Voy a viajar a Nicaragua hoy!

2009-02-20@08:41:20
Jajamensan, idag smäller det!

Ska duscha, äta frukost, byta om, packa det sista i handbagaget och sen bär det av till skolan för att därefter åka buss till Arlanda. Flyget går runt tre.

Kommer till Madrid lite senare ikväll och där övernattar vi för att sen imorgon fortsätta vår resa mot Nicaragua. Med en mellanlandning i Miami!

Ska iaf bli sjukt kul men är väldigt nervig just nu. Går väl över när jag får träffa alla som ska med och vi har lämnat stan, brukar vara så.

Kommer sakna er alla, Love <3


Grattis till Isabell som fyller 22 idag! =D Hurraaaa!!!

I apologize

2009-02-19@20:40:26
Sista dagen hemma i Sverige då. Känns verkligen konstigt och jag har varit ett nervvrak hela dagen. Gått och oroat mig för allt och inget.. Men jag antar att det är normalt..? Ska försöka blogga lite snabbt imorgon innan jag åker!

PA-möte idag. Gick bra och gav mycket! Känns bra att det jag trodde skulle gå åt pipsvängen faktiskt har gått rätt bra och att vi ligger hyfsat bra till! Alltid trevligt att höra!

Fixade solhatten idag, köpte även godis till resan och efter skolan gick jag till Magnus ett tag =)

Some light in my life, some hope for tomorrow.



I understand the way you're feeling
I know there are a million reasons
I let you down
But please just hear me out
Before you walk away

For all the times
For all the cries
For all the pain I've caused
I apologize
Lay down my pride
Give me one more chance
Before you walk away

Klippning

2009-02-19@08:43:13

Här är då resultatet av klippningen. Dock ingen bra bild men men...


Har packat klart det mesta nu tror jag. Bara lite annat som ska fixas och funderar på att införskaffa mig solhatten jag hittade igår... Hmm... Ska köpa den idag.
Börjar bli alldeles för nervös, det går väl över när jag väl är iväg men ändå...

Sovmorgon idag, härligt det!
Ska ha PA-möte efter skolan och sen ska jag nog till Magnus ett tag.

Måste kila nu
Kram

Mitten på veckan, bara imorgon kvar

2009-02-18@21:07:44
Psykologi-seminaruim idag som var det sämsta seminariet jag någonsin varit med om.. Muntligt prov var vad det var! Tack och lov att jag fick veta det igår, sent, men bättre sent än aldrig, så jag kunde förbereda mig på ett annat sätt. Blä! Teatern var lugn, tack och lov. Var inte alls på humör. Lite underhållande övningar i början med en massa grimaser och ljudeffekter, me like :P

Gick på stan med Maria och Lisa efter skolan, slutade vid tolv. Vi fixade lite saker till Nicaragua, bland annat presenter mm. Kvart över tre hade jag klipptid, det blev dock lite försenat så jag kom inte ut därifrån förrän kvart över fyra då bussen till hallen redan gått. Som tur var kunde mamma hämta mig så jag hann till träningen i tid =) Sista träningen innan Nicaragua!

Blev nöjd med klippningen iaf! :) Får se om jag lägger upp en bild...

Love

2009-02-17@19:25:05


My heart belongs to you!


You light up my life,
You give me hope, to carry on.
You light up my days
And fill my life with song.

It can't be wrong when it feels so right
'cause you, you light up my life


I love you all
And I mean it from the bottom of my heart

Let everybody see the light...

2009-02-17@07:29:13

Ibland vill man bara lägga sig ner någonstans, koppla bort allt som är runtomkring och sova en vecka eller två. Bara slippa alla krav, alla måsten och all stress. Allt känns så tungt, som om jag själv vill framåt men ingenting annat lyder som det ska.
All press vill jag bara skjuta bort, bara få slippa den, om än för bara en kort stund, det skulle nog betyda mycket. Att få slippa känslan att man alltid gör något som inte är perfekt till 100 %. Ingen kan dock vara perfekt så jag vet inte hur detta ska lösa sig, men det ska nog gå. Men bara känslan av att man för en gångs skull gjort något bra, den behöver alla få känna av ibland.
Har inte heller någon vidare motivation till att göra något alls nuförtiden, vilket känns jobbig eftersom det finns så mycket jag verkligen måste göra. Skolan tar mycket tid och stress, stress, stress, plugg, plugg, plugg. jag vill inte!

