Mitt i allt så ska man räcka till...

2009-11-29@18:57:38
Blev en sjukt trevlig kväll igårkväll. Den bjöd på dramaövningar samt pepparkaksbakartävling. Att jag behövde åka hem och sova då jag skulle upp och jobba i natt var dock ett stort minus. Det gick iaf bra, trots att det regnade...


Vid lunch idag var det planering av julfest i Pk, tema maskerad! Sedan har eftermiddagen gått åt till att göra PowerPoint och det känns som mina ögon kommer gå i kors snart, borde nog förflytta mig från datorn ett tag.
Har hittat en rolig sak som jag måste prova, tänker dock inte avslöja något förrän det används, om det nu fungerar vill säga!


Ett hjärta
Omringat av stenmurar
Ett hjärta
I fångenskap

En känsla
Bakom kraftiga lås
En känsla
I bojor

Ett liv
Innanför stängda dörrar
Ett liv
I fängelse


Lördag

2009-11-28@12:36:15
Har varit dött på bloggfronten från min sida ett tag nu, har inte alls känt för det. Snart kanske jag kommer tillbaka i min gamla bloggrutin men än så länge får det bli lite knackigt.

Har precis kommit hem efter en tur till Erikshjälpen och Ria, letade efter tillbehör till min kommande maskeradoutfit. Hittade dock inget men det får gå ändå, är ju ett par veckor kvar i alla fall.

I eftermiddag blir det bio med vänner, sedan blir det Cross som bjuder på lite surprise. Ska även jobba i natt, inget jag ser fram emot över huvud taget, men det är sådant man får ta, är ju trots allt bara för en natt.

Nu tog orden slut
Kram

Believe with all your heart, and nothing in this world can break you

2009-11-26@16:08:40
Ledig idag, men inte blir det mycket ledighet, även fast jag försöker så gott jag kan. Har hunnit med att baka inför lördag, gjort över 30 sidor powerpoint som ska vara klar på måndag samt en massa annat som jag inte förstår kan ha tagit så sjukt mycket tid... Brukar bli så, så jag borde inte vara förvånad.

Böcker är, konstigt nog, det enda som får mig att verkligen slappna av helt. Jag kan sitta flera timmar i sträck och bara försvinna in i intrigen och koppla bort mig totalt från världen runt omkring. Sen kommer dock ett ögonblick då jag väcks upp ur denna fantasivärld och bubblan spricker, välkommen verkligheten, här är jag... Om mitt liv var en bok, hur skulle fortsättningen bli?

Nu ska jag förhoppningsvis försvinna in i böckernas värld ett tag, har dock väldigt mycket att göra så det kanske måste vänta... Ni som följt bloggen kanske minns att jag var väldigt frustrerad över slutet av Camilla Läckbergs Isprinsessan? I alla fall så har vi nu fått fortsättningen och jag väntar med spänning på att se vad den kan föra med sig!



I guess I'm not as strong as I thought, all I can do is cry to You

2009-11-24@22:15:59
Julkonsert av NG-teamet på Vasaskolan idag, den var helgrym! Aulan var i princip fullsatt och de flesta verkade uppskatta konserten. Jag älskar att se det, hoppas teamet kunde så ett frö i någons hjärta!


Jag har fortfarande inte kommit ikapp sömnmässigt efter helgen, antar at jag stressar upp mig för mycket över ingeting igen, som vanligt alltså. varför är jag inte förvånad?
Vi spelade i alla fall klubbseriematch igår igen och vi krossade! 10-2 efter fem spelade omgångar (av sex) är inte fy skam!


Säsongsavslutning av House ikväll... varför måste det ta slut? Grymt avsnitt var det iaf, väntar redan på nästa :)

Nu ska jag försöka sova iaf
Kram


Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

2009-11-22@21:22:28
Nu är första Elitseriesammandraget slut. Vi spelade två matcher idag också, första mot Sundbyberg som vi tyvärr förlorade, det gick inte sådär jättebra och efter en trea till dem i nionde tackade vi för oss... Andra matchen mötte vi Karlstad och det gick betydligt bättre. Matchen slutade 7-5 till oss. Känns härligt att ha vunnit sista matchen, slutat med seger liksom!

