Vågorna går höga runt dig, i stormens öga söker du efter ro

2009-08-31@22:42:50

Hör mitt svaga rop på hjälp
Från djupet av mitt hjärta
Låt mig veta att du finns där
Hjälp mig kämpa vidare



Bibelskola idag, det var bra! Var inte lika trött idag heller så nu kunde jag lyssna på vad som sades utan att sitta och nicka till hela tiden :) det ger så mycket mer, haha! Jag och en tjej till ska förresten vara data och ljudtekniker, haha kan bli intressant! Är dock inga svåra uppgifter så jag antar att det kommer gå prima, bara vi lär oss!

Åkte hem och åt lunch sen blev det en slapp eftermiddag, har inte vänt tillbaka dygnet än så var ganska trött, men det är nog bara för en dag eller två :)

Har fixat mina naglar, gått på promenad med mamma och pappa samt nästan beställt hem tröjan jag ska fixa ihop, ska göra det imorgon!

Och när jag fixade naglarna lyckades jag med konststycket att blåsa glitter över hela mitt skrivbord... Hur smart är det på en skala? Skulle hälla glitter på naglarna och blåste sen bort allt som hamnade utanför och det funkade prima, ett tag, tills jag råkade blåsa rakt ner i burken och ja... Ni kan ju gissa hur det såg ut här! För de som gillar glitter blev det rena rama paradiset men för oss som behövde städa var det inte lika kul.

Nu ska jag sova
Puss!

Delar av mig jag inte vill förlora

2009-08-30@19:58:39

Gårdagen blev underbar! Hade födelsedagsmiddag, en vecka i förväg, fyller på lördag, detta eftersom Sara flyttar på tisdag (kommer sakna dig vännen!) och jag ville att hon skulle vara med. Det blev tacos och lite snacks, vid halv nio blev det en implsfärd ner till biljardhallen på stan, tre hade dock droppat av (Sara, Sofie och Lisa)  men jag, Emma, Emmy och Maria var kvar. Vi spelade biljard i en timme och sen åkte jag hem. Tack för att ni gjorde min eftermiddag/kväll fantastisk. Hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig!


<3 Kärlek till er!

Nu har jag slutat jobba också och det är inte klokt vilken skön känsla det ger! Att veta att jag nu kan få sova hela nätterna... Härligt!!
Berlininformation på mötet i Pk idag, vi sjöng, svarade på frågor, visade filmer samt bilder. En bedrift av mig att prata inför hela kyrkan, helt insane, typ... ångest!

Nu ska jag och Jenny se film, det blir nog Eight Below tror jag :)



You are loved wherever you go
Your life is worth living
You are a glimpse of light
An invaluable treasure


You're my everything

2009-08-29@14:44:30
Nu är det bara imorgon kvar, lycka!

Har varit en sväng på Erikshjälpen och tittat runt lite. Nu ska jag förbereda lite inför i eftermiddag då mina fina vänner kommer på besök! Jag fyller år om en vecka och då jag vill göra något innan Sara flyttar så får det bli idag ist, dessutom är jag i Norrköping nästa helg :)


Var så sjukt trött igår så jag vet inte vad, fyra lektioner a 40 min, ämnet var intressant men jag höll på att somna iaf. Tur att läraren visste om det och hade lite överseende med det haha! På måndag är jag fit for fight igen!! Var även en sväng på stan med Jenny, köpte ett vitt linne och ett par örhängen.

When life is hard
I’ll run to you
you’re my shelter
you’re my hope

When I’m lost
I’ll search for you
you’re my power
you’re my trust

When my heart needs to heal
I’ll give it to you
you’re my healer
you’re my love

When life is good
I’ll thank you forever
you’re my strength
you’re my everything


När svårigheter omger mig så är jag ändå trygg hos dig, för jag vet att du aldrig lämnar mig!

