart! Ett helt fantastiskt sätt att börja det nya året på, en perfekt start.


Dagen började med morgonmöte och därefter begav vi oss hemåt. Det har inte blivit mycket sömn de här dagarna, berodde en hel del på att jag och luftmadrasser inte går ihop, men också på att sovsalen (gympasalen) vi sov i var svinkall. Men det var det värt.

Har tagit ett varmt bad och sitter här och försöker förgäves hålla ögonen öppna. Måste packa upp väskan och så ska jag lyssna på lite ny musik, men sen ska jag nog sova. Jag ska tyvärr upp och jobba i natt...

Gott nytt år på er igen!
Och ni, jag saknade er på nyår, önskade ni vore där med mig
Massa kramar <3

RSS 2.0