Unplugged

2010-10-31@21:21:04
Tänkte visa lite bilder från fredagskvällens Unplugged. Vi började med bowling och sedan gick vi till kyrkan för fika och lite annat. Sedan gick det som det gick...



People get ready

2010-10-31@10:17:40
Försökte ta mig en slappdag igår, släppte allt plugg verkligen, trots att jag egentligen har lite att göra, får väl ta smällen sen men just nu orkar jag inte tänka på det. Var på stan med mamma och Jenny på förmiddagen, fixade lite tyg mm till min maskeradoutfit.

Sedan kom jag på vad som får mig att må riktigt bra; med Misty Edwards ur högtalarna (fullkomligt älskar hennes musik!) och en penna i handen... Sen om resultatet är något att skryta över är jag inte så övertygad om, men det viktigaste är att jag får ut allt... Ni får se lite WIP: bilder


Back on track

2010-10-29@11:59:15
Nu kan jag snart pusta ut, eller?
Lämnade in sista inlämningsuppgiften igår, satt och jobbade hela dagen med den men är inte alls nöjd, vilket inte känns super... Men men, ska inte skriva tenta imorgon iaf så idag har jag bara lite småsaker att göra. Som en hög av grammatikuppgifter och en inledning på ett arbete...

Har nyss varit ute och sprungit/gått en vända, något jag inte gjort på evigheter. Ska cykla iväg och fixa lite ärenden för att sen försöka ta det lugnt idag. Tips någon?



Ta mig härifrån, någon?

2010-10-25@17:02:03
Nu vill jag spy på spanskan, har suttit med den konstant sen elvatiden imorse och hur mycket har jag hunnit på en skala? Ett arbete och lite uppgifter tills imorgom. Känns bra? Nope...

Nu ska jag äta och sen åka iväg på NG-träff, behöver rensa skallen lite
Är inte på humör för bloggande just nu, om jag klarar mig ur den här veckan utan bestående men ska jag berätta det för er...

How He loves us

2010-10-24@11:44:00
Nu är första gången på flera dagar som jag faktiskt har suttit mig ner och tagit det lugnt. Vaknade nyss efter att ha jobbat inatt, frös som en gris och tre dubbla täcken efteråt hjälpte inte mycket...

Spanskatentan i Karlstad är nu över och det är bara att hoppas att man inte gjort bort sig fullständigt. Och tack till Emma som stod ut med mig hela tosdagseftermiddagen/kvällen :-) Riktigt kul att träffa alla webcam-vänner.



Igår kväll var jag på något av det mest fantastiska jag varit på på väldigt länge. Bönekväll på Farfars! Helt underbart!

Och ännu lite mer onödig fakta: vi skulle ha haft curlingträning idag men tydligen har isen smält!? Istället kan jag vila ett tag innan en fullspäckat eftermiddag!

Adios amigos

Karlstad

2010-10-20@21:48:18
Har haft en ganska stressig dag. Har försökt plugga till tentan på fredag men har varit för uppstressad för att kunna tänka klart. Kan det mesta nu ändå av det jag ska redovisa, men det känns inte riktigt säkert. Mina nerver tar kål på mig...
Har även tränat curling samt innebandy, skönt att få ta ut sig helt och håller inför en sån här sak...

Åker till Kristinehamn imorgon, tåget går strax efter tio, fem timmars resa, för att komma fram lite efter tre. Ser fram emot att träffa alla ändå, vi har ju haft en del kontakt, men bara via internet. Sen är tentan på fredag.


Håller på att uppdatera min spellista på mopbilen, nytt och fräscht ska det vara. Misty Edwards, Jeremy Camp, Barlowgirl! Bara peppande och upplyftande musik.. Men nu ska jag ta en dusch!

