You make all things beautiful

2010-12-29@13:04:20
Nu ligger resväskan packad och om en halvtimme sätter vi oss på bussen mot kyrkan för att därifrån åka till Västeås och UNITE11! Vi kommer hem igen 1 januari peppade inför ett nytt år.

Vi hade det väldigt trevligt i backen igår förresten. Inga brutna ben och inga större skador, lite träningsvärk och annat är sådant man får ta :-)

Gott nytt år på er!
Kram



A heart exposed

2010-12-28@15:01:38

Var på pyjamasparty igår med vännerna, det första på hur länge som helst. Vi hade väldigt roligt med spel, prat och skratt och en massa gamla skolkataloger, haha! Imorse blev det en lite hastig frukost och sen åkte vi hem för att vi nu om ett litet tag ska träffas i Hemlingby och åka pulka! Har inte åkt någon gång den här vintern så det blir permiär, måste bara vara försiktig, annars klantar jag väl till något, brukar vara bra på det. Känner inte för att slå ihjäl mig. Ser iaf fram emot det, pulkaåkningen och vännerna, inte ihjälslagningen.

Ska först packa lite inför UNITE och sen rusta mig för vinterkyla, därefter bär det av


A moment like this

2010-12-26@19:32:35
Hoppas ni haft en underbar jul allihop! Jag har haft en väldigt mysig jul tillsammans med familj och släkt.
Julafton spenderades i Uppsala hos kusinerna med god mat, gemenskap, julklappar och spel!



Igår blev en slappdag med mys och film med familjen. Idag har vi varit hos mormor och morfar nästan hela dagen. Kusinerna var där också, de åker vidare idag så vi ville träffa dem en gång till. Vi gick ut i snön och busade, tror inte riktigt jag vill veta hur mycket snö som hamnade innanför mina kläder. Mår nog bäst av att inte få reda på det haha, men det var mysigt :-)

Nu ska jag titta på film med familjen
Kram på er!

God jul

2010-12-23@23:29:04
Eftersom jag med största sannolikhet kommer ha så otroligt mycket annat för mig imorgon än att sitta vid datorn så slänger jag upp min julhälsning nu istället. God jul på er! Hoppas ni får en fantastisk jul allihop!
Själv åker jag med familjen till Uppsala för att träffa mormor och morfar och en hög kusiner, kommer bli trevligt!

Ikväll har det blivit julmys med familjen och film och resten av dagen har gått åt till det sista julfixet.

Julen är mysig med allt som hör till, gemenskap och en massa lycka, men det är så lätt att glömma bort varför vi egentligen firar jul. För tvåtusen år sedan föddes en pojke som förändrade världen, det är tack vare honom som vi finns idag och det är honom vi firar nu i jul. Så mitt i allt julstök, skänk en tanke till honom som faktiskt gett oss livet. Ett grattis, för det är ju faktiskt hans födelsedag.




GOD JUL!


White dove fly high

2010-12-21@23:02:07


I'm trying so hard to stop trying so hard

2010-12-21@22:40:39

Åkte ner på stan efter lunch och mötte upp Jenny för lite julshopping. Köpte inget men fick ideer, julklappen är till en person jag inte träffar förrän efter jul så det är ganska gott om tid. det var trevligt att gå och titta lite iaf. På bussen på vägen hem stötte vi på en person som inte verkar ha förstått det svenska kösystemet, hur det nu kan gå att missa?

Kvällen har gått åt till att baka julgodis och att fixa julklappar, ska göra en hel del julkort i år, känner att min kreativa sida måste få lite plats. Dessutom så är det väldigt kul.




There is a way

2010-12-20@22:49:03
Blev inringd igår kväll och jobbade inatt, tungt i all snö, blev lite sen, men kom hem hel iaf, nästan. Fick pulsa genom en halvmeter snö på vissa ställen, lårhögt på andra och ändå fortsätter det snöa?

