Sanando heridas, levantando al caído. Su gloria está aquí.

2012-02-27@06:23:45
Har varit på retreat med kyrkan nu i helgen, tillsammans med Sofia, mitt arbete som servidor var att vara hennes tolk under de två dagarna. Sammanlagt sex föreläsningar/undervisningar på lördagen och sju stycken idag. Efter mycket om och men och efter att ha både skrikit för att försöka bli hörd över talaren och skakat på huvudet i ren förvirring så tror jag hon fick med sig något därifrån i alla fall. Hittade på många svenskspanska ord och det blev annat knas. Men det var kul! Väldigt bra sätt att lära sig på. Och helgen var väldigt bra i övrigt också!

Nu har vi sportlov, så imorgon kommer vi allihopa åka till stranden i San Juan del Sur för att bada i havet och göra en massa annat kul i ett par dagar!

Bjuder på lite bilder från utflykten vi gjorde till Granada, Masaya och Managua förra fredagen!


You are beautiful in the eyes of your Creator

2012-02-19@18:35:05

Dagen frukost


Och Sofias frukost:


I will always love you

2012-02-18@19:48:21
Skype-dejt med syrran innan lunch

Jenny: Varför slutar det alltid såhär?

Anledningen till frågan:


Puedo imaginarme el día que yo vea el reflejo del Hijo de Dios

2012-02-17@05:10:08Kom till mig när du inte ser en morgondag
Jag ska ge dig hopp
Kom till mig när vattnet försöker dra dig ner
Jag ska lära dig gå på vatten
Kom till mig när du tvivlar på dig själv
Jag ska ge dig styrka
Och allt i överflöd

För att Jag älskar
Dig

 


There can be miracles, when you believe

2012-02-15@19:25:17
Efter en intensiv men rolig helg är vi ny inne i våra vanliga veckorutiner, fast vårt team är ju utökat med två. Lite fler, lite roligare, lite bättre. Eller?

I fredags åkte vi tillsammans med de fem studenterna från Bibelskolan i Redding till El Bordo, en fattig by uppe bland bergen. Vi sjöng, bad för människor, någon delade lite, vi lekte med barnen, tvättade dem med lusschampo, klippte deras hår, delade ut mackor (300 stycken dubbla mackor som vi stått och brett på morgonen) och juice, spelade drama (som jag tyvärr inte tror någon förstod) och sen fick de slå på piñatas. Och några av oss fick även rida en barnrunda på häst, ja, uttrycket, direkt från vår kära ledare Anna-Sara. Men det var kul och hästarna var snälla med oss.
Det var några otroligt fina timmar där uppe och det var hur kul som helst att få komma tillbaka dit igen, var där 2009. Några av barnen kände jag igen och platsen såg likadan ut. Minnen!Lördagen sen var vi i Puerta del Cielo på förmiddagen och hälsade på mina fina gullungar! Där lekte vi med dem, sjöng, bad och spelade drama. men den här gången blev dramat förklarat så förhoppningsvis så var det några fler som förstod. På eftermiddagen sen höll vi till i Campamentu med hur många barn som helst från stadsdelarna i närheten. De fick måla profetisk konst (vi bad och sen fick barnen måla det som de fick till sig när vi bad, en målade av en jättestor gringa vid en liten kyrka och sen när frågan ställdes om vem det var på bild hade han tydligen pekat på mig, mitt första porträtt här i Nica. Jag tyckte i alla fall det var gulligt), leka lekar och slå på piñatas, det gick ganska vilt till kan man lugnt säga. Men det var trevligt ändå!På lördagkvällen var det sen helandemöte i kyrkan och vi fick se på många helanden, ryggar, nackar, huvuden, fötter och annat. På söndagen hade vi kvinnoseminarium i kyrkan då jag lekte med barnen under tiden och på kvällen sen var det gudstjänst igen. Under vår "eldtunnel" som vi bildade mot slutet av mötet så kan man säga att stämningen blev väldigt glad.. Minst sagt!

När de sen åkte hem på söndagskvällen var det trist att säga hejdå. Vi hade en väldigt bra helg tillsammans!

