Helgen

2008-11-11@07:21:25
Nu blir det ett sånt där lååångt inlägg med bara text men det kan inte hjälpas..

Helgen tillbringades i Sundbyberg, vi spelade Amatörpokalen =) En instegstävling inför division ett då vi aldrig spelat ihop som lag innan.
Vi kom till Stockholm ca halv fem på fredagskvällen och spelade vår första match kl 6. Den vann vi och därefter for vi till Paulinas lägenhet där vi skulle bo över helgen =)

Lördagen hade vi sovmorgon! Spelde inte första matchen förrän 11.30. Vi spelade då oavgjort efter en jämn match. Lika inför sista och så en avvickning på sista slagningen.
Nästa match blev lite panikartad då vi hade ungefär en halvtimme på oss att äta lunch och varva ner. Den matchen förlorade vi också...
Matchen därefter spelade vi klockan fyra, det var bara att byta bana och spela igen eftersom vi blev lite försenade. Det blev storvinstf ör oss då, 10-1 efter fem omgångar. Kvällen tillbringades i lägenheter med kortspelande och lite slötittande på TV... Vi däckade vid 11 tiden :P

Söndagen blev en tidig morgon då första matchpassaet, som var kvartsfinal, gick klockan 9.00. Den matcher lyckades vi vinna efter en upphämtining i fjärde omgången. Vi låg under och lyckade ta en femma, det kändes bra :P
Därefter blev det semi och, kors i taket, vi hade en timmes rast däremellan för lunch och lite nervarning.. vi tog en promenad runt sjön..
Semifinalen var lika nervkittlande den... Sista stenen avgjorde till vår fördel och vi var i final =)

Matcherna hade blivit försenade så det och de faktum att vi skulle missa vår buss så ombokning var nödvändigt gjorde att finalen blev uppskjuten lite mer än en halvtimme.

Vi hade ingen formtopp under finalen och det slutade med förlust. Ingen storseger men man kände att de hade matchen, de spelade helt enkelt bättre... Lite surt men en andraplats av tretton lag kanske inte är så dåligt om man tänker på att det var första tävlingen ihop =)

Prisutdelningen var efter finalen hade spelats och därefter tog jag, Isabell och Emma oss till T-centralen, käkade middag och inväntade vår buss som skulle gå 21.45 därifrån. Bussen vi bokade först skulle gå 18.25 men den planen krossades ganska snabbt...

Vi kom till Gävle ca 23.55 så det blev en sen kväll. Sovmorgonen på måndagen var välsignad =)

Tack för helgen. Det var fantastiskt roligt! =)


Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0