Sen finns det vissa ljuspunkter som alla dessa lyser upp min i övrigt gråa dag, tack för att ni finns <3 Jag älskar er!


Kvällsinlägg

2009-02-15@22:12:45

Söndag igen, vilket, tyvärr, betyder skola imorgon, blä!

Kvällen bjöd iaf på SingStar hemma hos Emma. Mycket trevligt =) Kristin, Viktor och Magnus var också där! Förutom SingStar blev det även Gossip Girl och prat.

Nu är det bara fem dagar kvar till vår stora resa, tänk vad tiden går fort, helt otroligt!! Börjar bli lite smått nervös men ser fram emot det ngt så sjukt mycket, det komer bli helt amazing!

Nu ska jag sova
God natt på er


Alla <3 party

2009-02-15@12:10:52
Trevlig dag igår måste jag säga!
Middag hos Magnus vid femtiden och strax efter kom Emma och Kristin för att förbereda det sista. Vid halv åtta ringde porttelefonen och en massa glada: Jag älskar dig, hördes =) Detta var då villkoret för att få komma in. Vi blev rät många till slut: jag, Magnus, Emma, Kristin, Karin, Olov, Viktor, Mickis, Maria, Lisa, Sofia och Victoria.

Kvällen bjöd på en massa gott att äta, gödning på g? Söta små muffins och gelehjärtan i mängder, samt pannkakstårta. Det blev även lite olika lekar och lite kort tittande på Melodifestivalen.

Vid tolvtiden drog de flesta. Jag, Emma, Kristin, Magnus och Viktor blev dock kvar och spelade lite Texas Hold'em á la gelehjärtan och hade allmänt trevligt =)

Bjuder på lite bilder från kvällen


Emma och Kristin =)


Fika och pannkakstårta =)






Söt-Emma =)


Viktor och Karin =)




Äta-muffins-utan-att-använda-händerna =)


Viktor och Sofia =)


Emma och Viktor får avsluta bildserien =)

En mycket trevligt kväll
Glad alla hjärtans dag <3

Ny layout

2009-02-14@09:40:36
Bestämde mig lite hastigt och lustigt igår för att göra om layouten på bloggen och detta är resultatet. Ville köra på en lite mer stilren variant nu och jag känner att jag nog lyckats =) Får se hur länge det håller i sig dock.

Dam-SM

2009-02-14@09:38:53
Kom hem igår, ska väl dra veckan lite kort.
Kom fram till Sveg runt ett och gick direkt ut på isen för lite träning innan lunch. Vi spelade en match kl 16, denna mot Granit/Team EGA och vi tog hem segern i denna med 11-5 efter nio omgångar.

Tidig väckning på torsdagen, första matchen 8.00, denna mot Fyris/Lofsdalen. En jämn match som dessvärre slutade med förlust för vår del på sista stenen i skilje. Lite surt! Spelade en till match på torsdagen, 16.00 mot Härnösand/Folksam och hör och häpna, matchen blev jämn. Vi trodde det var kört när ställningen var 5-2 efter sex omgångar men vi kom igen och tog en tvåa samt stal en etta för lika inför åttonde. Även här var det sista stenen som avgjorde, nu i tionde omgången men även här till motståndarnas fördel.

Torsdagens första match spelade vi mot Sundbyberg/Bishops Arms och jag tror inte jag ska säga så mkt om den... Det var inte vår match och vi fick inte till spelet. Punkt...

Den här förlusten innebar att vi åkte ut och vi begav oss hem efter invigningstalet, mjo, utvigningstal för oss då.

Det var väl det... Ska hälsa ett Krya på dig till Isabell också som var sjuk under veckan och inte har kunnat spela så mkt.

Nu ska jag duscha och äta frukost!

Dam-SM i Sveg

2009-02-11@08:51:38
Sitter här som ett nervvrak och väntar på Paulina. Sen bär det av till SM i Sveg...
Vi spelar en match idag, klockan 16, och den matchen kommer sändas på curlingkanalen, hjälp!

Jag tror jag packat allt, men det känns som jag glömt en massa. Båda paren skorna är med (mina pajade ju, blä!) och alla andra curlinggrejor, det viktigaste klänns det som. Köpte nya curlingbyxor igår, ett litet infall sådär.. Haha, men de verkar bra.