Vi hade avslutning på NG ikväll också, blev lite julfika och en massa prat. Nu har jag suttit och pysslat med julklappar hela kvällen, är inte klar, fick göra om en sak som gick åt skogen, suck, men det ger sig nog. Inatt ska jag försöka sova, har sjukt mycket att hinna med imorgon, även ett spanskaarbete som ska in i januari som jag inte alls har någon inspiration för just nu. men vill inte vänta för länge med det heller.

Vi klädde granen för någon dag sedan, nu är det riktig julstämning i vardagsrummet. Även mitt rum har fått sig en liten dust av julen




When I’m down
You send me the sun
To light up my life

When I fail
You reach out Your hand
To make me try again

When I´m lost
You send an angel
To lead me back on track

You are my hero

When I´m in pain
You hold me in Your arms
And carry me through

When I want to give up
You send other people in my way
To give me reasons to carry on

When I feel misunderstood
You whisper words in my ears
And tells me You understand

You are my hero


Silent night

2010-12-18@18:17:31
Sitter här med nyfärgat hår och ska snart göra mig iordning för att åka på julkonsert ikväll, mys! Hoppas man kan får riktig julstämning.

Igår hade vi avslutning på Unplugged med julmys, julklappsbyte och party. Trots ett mindre manfall hade vi en väldigt trevlig kväll. Fixade även de flesta julklapparna igår, bara lite småsaker som ska ordnas till fredag sen är allt färdigt. Och min dåliga bloggning beror på att jag varit sjuk flera dagar den här veckan, fick sjukanmäla mig från jobber i torsdags pga hosta och feber. Men nu är jag snart frisk igen :)


Bild från förra året


Kändisfest

2010-12-15@11:37:04

Här kommer lite bilder från maskeraden vi hade för ett tag sen. Blev klar med bilderna igår.


Always enough

2010-12-14@12:19:51
Min dag igår blev helt uppochnervänd. Lucia Movie Night slutade vid åtta och jag var hemma halv nio, sov sen till två för att sedan åka iväg till träningen halv fyra. Vandrade omkring som en zombie på kvällen och däckade vid elva för att sova elva timmar... Vaknade idag med en dundrande huvudvärk, snor i hela skallen, knivar i halsen och trolig feber. Det är så man jublar!

Ska försöka anstränga mig för att göra något annat idag än bara sitta och dröna, ska jobba sen i två dagar så det känns lite jobbigt såhär.. Men det måste gå.


Here I go again

2010-12-12@22:01:30
Jobbade inatt, sov ett par timmar, sedan åkte jag ner på stan och mötte upp Maria. Vi fixade present till Lisa och for därefter hem till henne på 20-årsfika! Kom hem för ca två timmar sen och om en halvtimme sitter jag på bussen tillbaka till stan för Lucia Movie Night. Ser fram emot det! Gäller bara att hålla sig vaken hela natten så ska det nog bli super :-)


In my dreams

2010-12-11@21:53:46




It's like you're a drug
It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time
And I know I let you have all the power
It's like the only company I seek is misery all around
It's like you're a leech
Sucking the life from me
It's like I can't breathe
Without you inside of me
And I know I let you have all the power
And I realize I'm never gonna quit you over time

It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me



I know I let you have all the power

2010-12-11@21:44:46
Nu är tentan avklarad och jag hoppas på ett mirakel. Hade det trevligt i Karlstad iaf, trots strul med resan dit. Det blev som jag trodde, bussen kom aldrig och jag fick boka om biljetterna, kom fram två timmar senare än beräknat... När jag kom hem till Gävle igen väntade en trevlig kväll i kyrkan med fina vänner.

Idag har jag och Jenny intagit köket med julgodisbak; rocky road, kola, minttryffel och marshmallows blev resultatet. Vi har även hunnit med lite fotografering och jag har förberett all inför jobbet inatt. Känner mig inte riktigt pepp men det får gå ändå, måste bara försöka sova ett par timmar innan.


Not because of what I´ve done, but because of who You are

2010-12-08@22:51:36
Mitt tåg till Stockholm imorgon har ersatts med buss, vilken kan innebära att jag, om jag har otur, missar anslutningståget till Kristinehamn, vilket i sin tur innebär att jag isf måste krångla med att försöka skaffa en ny biljett och som i sin tur innebär att... Jag ska lägga av. Positivt tänkande var det va?