2009-08-27@20:43:30
Död åt MediaMarkt som gör sina reklamtidningar större än GD och nästan lika tjocka också! Trevlig överraskning man fick imorse när tidningarna dels var 45 min sena men att de också var dubbelt så stora som vanligt... Jippi liksom... Blä på det, vad klar runt halv sju, brukar vara klar innan halv sex...

Klockan åtta var jag på Bibelskolan som satte igång idag :) Blev ingen sömn innan så jag var lite borta hela tiden, men det gick bra iaf. Kommer bli ett bra år, jag känner det på mig!

Åt lunch där när det var slut och åkte sen hem och sov i ungefär en och en halv timme, inte tillräckligt så nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på fläcken, överväger nästan att göra det faktiskt... Bara tre dagar kvar nu iaf!

Ska skriva lite nu och sen blir det nog sängen skulle jag tro. Kommer bli en likadan dag imorgon också men det funkar. Dessutom händer det en masa trevligt på kvällen :)

You hold me in your hands, you won't let me fall

2009-08-26@13:05:06
Om ungefär en timme kommer jag befinna mig på bussen på väg till stan, fika med Maria väntar :) Tills dess ska jag helst ( om jag får bestämma) ha hunnit sminka mig, bytt om, fixat naglarna och gärna pyssla med een hel del annat, hmm, kanske lite väl optimistisk?

Jag väntar spänt på ett paket som ska komma någon av de närmaste dagarna :D

Kan passa på att tipsa om ett underbart drama till en fantastisk låt!

Nu måste jag nog kila och försöka hinn amed allt jag ska innan.
Kram på er!

5 dagar

2009-08-25@17:19:08
Jag börjar bli lite desperat känner jag, allting kretsar kring jobbet för tillfället, trots att jag oftast har fullt upp på dagarna. Jobbet har dessvärre bidragit till nackspärr, axelvärk, ryggvärk och huvudvärk, jippi liksom... Snart är det över...

Snart bär det av till Pk och sen kanske det blir biljard med vänner, får se om jag hinner!
Nu ska jag sminka mig och byta om, cyklar vid sex

Puss

En del av mitt hjärta saknas

2009-08-24@21:28:47
Jag skulle seriöst kunna somna på fläcken men det känns inge vidare. Fick inte sova något efter jobber imorse då jag skulle befinna mig på Arbetsförmedlingen 8.10, helt sjukt! Höll på att somna under mötet som höll på i lite mer än en timme. Sen åkte jag hem och lyckades faktiskt med konststycket att sova i två och en halv timme. Efter lunch bar det av till Boulognerskogen för att träffa vänner och ha picknick, mycket trevligt! Var på promenad runt 4.2 km spåret med mamma, känns bra, väldigt bra faktiskt!

Nu är det bara sex dagar kvar på jobbet, tack och lov! Ska bli så skönt när det är över! Men pengarna är välkomna, de kan hjälpa mig att snabbare nå min dröm, jag vill tillbaka, jag vill tillbaka så enormt mycket!


Så underbara sötnosar!
Saknar så hjärtat värker <3

Torn apart

2009-08-23@21:54:53

You took my breath away
Gave me a place to live
A place I loved


But like autumn leaves
Falling down
Changing colours


My part of this
Simply became someone else's
Became a nightmare

Torn apart
Thrown away
Alone


You made me feel important
Helped me carry on
With everything


But like a stormy ocean
Creating waves
Dangerous traps


My whole world
Simply broke down
In a tornado of feelings


Torn apart
Thrown away
Alone


090823

2009-08-23@18:20:54


Vi var hundvakter idag igen, alltid lika trevligt :) Blev en promenad på ca 35 minuter då jenny skulle iväg sen. När hon for åkte jag, mamma och Johan till Boulognern och spelade minigolf, blev delad seger för mig och mamma.

Funderar på att gå ut och springa en sväng, men ska ropa hem en auktion om en timme eller så och det är nog lite kort o tid, kanske springer efteråt. Ska även köpa lite andra prylar, vad det är får ni se när de kommer, tar nog inte alltför många dagar!

