You came to my rescue

2010-03-31@18:59:08
Har haft en trevlig eftermiddag på stan med Maria idag. Vi köpte present och jag hittade två väldigt söta linnen, känner att jag vill ha sommar nu!

Idag hade vi även sista dagen på kyrkohistorian, sista dagen av fem och det har varit så sjukt bra! Helt otroligt att historia kan vara såpass intressant, har alltid varit lite sömnvarning innan om jag ska vara ärlig... Imorgon väntar undervisning och sen är det påsklov i mer än en vecka, känns behövligt. Ska även jobba imorgon, nytt distrikt i Sätra, så kommer vara lite död.

Nu ska jag äta middag
Kram

Jag har en ängel...

2010-03-28@16:59:32
Har haft hand om fikaförsäljningen i kyrkan tillsammans med ng-gänget. Vi samlar in pengar till GO!-festivalen och vi fick ihop en del. Trots stress och panik från min sida så lyckades det och det var värt det... Jag måste bara lära mig att slappna av.

Skulle egentligen ha spelat innebandy nu, men jag orkar inte. Kom hemv id halv fyra imorse och gick upp vid åtta, har inte varit på topp idag om man säger så. Gårdagskvällen var trevlig iaf! 20-årsfest för Emma, som förresten fyller år idag, grattis vännen! Började på Interpool med biljard, sen skulle vi gå ut men det blev inte så lyckat, vi for därför till Emma och sjöng SingStar.


Nu ska jag titta på tisdagens avsnitt av House och äta glass!
Kram


Jag har en ängel
Så fulländad och stark
Som går med mig dag som natt
Och aldrig viker av

Jag har en ängel
Som tröstar mig och leder mig
Visar mig vilka vägar jag ska gå
Och skyddar mig från smärta

Jag har en ängel
Så mäktig och så kärleksfull
Som strider för mig
Och vinner segrar över allt

Jag har en ängel
Som ger mig stora vackra vingar
Som hjälper mig att flyga
Och då är jag fri


Take my life, everything, all I am

2010-03-27@17:02:58
Har jobbat nu två dagar i rad och det känns. Är inte riktigt på topp om man säger så.
Var på ett underbart ungdomsmöte igår på Unplugged, tema; blod! Blev lovsång, dialogpredikan, drama mm. Verkligen super!
Idag har jag varit på stan och Erikshjälpen, har köpt presenter :) Ikväll blir det 20-årsfest för Emma!

Har bakat nu på eftermiddagen, vi ska sälja fika inför GO! i kyrkan imorgon. Får hoppas det inte krånglar till sig och att allt räcker. Men jag har en förmåga att alltid oroa mig för mycket över saker och ting när jag egentligen vet att allt brukar klaffa, lite irriterande kanske. Var samma sak igår, höll på att få panik över dramat vi skulle öva på eftersom ingenting verkade fungera, sedan blev det ganska bra ändå, men just den där tiden innan var sjukt jobbig. Kontrollfreak? Näe, inte alls...

Nu hade jag tänkt titta på let's Dance finalen, vet vem som vann men eftersom jag följt det hela säsongen kan jag ju inte missa finalen för det. Hade dock sett det andra paret som segrare, men det är inte mycket att göra åt.



Kramar

I need more and more of You

2010-03-23@17:59:22

Kyrkohistoria... det kan låta trist men med rätt lärare så blir det kanon! Sög åt mig information som en svamp och lärde mig mer om Romarriket än jag någonsin gjort på en historielektion, och sådana har jag varit på ganska många faktiskt... Om jag ska vara ärlig trodde jag att det skulle bli sjukt segt men första dagen har iaf gått bra, vi har fyra dagar kvar, med samma lärare!

Tränade curling för sista gången igår, för den här säsongen alltså. Lite trist att den är så kort som den är, men den här säsongen har blivit lite upp och ner över huvud taget, troligen löser det sig till nästa, man kan ju hoppas iaf. Tydligen hade i fått pris för vår division tre vinst, i onsdags då jag inte var på träningen, så jag fick den igår. Låter lite bättre med vinst i division tre än vinst i division sju som det stod på den senaste... Man känner sig lite bättre.

