Somewhere, someday, somehow

2015-09-23@23:36:55
Ligger i sängen med alldeles för många tankar för att kunna sova. Sådana här dagar är det sjukt bra att ha Netflix på telefonen så man kan roa sig med något.  Mindre bra kanske, men ändå gött.  

Nu börjar snart en ny period i mitt liv, nytt jobb. Känns bra! Allt startar lite smått imorgon och i nästa vecka sätter det igång på allvar. 

Annars då. Pussel är fantastisk, men det behöver jag nog inte berätta fler gånger. Just nu är han dock lite creepy när han ligger på min dataväska på andra sidan rummet och tittar på mig med sina  gula lysande ögon som är det enda som syns i mörkret. Tur han är söt ändå. 



My world is a better place because of you

2015-09-11@21:29:52
För ett år sen kom Pussel till mig. En rädd, osäker och tufsig liten katt som blivit vanvårdad i större delen av sitt liv. Som la sig under sängen det första han gjorde och som inte vågade varken äta eller gå på lådan när jag var hemma eller vaken. Som alltid var stel som en pinne och krälande med magen längs golvet för att göra sig så liten som möjligt. Som nu bara går undan när det kommer folk han inte känner och som älskar att ligga i mitt knä och purra. Man kan knappt tro det är samma katt. Vi har inte kommit hela vägen än, men vi har tagit många steg. Resan han gjort är fantastisk! 
Han är min bästa vän. #ÄlskadePussel 

Free yourself

2015-09-03@21:11:11
Har haft en fin dag med min älskade katt idag. Vi har myst i soffan framför en film, busat med mjukisråttan och varit ute på skogspromenad. Jag uppskattar såna dagar väldigt mycket och jag tror Pussel gör det också. 

Nu ligger jag och läser en spännande deckare men det kryper i benen på mig så kanske tvingar Pussel att leka med mig en stund innan jag somnar. 



Life is a gift

2015-09-01@18:54:57
En regnig dag idag, var iväg till biblioteket en sväng. Jag älskar verkligen det stället! Nu ligger jag i soffan och kollar på Top Model med Pussel sovandes i mitt knä. Fina katt 😻 

Igår spelade jag monopol för första gången på länge, torskade gjorde jag också och det med råge. Men kul var det! 










RSS 2.0