From the highest of heights to the depths of the sea

2013-05-27@22:13:15
 
Lite bilder på vad jag sysslat med den senaste veckan för att göra mig av med lite kreativa explosioner. 

Puedo imaginarme

2013-05-24@11:41:00
Idag är det den 24 maj. Ett datum jag alltid kommer att minnas med både glädje och saknad. För exakt ett år sedan satt vi på ett plan som lyfte oss från Nicaraguansk mark. Vi lämnade kvar människor som satt djupa spår i våra liv och som vi alltid kommer att minnas med kärlek och mycket glädje. Och saknad. Dagen var fylld av tårar, avsked och massa kramar. Men det var ändå vackert på något sätt. Det var ett bevis på att människor kan mötas, hjärtan kan smälta ihop och skapa en fin gemenskap som ingenting kan förstöra. 
 
Jag lämnade en del av mitt hjärta i Nicaragua den där dagen för ett år sedan. Jag står också på tron och hoppet om att jag en dag kommer att få återse min andra familj på andra sidan jorden. För det finns inga avstånd som kan kapa banden som skapas mellan människor. Och jag tror de som jag åkte dit med känner precis samma sak. 
 
Jag kommer nog alltid att sakna ord för att beskriva den otroliga tacksamhet jag känner över att ha fått möjligheten att göra den resan som kom att förändra mitt liv. Tacksamhet till Gud. Jag vet att det kan låta klyschigt, men det finns inget annat sätt att beskriva det på. Jag fick uppleva saker jag tidigare bara drömt om, träffa människor som verkligen spred ljuset och kärleken från Gud. Och det är stort.
 
Ett år har gått, ett nytt år. Nya upplevelser i ett annat land. Men jag vet att jag inte är samma person idag som jag var innan jag åkte till Nicaragua. Så även om saknaden är otroligt stor så vill jag  bara minnas med glädje och kärlek. För det är det enda som kan beskriva landet som fångade mitt hjärta.
 

You bring freedom to all that is within

2013-05-22@22:19:00
Det är mycket som händer nu och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sortera upp allt, det jag vet är att jag är fylld av en sån otrolig tacksamhet. Människor, händelser, upplevelser, ord, det finns så mycket fint, det gäller bara att lyfta blicken lite. 
 
 
Jag har fått sommarjobb, på min praktikplats i Uddevalla. Det får mig glad, trivs otroligt bra där, har varit där två gånger nu och ska dit igen på måndag. Det är det jag vill göra och det gör också att jag får mer tid här i stan vilket betyder väldigt mycket för mig. Så nu blir det min semester som spenderas i norrland i början av sommaren. Måste ju hinna med att träffa alla människor jag saknar så! 
 
Kristi Himmelsfärd spenderades i Gävle och jag fick träffa hela min fantastiska släkt. Så tacksam för er allihop, vilken gåva!
 
 
I helgen var jag och hälsade på Marlene i Malmö, så fint. Har saknat henne så. Blev en massa Nica-minnen, vilket skapade både glädje och saknad. Vi gick långa promenader på stan bland Eurovisionvimlet och vi umgicks. Fina vän.
 
 

When hope came down

2013-05-01@21:21:26
Det är trött tjej som knappar på tangentbordet ikväll. Fingrarna vill inte riktigt hänga med i svängarna och mina tankar bildar för det mesta endast osammanhängande flum. Men det får det vara värt ibland. För gårdagen var en dag jag inte skulle vilja missa för allt i världen. Började med Lindveden med tipspromenad, femkamp och majbrasa, sen for vi vidare till en vän där kvällen och halva natten fylldes av skratt, flum, prat och film.
 


Det började såhär, men sen fick katten välja..


RSS 2.0