Had you known me then

2012-07-26@22:59:50
Dagarna försvinner så otroligt fort, skrämmande fort ibland. Men jag lever alla dagar två gånger, vilket ger mig lite mer kontroll ändå. Veckan har bestått av jobb, träning, vänner, sommarkväll och lite feber. Och det är ju några dagar kvar, borde se ut ungefär lika, bortsett från sommarkväll och febern, får man hoppas. Jenny hoppade fallskärm idag, var kul att se! Tanken ger mig dock stora skälvan, lite för mycket rädsla att gå emot där för stunden... Innan dess tillbringades några värdefulla timmar på en filt i Boulognern med fina vänner. 
 
Nu är klockan snart elva och jag borde gå och lägga mig för fyra timmars sömn iaf. Ni får några gamla bilder att titta på, har en del nya men hårddisken på datorn är sprängfylld och behövs rensas. Tar tag i det en annan dag, kan ta ett tag. 
 

 

we<3it

2012-07-22@13:40:42
www.weheartit.com
 

Somewhere over the rainbow

2012-07-19@17:51:25
Just nu.
Snart friskis och volleyboll..
 

This is a song for the broken girl

2012-07-18@23:33:30
Har varit på sommarkväll med Emma idag. Fast syftet var egentligen inte sommarkväll utan bio vid halv nio men vi valde att hinna med både och. Vi såg Cockpit. Sjuk film, men väldigt kul. 
 
Annars då? Vet inte riktigt. Har haft en träningsfri dag idag och varit lite allmänt seg, men det blir så ibland har jag hört. Har suttit och kollat igenom lite gamla bilder medan jag väntar på att inte gå och lägga mig. Inbillar mig att jag är pigg, normalt?
 
Här kommer lite gamla bilder iaf. Och det känns lite mobbat att jag är med på de flesta, men att fota lite smått knepiga självporträtt är ett bra sätt att få ut kreativiteten på, har jag märkt. Konstigt nog. 
 

He sent me a miracle

2012-07-17@18:05:57
Nu har jag börjat min jobbperiod på riktigt, jobbar till en bit in i augusti. Har träffat mycket folk, umgåtts med mina kusiner en hel massa, uppskattat! Och jag har blivit alldeles förvirrad när det gäller vilken veckodag det är, jag är ju vaken två gånger varje dag vilket gör att jag tycker tiden går dubbelt så fort. Sen är det någon som upplyser mig om att det faktiskt bara är måndag, eller tisdag, eller vilken dag det nu kan vara och då återgår jag till normal rytm fram till nästa dag då jag återigen ligger ett par dagar före. 
 
Tidigare idag var jag på gymet och nu ska jag snart iväg på zumba! 
 
Här kommer lite bilder från i lördags då vi var hos mormor och morfar med kusinerna!
 

I walk barefoot where the water drowns the sand

2012-07-14@00:12:12
I torsdags fick jag min framtid bekräftad, genom ett antagningsbesked! Det kändes så otroligt skönt att öppna upp sidan och se ordet antagen skrivet i grönt. Lycka.
 
Top Model Australia, löptur/promenad (både och) och The Hunger Games med familjen beskriver min dag ganska bra. Var helt slut igårkväll och lyckades sova mer än tio timmar inatt, behövligt? Mjo, kanske det...
 
Imorgon ska vi träffa en fin del av släkten igen, ska bli helt underbart!
 

What if Your healing comes through tears

2012-07-12@00:12:57
Gårdagens gym gjorde sig påmint idag, speciellt under zumbapasset senare på eftermiddagen. Galet roligt, en riktig genomkörare, men det kommer nog kännas imorgon. 
 
Lyssnar på en massa musik som betyder något för mig och försöker ta in varje ord, just för att de är vackra. Och tittar på gamla bilder som jag inte ägnat en blick på alltför lång tid. Försöker fundera på allt som låg bakom, för det brukar oftast finnas en historia och där den finns, där finns också en del av mig. 
 
Med dessa bilder säger jag nu godnatt.
 

You just sometimes need a push

2012-07-10@19:14:09
Har varit på gymet med Jenny idag, för första gången på hur länge sen som helst. Om jag inte minns fel så var det på gymnasiet när jag läste Styrketräning som valbar kurs, det är ganska länge sen. Men nu är det iaf dags igen, har skaffat gymkort där både gym och gruppass ingår. Love it. 

Nu snart ska vi iväg och spela volleyboll. Ska bli väldigt kul och jag hoppas regnet håller sig lååångt borta, jag skulle ha gått på zumba innan också men det förstörde regnet. Typiskt. Har dock ett inbokat zumbapass imorgon så jag har något att se fram emot iaf!
 
Nu ska vi iväg och spela.

Mästerverk

2012-07-08@23:15:00
 

Varmsamt tar Du varje skatt
Även det som inte tycks något värt
Du ser det som finns inuti
Bakom världens tortyr

 

 

Dina händer skapar mästerverk
Slipar och formar
För att det ska bli något
Precis som Du vill ha det

 

 

Din kärlek skänker liv
Din frihet hopp
Du fyller varje vrå
Och varje hjärta ger Du slag

 

 

Skatterna Du format
Kan aldrig någonsin förtvina
Du har dem alla i Din hand
I tryggt förvar, helt omslutna

 

 

I Dina händer vilar jag
I Dina armar finns det ro
Ditt hjärtas slag ger kraft åt mitt
Du blåser liv i hela mig

 

 

Din kärlek ska vara min spegel
Mina ögon Ditt hjärta
Tankarna jag bär är Dina
Livet jag fått är Ditt

 

 

Lär mig bli mer lik Dig
Och hjälp mig visa andra
Att de är Dina skatter
Dina egna mästerverk

 

 

Allt det som Du skapat
Älskar Du så högt
Skatterna de skimrar
I ljuset från Dig

 

 

Varje liten pärla
Har Du i Din hand
Och Du kommer aldrig
Låta någon falla ur


Together

2012-07-08@13:56:59
Var hos en fin vän förra veckan och igår hade vi släktkalas för att fira mormor som fyllt 75. Mys! Så underbart att få träffa alla dessa människor som betyder så galet mycket för mig. Kärlek. 
 
Vi pratade, skrattade, tokade, spelade fotboll, volleyboll, åt tårta, pratade ännu mer, spelade mer fotboll, skrattade ännu lite till, kramades, badade och hade det så galet bra. Synd att dagar behöver ta slut. 
 

All this time you've had it in you

2012-07-08@13:36:37
Med Maria Mena ur högtalarna och bilder framför mina ögon mår jag bra.
 

Bilder från besöket närmare huvudstaden förra veckan.

You can fence me in but you can't hold down these wings

2012-07-07@00:15:19

 

Dag på museet

2012-07-01@15:55:18
Jag och Jenny var på Länsmuseet idag och kollade lite, en fotoutställning (som fick tummen upp) och en annan utställning (som desvärre fick tummen ner) lockade dit oss. Sen kollade vi på lite annat, bland annat alla Läkerols tv-reklamer genom åren, haha, sen satte vi oss i lekrummet och ritade.. Så kan det gå!
 
 
 
 
 

RSS 2.0