Allt är packat, pluggböcker också, att plugga på tåget är dock inte min starka sida, men ibland kanske man måste trotsa illamåendet och trycka in ännu lite grammatik i skallen för att klara av tentan. Borde ta och sova och försöka varva ner...

Men nu, efter två timmars innebandy, kan jag i alla fall andas igen.


Somewhere in the middle

2010-12-08@17:00:35
Vad ska man säga?
Jag vet inte om jag vågar skriva något, det skulle ändå inte fungera särskilt bra. Dagen har vigts åt plugg och ännu mera plugg. Har även varit iväg på ett väldigt fint möte. Tack!

Imorgon bär det av till Karlstad, skriver tenta på fredag. Jag vågar inte tänka på det, vågar inte försöka föreställa mig hur jag kommer känna mig när jag sitter där med penna och papper, helt utelämnad åt min kunskap, som i detta fall inte känns tillräcklig. Jag vill nog inte fundera...

Det ska bli trevligt att träffa pluggkamraterna iaf, det var ett par månader sen sist!

Voice of truth

2010-12-06@11:36:03
Okej... Man vet att plugg är tråkigt när man hellre skulle vilja storstäda hela huset (eller springa ett marathon i underkläder i 20 minus, men det behöver ni ju inte komma ihåg att jag sa) än att trycka in spansk grammatik i skallen, som för övrigt är såpass fullproppad nu att det känns omöjligt att få in mer. Bara ett par dagar kvar nu, det är bära eller brista som gäller.
Sen så kom jag på att jag måste skriva klart min argumenterande uppsats till onsdag, den ska in på fredag men eftersom jag befinner mig i Karlstad blir det lite svårt. Har väl ca 300 ord kvar att skriva...

Ska återgå till spanskan nu...



Oh, what I would do
to have the kind of strength it takes
To stand before a giant
with just a sling and a stone
Surrounded by the sound
of a thousand warriors
shaking in their armor
Wishing they'd have had the strength to stand

But the giant's calling out
my name and he laughs at me
Reminding me of all the times
I've tried before and failed
The giant keeps on telling me
time and time again
"Boy you'll never win,
you'll never win."

But the voice of truth tells me a different story
the Voice of truth says "do not be afraid!"
and the Voice of truth says "this is for My glory"
Out of all the voices calling out to me
I will choose to listen and believe the Voice of truth


Modell för en dag

2010-12-05@21:54:23
Jag och Jenny var iväg på modell för en dag i förmiddags, vi blev sminkade och fotograferade. Vi köpte dock inga bilder, det kändes lite onödigt mycket pengar för något, som vi upptäckte, man kan göra hemma också... Okej, inte lika proffsigt med ljus mm, men det känns ändå ganska bra att ha gjort det själv.
Men det var trevligt ändå, kul att testa på!


Julfest, kändisfest

2010-12-05@21:47:58
Vi hade en grym julfest igår. Temat var kändisfest och vi gick dit som Lady Gaga, Thomas Di Leva och Morticia Addams.



På festen träffade vi på Mimmi, Shrek och Fiona, Marilyn Monroe, Prinsessan Leia, Coco Chanel, Tomten och Tomtemor med flera. Det bjöds på mat, lekar, singstar, limbo och dans.

Fler bilder kommer, måste bara hinna gå igenom dem, det togs över 500 stycken!

Memories

2010-12-02@23:29:52
Har suttit och tittat igenom gamla bilder med Jenny, man upptäcker så mycket som man glömt, eller snarare förträngt i vissa fall. Det blir sådan otrolig kontrast, ibland undrar man vad man höll på med egentligen och vissa tider längtar man tillbaka till. Tänkte visa lite bilder iaf!


Ridlektion 2008...

Jag och Pia 2008

Syster + kusiner 2008

2004...

2005

SverigeCupen i Sveg 2006

Balen i nian 2006

Ponnytrav 2007

Jag och Jenny på Orust 2007

Studentbal 2009


RSS 2.0