Puss!

I though I meant more to you, but now I can see the truth shining through...

I surrender all to you

2009-08-22@14:33:46
Har precis kommit hem efter en hundpromenad tillsammans med syrran, samma hund som innan. Blev inte en så jättelång promenad, bara ca 40 min, eftersom Jenny trodde hon skulle bort, men nu blev det inte så... Lite synd, vi hade kunnat gå längre... Men men, vi ska nog kolla på film iaf, sen ska jag nog klicka hem lite nageltillbehör :)


Har uppdaterat hemsidan igen, med bilderna från GPC, blev ett antal men det är ändå inte alla, haha!


Im forgiven because you were forsaken

2009-08-21@13:57:35
Har varit väldigt tyst från min sida ett tag nu, har inte haft någon lust att skriva alls. Igår uppdaterade jag hemsidanf ör första gången på ett bra tag (www.jessica.lafleur.nu) och jag gjorde även klart alla bilder från GPC, de kommer publiceras någon gång de närmaste dagarna...

Har precis ätit lunch och snart åker jag ner på stan med Jenny, måste försöka hitta stiftpennor, mina äts upp bokstavligt talat, de försvinner fort och jag har ingen aning om hur! Igår spelade jag förresten biljard tillsamman med Emmy, Sara och Sofie.. :)


9 dagar kvar att jobba
6 dagar innan Bibelskolan startar
43 dagar sedan allt föll samman



You made me feel important
Helped me carry one
With everything


But like a stormy ocean
Creating waves
Dangerous traps


My whole world
Simply broke down
In a tornado of feelings


Torn apart
Thrown away
Alone


Hon skrämmer livet ur mig

2009-08-19@22:28:38
Jag har blivit livrädd nu två dagar på jobbet. Det är en läskig tant, helt klädd i svart som står och stirrar på mig vid ett speciellt hus. I går förflyttade hon sig efter mig också, stirrade på huset och sen stirrade hon på mig. Jag väntade mig hela tiden att hon skulle överfalla mig eller ngt, lång svart kappa med huvan uppdraget och helt blek i ansiktet. Idag hade hon svarta byxor och svart tröja och stod en bit bort, gömd bakom ett träd liksom, bara stod där, i säkert en halvtimme och bara stirrade. Är 99% säker på att det är samma tant. Jag är livrädd... Och så ska jag jobba imorgon igen, jag hatar det!!

The other way around

2009-08-17@22:06:15
Jag vet att jag skriver mycket i gåtor för tillfället, men det känns inte som om jag vill gå ut med vad som hänt, inte riktigt än iaf, det ligger fortfarande alldeles för nära för det. Sen om någon av de inblandade mot all förmodan skulle läsa min blogg skulle de säkert förstå men då får de faktiskt ta det... Om de skulle läsa och ta åt sig så skulle de inte beröra mig, jag har fått nog, det låter så otroligt stort, men nu känner jag att det är sant. Att ett val man själv gjort ska påverka något så sjukt mycket är helt befängt, bara för att jag råkar vara lite annorlunda när det gäller vissa saker betyder det att jag ska behöva klassas som en grupp för sig?

Som jag själv har uttryckt det ett par gånger tidigare så skulle jag vilja slänga skiten i ansiktet på dem ist för tvärtom, genom att säga att det är jag som inte vill längre. Men problemet då är att det inte skulle bli bättre eftersom de nappast skulle lida. Jag älskar även alltihop för mycket för att bara ge upp dessutom så betyder jag ingenting där längre så att förlora mig skulle knappast ge upphov till tårar och förtvivlan, allra minst hos de jag helst vill ska drabbas. Men nu låter jag så fruktansvärt taskig, bara det att det är så jag känner för tillfället.. Jag ber iaf om ursäkt till er som läser det här utan att vara inblandade!