Dont give up, because you are loved

2010-10-19@17:43:47
Lektioner hela dagen idag, sedan lite tentaplugg och sedan var dagen (och jag) slut, i princip. Ska iväg på ledarutbildning ikväll, gick den förra året men jag hoppade in efter ett par gånger och ska gå en jag inte varit på nu. Sen väntar jobb inatt igen, sista dagen nu, mina axlar tackar ödmjukast för det.
Det kliar i mina fingrar att få fatta pennan och börja teckna, hårda linjer, mjuka linjer, mjuka skuggor och mycket detaljer, men det får bli en annan gång.


Take me away

2010-10-17@16:44:32

Bild tagen för nästan precis ett år sen...


Fantastiskt bra möte i förmiddags. Lyckades få såpass mycket sömn efter jobbet att jag kunde hålla mig vaken utan större ansträngning. Har pluggat större delen av eftermiddagen och faktiskt kommit en bit på väg, men vissa saker känns så fruktansvärt hopplöst. Tenta på fredag... Känner att jag inte riktigt är med.

Ikväll blir det innebandy iaf, skönt att få ta ut frustrationen på något annat än en stackars människa som råkat hamna ivägen.


I regnet ser ingen mina tårar

2010-10-16@21:55:09

I regnet ser ingen mina tårar
Som sakta rinner ner för min kind
Den salta smaken blandas
Med regnets iskalla droppar
I regnet ser ingen mina tårar

Friheten i
Att bara släppa taget
Vissheten om
Att ingen kan se
Gör allting
Lite lättare en stund

I regnet ser ingen mina tårar
Mina ögon som fylls och svämmar över
Droppar ner på marken
Där mina fötter sedan går
I regnet ser ingen mina tårar

Känslan av
Att öppna upp det innersta
Släpper loss
Känslor som tryckts undan
Ingen ser
Det jag inte vill visa

I regnet ser ingen mina tårar
Som sakta rinner ner för min kind
Blandar sig med regnet
Till något ingen ser
I regnet ser ingen mina tårar


This is how I know what love is

2010-10-16@13:52:35
Hade en helt fantastisk kväll på Unplugged igår! Tack för att ni finns!
Maffia är väldigt roligt ibland :)

Idag har jag tittat på "Como agua para chocolate" som jag sen ska jämföra med boken med samma titel. Känner att jag inte riktigt hängde med helt, men det ska nog gå vägen. Skrev klart hela socialpsykologiarbetet igår, jag börjar ta ikapp, hoppas jag. Jag känner det alltid som om jag ligger efter trots att det kanske inte är så.

Nu ska jag och Jenny ta bussen till Bomhus för lite trevligt sällskap :)



Har den här bilden upphängd på väggen hemma. vet inte varför, men den känns speciell. Inte tekniskt bra, tagen med en vanlig Canon kompaktkamera, men det är ett av mina favoritställen...
Vet inte varför jag berättade det där heller, kanske behövde ordbajsa lite mer bara...

I was made for loving You

2010-10-14@13:08:52



Känner hur kreativiteten flödar för tillfället, men jag vet inte om jag ska påbörja något, väntar på Olivia som kommer när som helst. Det får bli en annan gång ist, för försöka stoppa undan den, spara den så den inte försvinner, haha.
Ska fixa det sista så jag slipper springa omkring som en skållad råtta när hon väl är här. 

Höst

2010-10-13@23:28:21
Har bytt layout på bloggen, det känns som evigheter sen sist! Det kan vara bra med förändring ibland...

Har skickat in mitt andra spanskaarbete nu också, kan bara vänta och hoppas på det bästa, känns lite som om man kastar sig ut i ingenting, det gör jag ju också iofs... Är iaf ute i god tid.

Nu ska jag sova, glömmer helt bort tiden när jag är mitt uppe i pysslandet med saker, tur att jag vaknar upp ibland, annars blir det inte så trevligt dagen efter.

God natt!