Jag glömde bort

2012-02-10@00:26:13Jag glömde bort vem Du skapade mig till
Den jag borde vara försvann
Ner i gropen av svarta skuggor
Där blev mitt nya jag
Men där fanns inte plats för Dig
Jag vågade inte öppna mig
Jag vågade inte klättra upp
Den jag var utanför gropen
Hade jag för länge sedan kastat bort
Och jag vågade inte hitta henne igen
Utan skuggorna skulle jag inte vara någon
Jag trodde inte Du ville ha mig

Jag glömde bort att se mig omkring
Om jag bara en gång hade lyssnat
Om jag bara en gång hade öppnat dörren
Då hade jag hört Dig tala till mig
Jag hade hört Dina ord
Riktade direkt till mitt hårda hjärta
Som talar om att Du älskar mig
Och att Du aldrig kommer överge
Trots att jag vände mig bort ifrån Dig
Och inte gav Dig chansen i mitt liv
Så har Du offrat mig Ditt hjärta
För att få mitt att slå igen

Du vill ge mig allt det bästa som Du har
Det finns i Dina utsträckta händer
Jag behöver bara titta upp
Ut från mörkret och mot ljuset
För att se att Du står där
Redo att ta min hand
När jag räcker den till Dig
När jag ber Dig om hjälp
Och då jag inte känner tillit
Fortsätter Du att tala till mig
Säga till mig att Du aldrig släpper taget
För jag är skapad som Ditt barn

Du tänker på mig dag som natt
Och mina tårar blandas med Dina
Du ger mig luft under mina vingar
När jag faller av vägen jag går på
Du ser mig i min ensamhet
Och Din varma famn omsluter mig
Du tappar aldrig hoppet om mig
Även fast jag misslyckas
Du ser mig när min kropp slits sönder
Och Du ger mig av Din frid
Och Du älskar mig
Och Du älskar mig

Glöm inte bort att Jag älskar dig, mitt barn


You are Royalty

2012-02-10@00:20:05
Mycket har hänt den senaste veckan. Vi har haft amerikaner på besök och det kom fem stycken till idag som ska stanna över helgen och vara med på äventyr tillsammans med oss. Sen så har vi fått säga hejdå till Nadja och Victoria som åkte mot Costa Rica inatt, de är saknade! Vi har fått hälsa Sofia och Stina välkomna, de kom i måndags och ska stanna här med oss i tre månader. Lovely!! Sen har vi haft besök av två svenskar från Evangelistmissionen och vi har även en till svenska boende här i huset. Mycket trevligt!
Just ja, det har varit ett team från Atlanta här också, i helgen. Så det är mycket liv och rörelse här!

Tänkte visa lite bilder från när vi var och lekte i parken för ett par dagar sen!


By changing nothing, nothing changes

2012-02-01@22:07:42
Vi hade frisören på besök här i huset i förmiddags, tre av oss fick håret klippt. Behövdes nog, han tog ganska mycket på mig och det är kortare nu än när jag klippte det kort första gången.. Men det blev förändring iaf!
Och så kommer en bildbomb, hade lite tråkigt..


What if Your healing come through tears

2012-02-01@05:59:39
Vi har fått vara med om mycket fantastiska saker de här första veckorna på året. Något som jag upplevde som en otroligt mäktig händelse var ett möte vi var på i torsdags, det var i Sebaco. Vi åkte dit tillsammans med några från kyrkan i vår lilla gula buss och när vi kom dit slogs jag av en syn som var helt otrolig. Det var så galet mycket folk! Så mycket att stolarna inte räckte till så vi och många andra fick stå längst bak i kyrkan. Är så otroligt dålig på att uppskatta folkmängd men ett par hundra var det iaf.

Det var ett team från Ryssland, som dock är bosatta i USA, som var där på en konferens och om jag förstod det rätt så var det sista dagen då vi var där. Mötet började med lovsång och sen var det predikan, därefter bjöds det in till förbön, helandebön. Det var så otroligt mycket folk som gick fram, hade vi som stod längst bak också försökt tagit oss fram hade vi inte kommit längre än till halva kyrkan. En mäktig syn.

Men det som var det mest underbara var efteråt när folk fick gå fram och vittna om vad som hänt i deras liv under kvällen. En man kom fram och berättade att han hade haft ryggproblem, att han haft svårt att röra sig. Men han hade blivit helad och stod och rörde ryggen åt alla håll. Därefter kom det upp en kvinna med sin dotter i famnen och berättade att hon fötts med helt platta fötter, men att hålfoten växt fram på båda fötterna under förbönen samma kväll. En annan tjej kom upp och berättade att hon fått sin syn tillbaka och en kvinna berättade att hon i fem års tid hade haft en bollformad tumör på sidan av magen, men nu hade den försvunnit helt!
iDios es bueno!

Det var verkligen en mäktig upplevelse, jag har aldrig sett helande på det sättet förr, bara på tv, men det har inte känts lika äkta.


RSS 2.0