Nu sitter jag här som en död sill, kommer ha ont i hela kroppen imorgon känner jag. Axlarna har redan börjat kännas vid och huvudet dunkar, men det var det värt. Har haft en otroligt bra helg och har lärt mig mycket!


Kom fram till en sak i helgen också, med lite hjälp. Något absolut positivt, som jag aldrig skulle sagt för ett par månader sen, men det är sant. Nu orkar jag, nu vet jag att jag är värd mer än det jag fick veta förut!

Överväger att gå och lägga mig, får se hur det blir med den saken!

Kram



Jag har inget att be om ursäkt för, fast jag egentligen skulle vilja göra det för att bryta isen och tunna ur luften, som nu är så tjock att den går att skära med kniv. Men jag har varit seg och trög och inte vetat varken ut eller in. Nu vet jag, jag hade aldrig orkat mer. Sanningen är att jag är glad över detta, men det gör inte handlandet bättre. Det är aldrig rätt att gå bakom ryggen. Nu är jag glad över det, annars hade jag bara plågats ännu mer. Så nu vet ni, jag vänder och går...

Elitserien

2009-11-21@21:13:45
Skriver ett litet kort inlägg om hur det gått hittills, sen ska jag sova. Är ganska sliten måste jag erkänna, kroppen värker, huvudet värker och jag är sjukt trött. Men det har samtidigt varit väldigt lärorikt och roligt!

Vi pendlar till Uppsala varje dag och spelar två matcher om dagen, har blivit sena hemkomster både torsdag och fredag men idag blev det väldigt tidig och imorgon blir det troligtvis ganska tidigt också. Tur det!

Spelade två matcher i torsdags, vi spelade lite svajigt och det slutade med två förluster. Vi hängde dock med genom hela matcherna och det var ganska jämnt.
I fredags mötte vi de två topprankade lagen i serien och det blev två förluster där också, men inte heller nu tappade vi bort oss totalt. Vi spelade bra och i sista matchen krävdes det två (!) skiljeomgångar och en väldigt stor portion tur (otur för oss) för att de skulle kamma hem sista poängen för vinst. ganska surt...

Idag gick det dock bättre. Vi började med en förlust, surt det också, men avslutade dagen med en härligt visnt! 10-2 efter halva matchen gjorde att de gav upp och vår första seger var vunnen och det med råge :) Det gav en självförtroendeboost inför morgondagen som bjuder på två till matcher! Nu kör vi tjejer!



Nu sitter jag här och degar, ska snart sova, blir tidigt imorgon också. Match klockan nio, väckning klockan sex. Great...!

Kram!



Bild lånad från http://gd.se/sport/mersport/1.1537181


Amazing love

2009-11-19@08:14:19
Då var det dags, om tio minuter blir jag upphämtad här och sen bär det av till Uppsala för Elitseriesammandrag... Har inte så mycket mer att skriva, försöker förgäves hålla koll på min nervositet, förhoppningsvis fixar bilfärden detta. Det är helt sjukt...

Nu måste jag kila, ska springa runt lite till, bara för skojs skull liksom...

Kram!


Ps 40:2-4

2009-11-17@15:59:51
Nu har jag helg kan man säga. Vi är lediga imorgon då mina klasskamrater ska iväg på Seek-helg till Gammelboning, jag kan inte följa med då jag ska spela Elitserien tors-sön. Men jag klagar inte, det ska bli bra! Detta gör iaf att jag har helg, även fast det inte kommer bli mycket slappa av.
Skulle behöva sova dock, sov riktigt uselt i natt. Kan bero på att jag kom hem vid halv elva igår kväll, alldeles uppe i varv efter matchen. Matchen som vi vann dock!

Carola har släppt sitt nya julalbum och det kliar i fingrarna, jag vill börja spela julsånger nu, det känns bara lite för optimistiskt, men snart så! Har tyvärr inte köpt skivan än... Kunde dock inte hålla mig och var tvungen att lyssna på dem omtalade O Holy Night framförd av Carola och Paul Potts, helt amazing!

Ska försöka ladda inför helgen, har hela morgondagen på mig. Sova, träna, tagga, blir bra!



