Selva Negra

2012-01-09@05:44:39
Nu är vårt jullov snart slut, imorgon börjar skolan igen. Ser fram emot det! Vi har en galen termin framför oss, med en massa överraskningar, möten och annat underbart!

Nu till veckan tog vi en tur till Selva Negra och bodde där ett par dagar. Vi vandrade i bergen och såg en fantastisk utsikt över hela Matagalpa. Vi såg en korallorm som vi sen fick veta är galet giftig och ett bett är dödligt, vi stod någon halvmeter ifrån. men den var fin, heh. Sen såg vi en apa och hörde ett vrål som med lite fantasi från vår sida kunde komma från en leopard. Emanuel såg även en jättespindel under en sten men det valde vi andra att blunda för, för det enda vi såg var en liten pappalångben på villovägar.
Vi tog även två turer på hästar, i riktig cowboystil red vi på slingrande vägar med den mest breathtaking utsikt ever. Jag älskade varje sekund och kunde ha varit kvar där på hästryggen ett par timmar till, minst. Men rumpan sa sitt efteråt och dag två var liiiite mer smärtsam, menlika underbar för det!

Det var galet kallt och vi höll på att blåsa bort, men det fanns varmvatten i duschen, något som efter tre månader med kallvatten var väldigt skönt, om så bara för ett par dagar.


På ett hus där fanns flaggor och städer från hela världen, till och med Gävle

Dessa vandrade omkring och skrek lite överallt

Promenix

Vi alla fyra vid ett enormt träd, ändå litet i jämförelse med många andra

Rompaaa

på toppen

Ja, ni ser ju själva. Trollskog!

Killarna var the perfect match för kvällen

Min lilla pålle dag två, mys!



Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0