Nu sitter jag i mjukiskläder, lyssnar på Planetshakers och bloggar. Känner mig inte alls redo för att gå någonstans men om 20 min ska jag sitta i bilen på väg mot ledarutbildningen. Måste eock förbi ICA först och köpa Dextrosol tills imorgon, ska jobba inatt och trots att undervisningen är bra så är det lite smått tröttande att vara vaken från tre och samtidigt få in information så man förstår


Upptäckte häromdagen att mitt hår har blivit väldigt ljust, kanske var på tiden dock, hade aldrig i riktig färg, bara toning, men det satt som bergen. På bilden har jag dock en grym utväxt, inte så piffigt kanske, men jag lovar, den är lite mindre diskret i vanliga fall. Hoppas jag...


Tillbaka igen

2010-03-21@15:52:26
Har haft en bloggpaus ett tag, kände att det behövdes. Nu kanske jag orkar skriva, för det är inte så att jag inte vill, det har bara varit så att jag bara inte orkat eller haft någon inspiration över huvud taget.

Vi har haft väldigt givande undervisning de senaste veckorna, som både har gett inspiration och en vilja att suga åt sig information som en svamp, men ibland har den också rört upp känslor jag inte visste fanns hos mig. Vi har spikat ett datum för vår första predikan, om lite mindre än en månad, just nu funderar jag på vad jag har gett mig in på egentligen.

Fotade Emmy för ett par veckor sen och fotade Berivan den här veckan, känns bra att ha börjat igen och nu när våren börjar komma så kanske fotopgraferingslusten kommer tillbaka.
Har lärt mig ett nytt tidningsbudsdistrikt som helt är utomhus, mycket vandrande men ganska skönt ändå. Har jobbat tre dagar på rad och har en dag kvar.



Har även åkt pulka i Hemlingby med gänget från kyrkan, blev korvgrillning, godisgrillning, bön och pulkaåkning. Trevligt! Nästa fredag är det Ungdomsmöte och igår övade vi in ett drama vi ska köra då, This Blood av Carman.

Ska äta nu, sen blir det innebandy ikväll. My life, so far.

I dont deserve You, but I need You to love me

2010-03-07@13:18:00
Har haft sportlov i en vecka nu, imorgon sätter Bibelskolan igång igen.

Spenderade tre dagar i Hassela, med skidåkning två dagar. Fint väder och fina pister ledde till trevlig åkning. Lyckades med ett par vurpor, men det värsta som hände var en värkande nacke och rygg så jags ka nog vara glad, haha. Jag lovar, vissa av våra fall skulle ni sett, ganska kul faktiskt.
Mycket av det som hände innanför de fyra väggarna där vi bodde är dock något som ska stanna inom vår grupp. Nu lät det mer fel än jag avsåg men jag vet vad jag menar och det är väl egentligen det som har någon betydelse i det här fallet. Tack för en otrolig resa!


Jobbade förresten imorse, höll på att förfrysa näsan, det har nog aldrig hänt på en runda förut, ändå var det "bara" -14...

BarlowGirl spelas ur högtalarna, snart kommer Emmy hit för fotografering och annat trevligt och senare blir det innebandy.

Set me free

2010-03-01@00:08:31
Sveriges curlingdamer försvarade sitt OS-guld i fredags natt! Sjukt spännande final, såg reprisen på lördagen.

Hade en liten återträff med ett gäng från gymnasiet igår, det var otroligt trevligt, blev middag och biljard.
Har sportlov nu också, känns riktigt skönt!
Idag spelade vi upp vårat "Set me free"-drama i Pk, vi hade även hand om kafeterian inför GO! helgen, blev väldigt lyckat. Riktigt bra möte var det också!




Ett kapitel i mitt liv är avslutat och jag är nu redo att vända blad, påbörja en ny blank sida att fylla med händelser och människor. Kommer förhoppningsvis bli mer givande och även mer glädjefyllt. Jag ser fram emot det!


Imorgon åker jag till Hassela med ett gäng ungdomar från kyrkan, ska bli sjukt kul! Har inte åkt skidor på hela säsongen dock så vi får väl se hur det går.





RSS 2.0