Jag önskar du kunde hitta hem
Där får du vara du
Lycklig
Fridfull
Älskad

Du behöver inte fly
Det finns andra alternativ
Framtid
Drömmar
Sanning

Vi som hittat hem
Måste frimodigt berätta
Du
Är
Älskad


Vi måste reagera

2009-11-16@15:49:51

Håller på att byta om, ska åka bussen om ca fem minuter till träningen. Sen blir det match ikväll, har inte så stor koll på vilka vi spelar mot men det får vi se!

Har sett en massa statistik idag, på hur ungdomar idag mår och på vilka situationer de varit inblandade i på olika sätt. Det är helt sjukt, vi måste göra något, det kan inte få fortsätta. Framtidens samhälle håller på att rasa samman och om vi inte gör något kommer raset fortare än vi hinner blinka...!




Bjuder på tre bilder från "utställningen"...


You are the wind beneath my wings

2009-11-15@22:31:13

Var och fotade KM dressyr på Fältis idag. Synd att det var så förbannat kallt, jag ångrade att jag inte satte på mig dubbla täckbyxor. Jag överdriver inte, frös konstant i över två timmar, yeah! Missförstå mig rätt, det var trevligt ändå!

Jag borde gå och lägga mig nu. Har bara en känsla av att allt skulle bli så otroligt mycket bättre då. Dessutom blir det fullt ös imorgon med både träning och match och just nu är jag inte på humör, kanske kommer tills imorgon. Man kan ju alltid hoppas, det skulle gå så mycket lättare...

Kram 


Come on and lift your eyes

2009-11-14@16:51:34
Var till Erikshjälpen på förmiddagen, hittade ett flertal böcker. Jag älskar böcker, tjocka böcker, smala böcker, spännande böcker, romatiska böcker, allt! Orden berör, jag älskar ord...

Ikväll blir det Cross, halv sex ska vi vara där för förberedelser. Hoppas på en underbar kväll!

Förresten, gårdagen var det ja.. Vet inte riktigt vad jag ska säga, det gick väl som det gick. Kändes skit men tydligen hade det gått ganska bra... Om jag ska vara ärlig så tror jag ingen lyssnar på mina argument hur mycket jag än försöker så jag kanske borde lägga min energi på annat.




Once again I’ll try
To never fall again
The wounds will heal
Even though scars remain

I want to think
It doesn’t matter anymore
I want to feel
Who I am is enough


One day chains once unbroken will fall down at your feet

2009-11-13@16:07:57

Så var det fredag igen, veckan har gått så sjukt fort och det har hänt så mycket att allt bara snurrar, positivt dock så jag ska inte klaga! Vi vann vår klubbseriematch i onsdags, alltid trevligt. Andra problem har klarats upp och det känns bra.



Håller på att råka ut för ett mindre nervöst sammanbrott för tillfället, kan inte förstå att jag gick med på det, jag vet dock att det är bra att ta steget, men ändå. Just nu känns det bara blä. Och sen allt det andra runt omkring också, har även blivit "förbjuden" att vara anonym, så den planen fick jag slopa. Bara att bita ihop och köra på. Ska bara "nervösa klart" först så jag slipper svimma när jag väl är där... Försöker tagga, tagga, tagga. Borde sluta tänka på det tror jag..



Nu ska jag jobba ett tag, vill bli klar så snart som möjligt så jag slipper stressa på söndag, vi ska fira Jenny innan vi åker iväg ikväll, sen smäller det............!!!




Och grattis till min lilla plutt som fyller 17 idag! <3




Loneliness-from Him you flee

2009-11-08@19:28:03
Har varit på softardygn i Pk från lördag lunch till runt lunch idag, vi har haft mycket skoj för oss! Fredagen började med workshops där jag valde att laga mat, tillsammans lagade vi tacos som vi senare åt. Efter maten gick vi till Bks idrotthall och spelade fotboll mm. Sedan blev det möte med drama, sång och prat.

Lite senare framåt natten tittade vi på film, först "Jakten på lycka", en otroligt bra film! Sedan var vi några stycken som valde att titta på "Hitta Nemo" :) Vi somnade vid halv fem.

Frukost runt tio imorse, sen städade vi och packade iordning och sen så var det inte mkt mer. Jag, Jenny och några till stannade kvar och spelade pingis ett tag.