Arms Wide Open

2010-10-13@16:18:08

Känner att jag åstadkommit ganska mycket idag, skönt att få saker och ting gjort. Har sökt kurser till nästa år, blev fyra stycken, jag hoppas jag kommer in på alla, skulle vara helt underbart! Korta kurser dock, inga monsterkurser :-) Fick lite panik igår dock, hade inte hållit så bra koll på ansökningsdatum och fick först igår veta att sista dagen var på fredag, då känner man sig smart...
Har även suttit i timtal med vår litterära blogg vi ska skriva på spanskan, en jämförelse mellan två noveller från två olika böcker av olika författare. Är i princip klar, känns skönt!

och nu är jag lite stressad igen, haha, har curlingträning om en halvtimme, måste cykla typ nu. Sen tränar jag innebandy efter det!


Slow fade

2010-10-11@23:36:20
Jag nattbloggar, eller okej, har lite tid på mig innan det känns alldeles för tokigt, men ändå. Jag som ska ha lektioner imorgon, känns bra... Men men, får man ett sms där det står att jag ska logga in på msn för att ett meddelande väntar på mig blir man ju nyfiken... I alla fall jag, hehe.
Så då kan jag lika gärna lägga upp lite bilder från idag, när jag ändå är igång. Tog en liten fotorunda i höstmyset på eftermiddagen, innan träningen, trots att jag egentligen inte hann. Men bakom kameran mår jag bra...




Take my heart

2010-10-11@14:02:48

Sitter här och känner mig hur lat som helst, jag vill ut och springa, ut och fota, men plugget måste göras. Jag känner dock inte för att börja skriva, det går lite trögt med andra ord.

Ikväll ska jag på is igen, efter ett långt uppehåll och efter alltför många händelser och tankar som gör att jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag vet inte längre vad jag vill göra och hur bra är det på en skala? Kanske dags att klippa bandet men frågan är om saker och ting kommer bli bättre då...


Predikade igen i fredags, på ungdomsmötet på Unplugged. Temat var frihet. Blandade känslor, blandade tankar, men jag gjorde det... 


Spread your wings and fly 
But if my wings are broken, will you be my wings?


Black&White?

2010-10-08@14:28:46






Jag har en ängel
Så fulländad och stark
Som går med mig dag som natt
Och aldrig viker av

Jag har en ängel
Som tröstar mig och leder mig
Visar mig vilka vägar jag ska gå
Och skyddar mig från smärta

Jag har en ängel
Så mäktig och så kärleksfull
Som strider för mig
Och vinner segrar över allt

Jag har en ängel
Som ger mig stora vackra vingar
Som hjälper mig att flyga
Och då är jag fri


Mackmyra

2010-10-08@14:25:41

Hade en väldigt trevlig dag i förrgår tillsammans med Emmy. Vi spenderade ett antal timmar i Mackmyra med kamerorna i högsta hugg. Först när vi höll på att frysa ihjäl åkte vi hemåt igen. Det blev en hel del bilder, så fint med alla färger på hösten!

Började även träna igen i onsdags! Haft lite smått abstinens, men nu kör vi!


Chaos

2010-10-07@17:41:14




The same gentle hands that hold me when I'm broken they conquered death to bring me victory

2010-10-04@22:10:45
De två dagarna i Sala var helt underbara. Bra möten, fantastiska människor, inspiration, hopp, pepp och mycket annat! Sen blev söndagen en riktig slappdag med en masa plugg (kanske inte så slappt, men det behövde göras) och lite annat för att sen kunna ta tag i veckan med nya friska tag.

Har pluggat en del idag också, skrivit bokrecension. Tränat lite har jag också gjort, har inte kunnat göra det på över en vecka pga förkylningen, lite abstinens... Sen var jag på ng-möte i kyrkan men innan det var jag på ett möte ang curlingen. Ska inte skriva så mycket om det här, men det känns ganska kluvet just nu. Vet inte hur jag ska ta det, eller hur jag ska göra. Hatkärlek... 



RSS 2.0