Det finns skratt bakom tårarna

2010-07-30@13:46:54
Har jobbat halva jobbperioden nu, bara 14 dagar kvar! Sedan blir det lite ledigt innan kurserna sätter igång, ser fram emot det.

Fick hem Simon Ådahls nya skiva Larm igår och åh, den har gått på repeat här hemma så många gånger att jag tappat räkningen. Verkligen helt underbar. Ingen överraskning att få veta att den spelas nu också, eller?

Ska ta och göra mig iordning, jag har inte riktigt kommit igång för dagen än, haha.

I cling to your promise there will be a dawn

2010-07-27@15:46:39
Var på Friskis och Svettis igår kväll, mina ben var en aning slöa på jobbet inatt, men det är bra, det är så det ska vara. Lyssnar på Joakim Lundqvist från Europakonferensen nu men när det är slut ska jag nog ge mig ut och springa en sväng!
Har bakat tekakor idag också, vaknade tidigare än vanligt så har haft ovanligt mycket tid, jag måste säga att jag gillar det på något sätt...

Nu ska jag återgå till mötet


Förvirrad öppnade jag ögonen
Jag borde varit död
Då hör jag Dig viska
Mitt namn

Du reste mig upp
Och borstade bort allt damm
Skötte om mina sår
Och sa att du älskade mig


I can only imagine

2010-07-25@21:23:27
Värsta jobbtillfället någonsin imorse... Det spöregnade konstant från det att jag klev utanför dörren vid tretiden till dess att jag klev innanför dörren vid åtta. Går två distrikt på söndagarna också, lite typiskt och mesta delev av tiden spenderades utomhus, förutom sista timmen där jag springer i höghus. Enda fördelen var dock att det inte var någon ute som såg mig spinga omkring som ett skogstroll i militärfärgad poncho som är ett antal storlekar för stor... Jag hade stegräknaren på imorse också, gick lite mer än 1.2 mil, så något positivt får jag ut av det iaf. Bara av mitt vanliga distrikt får jag ut ca 6 km, vilket är ganska bra det också!

Nu ska jag sätta mig och forstätta på mitt nya projekt, vad det är får ni kanske veta, beroende på hur det går.Vid Kongsvinger fästning i Norge


Some days I'm still fighting to walk towards the light

2010-07-23@17:44:42Har jobbat sen i söndags nu och det börjar kännas... Är sjukt trött just nu, kan iofs bero på stöket igår kväll som gjorde att jag inte fick många timmars sömn innan jobbet.
Spelade minigolf med Jenny, Hanna och Emmy i onsdags och sedan var det Sommarkväll, Andreas Johnsson spelade

Ska ge mig ut en sväng i spåret nu hade jag tänkt, kanske kan det göra mig lite piggare och lite mindre stel. Var på Friskis och Svettis-pass igår och är sjukt stel i rygg och axlar...

Bilder från Sunne..

Back on track

2010-07-17@22:25:25
Är tillbaka efter en vecka i Sunne med familjen. Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig så ni vet att jag lever... Ska jobba inatt och jag är redan väldigt trött efter att ha suttit i bilen hela dagen.
Det har varit en härlig vecka iaf

Har dessutom kommit in på kursen jag sökt till i höst! Det gillar vi

Trying to find whatever is missing

2010-07-10@19:02:42
Har haft annat att göra än att blogga de senaste dagarna. Nu tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska iväg på en sak, sen blir det jobb inatt och imorgon åker vi på semester till Sunne och det kommer inte bli mycket uppdatering då skulle jag tro.

Var på Sommarkväll i onsdags och träffade på en massa trevliga människor, sen såg vi också Sanna Nielsen. Underbar kväll!
Igår var vi hos kusinerna i Uppsala och hade det trevligt, kvällen spenderades på Forsgården där det blev volleyboll och fotboll för hela slanten.


Nu ska jag snart åka, tänkte gå ut och sätta mig med en bok först.
Vi hör när jag kommer tillbaka!

A million voices

2010-07-05@21:21:27

Mina syskon tillbringade natten på balkongen, på grund av värmen. Kände inte riktigt att jag var i behov av att lämna min säng för lite svalkande vindar så jag stannade inne. Har spenderat dagen hemma, ute på altanen med en bra bok och bara varit... Kan behövas det också ibland.

Surrounded by a million voices
Telling me I’m nothing worth
Screaming my name of failure
Gives me no chance to hide

Fighting to keep me up straight
But I’m slowly fading
And they are still screaming
Words of destruction

-----

Compared to that voice
All the other seems so small
Surrounded by a million voices
One voice was heard


Every single breath

2010-07-05@00:35:14
Liselotte följde med mig på min jobbrunda inatt, hon följde med mig hem efter sommaravslutningen i kyrkan. Som för övrigt var väldigt trevlig. Ser dock fram emot hösten, när bussen åter står på torget!

Höll på att dö av värmeslag imorse när jag skulle sova efter jobbet, så sjukt varmt i rummet, trots öppet fönster, vilket kanske inte hjälper så mycket när det är varmare ute än inne... På eftermiddagen for vi i alla fall iväg och badade tillsammans med vänner till familjen.
DetailsSka jag känna, då ska det finnas tid att känna fritt

2010-07-03@19:27:38

Har varit på Ockelbo marknad idag med mamma, Jenny och Johan. Köpte två underbart vackra sjalar, kommer användas flitigt när det blir lite kallare ute. Bilderna gör dem inte alls rättvisa.
När vi höll på att dö i värmen for vi och badade. Galet kallt i vattnet men ganska svalkande ändå.

Ikväll är det sommaravslutning för Jesusbussen i kyrkan och inatt ska jag jobba. Har dock två veckor ledigt innan jobbet sätter igång på allvar, ganska skönt måste jag säga.Har sminkat mig och ska bara byta om sen är jag klar att åka, det börjar kl åtta.
Två gånger, ett år. Inte lika slagkraftigt nu, kanske för att det aldrig riktigt hade startat, men man kan ju ändå undra vad som är fel...

I remember love

2010-07-01@11:46:13


Bild från Sosnovo, när vi besökte en badstrand i närheten.

Sitter och går igenom bilder för fullt nu, har kommit en bra bit på väg iaf men har en del kvar.
Vi kom hem till Sverige till bra väder i alla fall, har varit sjukt varmt de senaste dagarna. Okej, det brakade ihop igår med världens skyfall och åskväder och dagen ser inte mycket ljusare ut, men ändå. Vi spenderade gårdagen på stan istället.

Jag har mycket vackert att se tillbaka på, så många minnen. Men jag längtar till platsen som fångade mitt hjärta.

RSS 2.0