Moving on

2011-06-28@22:44:54
Två dagars frånvaro här, har flyttstädat. Burit allt möjligt i en massa trappor, skrattat, burit ut en dörr ur förrådet för att sen få bära tillbaka den, gjort samma sak med en massa gardinstänger, förväxlat ett kylskåp för en tvättmaskin (hur man nu lyckas med det?), åkt bil, burit saker i ännu fler trappor, skrattat lite till, magasinerat prylar, slagit in åttasiffriga koder, sett hur ett rum fyllts till brädden av saker, åkt ännu mer bil, städat, burit lite till, åkt lite mer bil, städat ännu mer, torkat blåprickigt tak rent och svettats i över 25 graders värme. I två dagar. Väldigt trevligt faktiskt. Sjukt kul att kunna vara till hjälp!

Nu funderar jag på om jag orkar sitta upp ett tag till eller om jag ska gå och dö i min säng. Måste vänta på duschen förresten, så att dö i sängen får vänta ett tag.

Och appropå rubriken, kände mig sjukt fyndig där ett tag men nu låter det mest patetiskt. Orkar dock inte komma på något nytt så den får stå kvar..


Imorgon ska jag agera bröllopsfotograf. First time. Är sjukt nervös.. Tänk om jag gör bort mig? Ska bli helt underbart kul att se vigseln iaf!



You never give up on me

2011-06-26@23:52:56
Jobb imorse, var klar på mindre än två timmar. Det tar sig.. Sedan var jag och gymmade med Maria. Testade en sån där vibrationsplatta, haha... Tur att det bara var vi två där, man kände sig sjukt ful och det såg nog ganska roligt ut också. Men det tog, stod där i typ en kvart och nu är mina ben som spagetti.
Maria, I love you, I hope you know that..

På eftermiddagen cyklade jag och Annie ut till Borgvik för möte. Skönt att få komma iväg. Det kommer också bli lite ändringar här på bloggen, sitter och filar på en ny design. Inte så väldigt annorlunda men lite andra färger, lite andra bilder.. Ni får helt enkelt se, men det kan nog ta ett par dagar iaf.


Close your eyes and take my hand

2011-06-25@19:18:19

Midsommar. Film på altanen. Dans kring träd. Små grodorna. Pannkakstårta. Romantisk midsommarmiddag för två. Dejting nono's. Yatzy. Harry Potter. Photoshoot. "Bad" i bäcken. Skratt. Flum. Min och Jennys midsommarafton. En bra dag helt enkelt!


From the inside out

2011-06-25@17:57:44


If I have to crawl, will You crawl too

2011-06-23@23:51:10
Sitter och säkerhetskopierar alla mina bilder, det kommer ta ett antal dagar och det kommer gå åt ett antal cd-skivor, men när det är klart kommer typ hela mitt liv finnas på runda platta små skivor, kind of creepy. Men skulle aldrig förlåta mig själv om något hände med bilderna. De betyder för mycket för det.

Såg en väldigt fin film tillsammans med mamma och Jenny efter middagen, Million dollar baby. Om boxning. Vackert.



Mo cuishle..

Stay Strong

2011-06-23@15:48:05



Har precis tittat på "Good Girl" och sitter nu och tittar på webbsändning från Nyhemskonferensen. Det regnar ute så det kommer nog tyvärr inte bli Friskis ikväll, får se om jag tar mig ut på en springtur ändå, ganska mysigt i regnet.
Sitter samtidigt och läser bloggar och försöker hitta på något mer att göra, känner mig lite rastlös, svårt att sitta stilla. Det är såna här dagar man önskar man hade ett jobb, ett heltidsjobb.


Stay strong, stay strong, just stay strong...

Don't forget to love yourself

2011-06-22@17:26:37


Canon EOS 400D

2011-06-19@16:44:38
Jag är nu ägare till en Canon EOS 400D! Min älskade 350D har varit trogen i många år, men nu har den börjat ge med sig, tyvärr.. Köpte den i september 2008 och har tagit tusentals bilder. Känns lite synd att den ska behöva lägga av, annars hade jag fortsatt fota med den tills det var jag som gick sönder och inte kameran, haha, men tyvärr blir det så ibland.
Tanken på att sluta fotografera fick jag panik av så jag hittade ett paket på blocket som innehöll kamerahuset, ett objektiv (Sigma 18-50/2.8 Macro), batterigrepp, minneskort, batterier, trådutlösare, ministativ och lite av varje och som faktiskt låg inom ramarna för min ekonomi. Gillas! Fick hem den idag och har hunit fota lite. Älskar det större greppet och displayen, objektivet är också en klass för sig. Nu kan jag fullfölja alla de projekt jag har på G i huvudet.


Hedesunda

2011-06-18@08:41:00
Idag bär det av ut till Hedesunda. Ska äta frukost, packa det sista och sen går bussen lite efter tio.


Två år sen :)


Exactly who we are is just enough, there's a place for us

2011-06-16@22:57:58

Kung fu panda, Gnomeo & Juliet, yatzyspelande, promenad, brödbak, friskis och svettispass, musik, bok, pussel och positivt betyg i kreativt skrivande har fyllt upp min dag idag.
Har även blivit ägare till en sak som ni får veta sen, när jag fått hem alltihop, kommer nog i nästa vecka. Det kliar i fingrarna att få börja använda det, har inte riktigt möjlighet till det just nu, tyvärr, för det är nu som kreativiteten riktigt sprutar..