Det har varit två otroligt trevliga dagar med härliga människor :)

Nu ska vi fika lite, det är ju ändå fars dag!

Kram


Johannes tre och sexton

2009-11-05@22:19:11

Gick in i närkamp med snöblandat regn på hemvägen från skolan, kände mig som en mindre snögubbe men värre skulle det bli. Efter att ha ätit lunch gick jag ut med Jonna, var ute i ca 40 min och hann bli snögubbe flera gånger om. Fick dessutom prata med två underbara dagisbarn som blev nyfikna på Jonna :)

Ritade klart bilden idag, började i början av den här veckan men det tog tid, längre tid än vanligt. Har suttit och slötittat på TV med syskonen samt spelat spel. Kände inte riktigt för att gå ut på promenad, ganska förståeligt.

Är peppad inför helgen, det här känns bra! Otroligt kul att se fram emot något, man har liksom något att vänta på. Okej, min logik börjar lite smått försvinna nu när mitt huvud inte riktigt hänger med så jag hoppas ni har överseende med det. Tänkte dock inte skriva så mycket mer, mitt liv känns ganska enformigt för tillfället så det finns inte så mycket nytt att komma med.



Jag kan aldrig föreställa mig
Smärtan detta innebar
Men det förvandlade mitt liv
Det kan förvandla ditt

Jag är så tacksam
Han gjorde detta för oss
Offrade sitt liv och dog
Han gav oss livet tillbaka

Jag vet att hans kärlek är enorm
Och gjorde detta för oss
För att han inte vill förlora våra liv
Johannes tre och sexton


You raise me up

2009-11-03@16:59:55

Helt fantastisk undervisning idag om dynamiskt ungdomsarbete, så otroligt nyttigt och lärorikt, man blev verkligen inspirerad!

Något jag verkligen brinner för! Jag hoppas jag en dag kan leva det livet fullt ut och inte bara drömma om det. Drömmar är bra, men om man inte kommer någonstans med dem så känns de bara så obeskrivligt långt borta och helt utan mening. Jag tänker fortsätta drömma men jag vill även ta steget in i dem.



Nu ska jag fortsätta rita, började igår men hann inte klart på långa vägar, tycker inte om att avbryta sådär men det kanske behövs. Det är åtminstine skonsamt för ögon, huvud och hand...


Halloween

2009-11-01@16:51:10

Jag har jobbat i natt och är helt slut... Kan iofs bero på att jag kom hem vid halv ett igår och skulle upp två timmar senare, heh... Fick sova idag iaf!

Halloweenfest igår!

Vid åtta satte det igång, jag kom lite senare då vi hade varit på stationen en snabbis. Vid elva gick vi ner på stan, vi tänkte sätta oss på OS ett tag, det var dock så mycket folk så det funkade inte. Tog en snabbis till Jesusbussen, sen åkte jag hem och sov...

Tänkte inte skriva så mycket mer, låter bilderna berätta istället!



Min outfit för kvällen!

Lisa

Maria

Emma

Maria, jag, Daniel, Emma och Magnus


What does not kill you...

2009-11-01@16:28:00



Varför måste jag alltid försöka vara så förbannat stark? Att känslorna skjuts åt sidan till förmån för sten, en rädsla att visa sårbarhet, något som är så väldigt personligt. Jag vet inte hur många olika reaktioner jag fått från människor i olika situationer när muren spräcks, krackelerats. Kanske är det de reaktionerna som alltid gör att muren felfritt byggs upp igen, en känsla från min sida att det inte är såhär jag ska vara egentligen och ilska över att allt sluppit ut...

Att bilder och uppfattningar ska påverka är en självklarhet, men ibland kunde jag önska att påverkan inte skulle vara lika påtaglig. Det finns stunder då jag längtar efter att bara ge efter och spränga allt vad gränser heter och bara leva... Samtidigt vet jag att där bakom finns en inbillad säkerhet, något jag kan ta till när det verkligen behövs, men något jag vet egentligen inte alls är bra. Inbillningen inger falsk säkerhet och den falska säkerheten inger en vilja att fortsätta och det fortsätter.

Jag hatar det, men älskar det.

RSS 2.0