Jaja... Nu borde jag inte skriva mer, de kommer när som helst

Kram på er!!!

Interpool

2009-02-09@22:33:37
Interpol med laget i lördags ju. Nöjesmix var där igen och haha, andra gången då ^^
 Här finns bilden på oss, tre av oss iaf =) Sjunde bilden från höger..

Långhelg

2009-02-09@12:04:37

Ledig idag! Härligt som bara den... Om ca 45 minuter kommer Kristin, Emma och Magnus hit, trevligt =)

Lördagen spenderades i Falun för division fyra sammandrag. Vinst i båda matcherna och efter hur det gik i resten av matcherna ligger vi nu ensamma i toppen utan förluster, haha :P

Söndagen blev det träning och träningsmatch mot ett lag från klubben. Dessvärre blev Paulina sjuk så det blev till att spela på tre, krya på dig vännen! Torskade matchen gjorde vi också... jaja..
Kvällen bjöd på film hemma hos Kristin, trevligt =) Emma, Karin, Magnus, Viktor och Daniel var också där. Vi tittade på fyra filmer + Gossip Girl; Simpsons the Movie, Madagaskar 2, High School Musical 3 och Dreamgirls (som vi för övrigt inte riktigt hängde med på, hmm, kan det bero på att den slutade id halv tre tro?) En mycket trevlig kväll om jag får säga det själv =)

Nu ska jag ta och göra mig iordning, de kommer ju snart. Var förresten ute och fotade lite nyss, det är fin pudersnö överallt nu =) Synd bara på kylan...


Som vi har längtat =)

2009-02-06@19:22:55
Helg igen! Långhelg för vår del, studiedag på måndag! Borde planera in att skriva PA då... men vi ska nog ha filminspelning så vi får se!

Jag och Martin var curlinginstruktörer för ett gäng från Mallorca idag. Det gick väl rätt bra och jag tror de tyckte om det =) Trevligt, trevligt! Blev hämtad vid hallen, skulle ha kvasten och skorna med hem och det + en större väska i snöoväder + på bussen är ingen hit :P

Ikväll väntar film med Jenny + chokladpudding och vaniljsås. Det måste vara bland det bästa som finns =)

Nu ska jag spela biljard
Kramar

Let your light, shine on us

2009-02-05@20:47:14

Trevlig dag idag!

Började med att jag var curlinginstruktör för ett gäng från skolan. Vi hade friluftsdag. det gick väl hyfsat, får väl fråga de som var med om jag dög som instruktör :P

Därefter åkte jag hem och hade det allmänt lugnt och skönt. Spelade lite biljard med Jenny och sen spelade vi världens fånigaste dykarspel.. Haha, dålig humor från oss båda!
Vid tre var jag på skolan för Nicaraguamöte. Vi gick igenom vad vi skulle göra där samt praktiska ting som packlista mm. När jag kom hem vände jag i dörren och så åkte jag och Jenny till Valbo. Hittade en del, utnyttjade mitt presentkort på Kicks bland annat =)

Nu lyssnar jag på en av de vackraste låtarna på jorden, seriöst! Helt otrolig =)

Love <3


Curling, curling, curling

2009-02-05@08:23:05
Om ca tio minuter åker jag till hallen. Friluftsdag idag och jag ska spela curling :P haha! Men en dag mellan nio och halv elva är inte fy skam det heller =)

Sen ska jag på Nicaraguamöte vid tre och därefter ska jag och syrran till Valbo. Jag måste försöka fixa nya curlingbyxor, mina håller på att falla i bitar, nästan, okej då, men snart om det fortsätter såhär.  Sen ska jagf örsöka hitta lite småsaker till Nicaragua och lite annat kul =) Får se hur det blir.


Avalon- Shine on us!

Bara en vecka kvar, typ

2009-02-03@07:38:02
Har ingen blogginspiration alls för tillfället. Därför blir det alla dessa tråkiga textinlägg som egentligen inte har ngt här att göra...
Gårdagen bjöd på träning plus match som vi vann med 5-2. Dessutom fyllde Sara 19 år så ett stort grattis till henne =D

Orkar inte skriva mer nu.. Ska byta om mm.
Tjingeling

RSS 2.0