Sitter just nu och lyssnar på soundtrack till Narnia. Såg en så underbart vacker film igår, Kung Caspian och skeppet Gryningen (okej, jag vet att jag är sen, men nu är det gjort iaf. No regrets.). I särklass en av de bästa filmerna jag sett, blev helt tagen. Amazing.



There's a place out there for us,
more than just a prayer or anything you've ever dreamed of.
So if you feel like giving up cause you don't fit in down here,
fear is crashing in, close your eyes and take my hand.

We can be the kings and queens of anything if we believe.
It's written in the stars that shine above,
a world where you and I belong, where faith and love will keep us strong,
exactly who we are is just enough
there's a place for us, there's a place for us.

When the water meets the sky,
where your heart is free and hope comes back to life,
when these broken hands are whole again,
well will find what we've been waiting for,
we were made for so much more

-There's a place for us- Carrie Underwood-


You are loved

2011-06-14@11:24:27

Alla inlämningsarbeten klara och inlämnade så nu har jag lov, ett tag iaf innan jag börjar jobba. Sen jag skrev sist har jag hunnit med fler studentutspring, en till mottagning, filmkväll, ett vackert avskedsmöte, jobb, träning, en trevlig fest i lördags och lite till. Kind of fullt upp..

Kan visa lite bilder ni inte sett, från de senaste veckorna.

Vågar du? i Boulognern



Avslutningsfest Unplugged


Flak

2011-06-10@00:59:54
De åkte nyss förbi utanför. Hög musik och en massa glada skrik. Lovely!



Studenten!

2011-06-09@23:55:43
Min älskade syster har tagit studenten!!

Utspark kl 13, sen parad och därefter mottagning hemma hos oss med en massa trevliga människor. Var en sväng till Alderholmen med Hanna och Johanna för basket och mys och träffade på deras flak när de var ute och åkte. De kommer köra utanför oss så ska ut och fota lite..


Moving on

2011-06-08@18:58:30
Två slutarbeten av tre inlämnade, ett kvar som ska in på tisdag. Hoppas det börjar lossna lite bara, känns som om jag kört fast. Tänkte ge mig ut och springa om ett tag och försöka rensa hjärnan lite.

Satt och gick igenom bilder till efter två inatt och hann inte igenom hälften ens, har suttit ett tag idag och nu är jag snart klar, finally. Över 450 från festen i fredag och lite över 800 från Vågar du? i Boulognern på nationaldagen. Känns bra ändå att få stå bakom kameran lite, det har varit dåligt med det på sistone.. Vågar du? var förresten grymt bra!

Nu ska jag återgå till bilderna och sedan ge mig ut i värmen!

En mi corazon

2011-06-04@23:01:56

Just dreaming for a while...


Pronto pronto...


Today

2011-06-04@22:55:30
Har haft en superdag i huvudstaden med mamma och syrran. Blev en del shopping också. Sjukt bra väder var det också. På vägen hem hamnade vi dock på en buss med knäpptysta tråkiga pensionärer (bara typ) och eftersom jag och Jenny kommit över tröskeln för att vara bara övertrött till att bli väldigt flummiga och allmänt konstiga så ledde det till att vi inte kunde hålla tyst och alltså hördes alldeles för mycket. Men vi hade kul iaf! Blickarna vi fick kunde dödat, om nu blickar kunnat döda..

Nu ska jag lägga mig och göra mig redo för jobb inatt. Känner mig inte redo alls dock, men det går fort. Hoppas jag slipper regnet.



Estocolmo

2011-06-04@07:53:52
Vi hade en fantastisk avslutningsfest på Unplugged igår. Lekar, dans, utmaningar, fika, gemenskap, norsk karaoke, limbo och mycket mer. Mer om den kommer, har ett par hundra bilder som förevigade ögonblick. Tack för allt!

Kommer spendera dagen i huvudstaden med mamma och syrran. I'll be back tonigh!

Ska åka snart så måste byta om

God (h)jul // Jenny

2011-06-03@10:07:26

Jag och Jenny tog en nostalgitripp igår genom att titta på Alla vi barn i Bullerbyn. Helt underbart :) Innan det hade vi tänkt att vi skulle ta en tur på inlines. Det började bra men slutade typ knas?
Vi hade kommit ungefär halvvägs runt Sätra när mina inlines blev sjukt tröja, kunde knappt komma framåt. Jenny upptäcker då att mitt ena hjul var på väg att ramla av. Hur sjukt? Fick ta en genväg för att komma hem igen men efter ett tag ramlade hjulet av helt.. jag kan ju även tillägga att jag såg ut som en haltande kossa, bilden kan ni få skapa är själva. Sen när vi åkt en bit till ramlade hjul nummer två av och jag höll på att dratta i backen. Så de sista hundra metrarna gick jag med innersula på ena foten (oange och fin, host) och en faktiskt fungerande inline på den andra. Genom hela vårt bostadsområde. Vet inte om jag vågar gå ut idag av rädsla för att bli igenkänd?
Vi kom hem iaf men idag kan jag konstatera att jag har mer träningsvärk i höger ben än i vänster...

Nu har Jenny lurat ut mig på en mountainbike-tur i skogen. Om jag inte skriver mer så ligger jag och ruttnar bland blåbärsris, okej? Haha...


Såhär glada var vi när vi började åka


Två hjul ramlade av


Och här var min outfit för resten av turen. Hot...


RSS 2.0