En del av mig dög, men inte den delen som egentligen betyder något...


Imorgon börjar jag jobba igen också, vilket betyder att jag snart måste sova. Creds till er som orkade läsa mitt lilla utbrott, ni som faktiskt vet vad som hände kan ju se på det hela med andra ögon...

Kramar till er som betyder!

Hundvakt

2009-08-17@16:43:34
Jag och Jenny var hundvakter imorse, vi var på långpromenad :) Det blev lite fotografering också, även fast hon inte var så villig att posa för kameran... Det var mysigt iaf!


090816

2009-08-16@23:02:50
Det blev ent ur till Gävle Ponny Cup idag igen, på grund av vädret blev det så att tyvärr kom dit lite sent och hann bara se sista klassen... Kom hem med lite bilder i alla fall, lite jobbigt bara då det hela tiden växlade mellan molnigt och soligt, lättexponerat-icke!
Bullbak har det också blivit idag, kanelbullar för hela slanten. Jenny stod för underhållningen, så mycket kan jag säga! Resten ska jag nog vara tyst om, med en liten tanke på de inblandade. Sen har vi sjungit för full hals här, hoppas vi inte skrämt iväg några grannar, det lär väl märkas om inte annat. Nu låter jag som en kråka och borde vara tyst ett par timmar.



Det är så svårt att glömma något som låg så nära, något som betydde så mycket. Nu finns det inget att göra åt, mer än att försöka ta steget ut ur detta virrvarr av trassel och lämnade känslor. Men det är så mycket svårare än man kan tro.

En annan upplaga skulle nog ha passat, en bättre upplaga, en som inte hade alla dessa brister och negativa sidor, en kombination av två stycken till exempel, där man kan kombinera som man vill. Utan att ta hänsyn till känslor förstås, för det går ju inte när man hanterar något som inte är rätt, när man hanterar något som bara kan kastas när man helst känner för det.

Om jag kommer att förstå? Nej, det kommer jag inte, det spelar ingen roll vad som sägs, jag kommer aldrig att förstå vad det egentligen var som gjorde att allt det här satte igång från början. Jag kommer aldrig att förstå varför jag lät detta ta den plats det tog, jag borde ha lagt det på hyllan och bara tagit fram det vid behov, utan känslor inblandat, utan att något som kan bli sårat berörs. Då hade alla sluppit allt det här, fast vem vet, det är troligen bara jag som känner såhär. Jag är nog bortkastad och glömd, I guess...

Ett steg i taget

2009-08-15@22:22:38
Lite innan tio cyklade jag och syrran in på parkeringen till Gävle Ponnyklubb för att titta på/fota Gävle Ponny Cup. Vi stannade kvar där till tävlingsdagens slut vid halv tre och jag fick en hel del bilder, lite över 700 st, haha! Typiskt mig.. Det var väldigt trevligt i alla fall!

Runt sex samlades vi ett helt gäng i Hemlingby och grillade! Det blev även lite promenad uppför skidbacken samt kubb för de som ville. Det började bli myggigt framåt kvällen så det blev en ganska snabb hemfärd, efter att vårt lag vunnit kubben såklart :)

Imorgon blir det nog GPK igen, om vädret tillåter. Fullt upp och jag gillar det! Börjar jobba på tisdag så det gäller att ta tillvara på så mycket ledig tid som möjligt... Jag börjar låta lite desperat känner jag...

Kan lägga upp lite bilder från Gävle Horse Show iaf...


Nu ska jag gå igenom lite bilder från dagen, sen ska jag sova!

Kram

What does not kill you, makes you stronger

2009-08-14@18:49:29
Jag har haft helt underbara dagar och det är svårt att hinna med bloggen när man har fullt upp. Dessa dagar har även fått mig att inse hur mycket jag faktiskt älskar vissa människor, vissa platser eller vissa situationer, jag älskar er!

Blev tacokväll med Emma, Kristin och Thomas i onsdags, väldigt trevligt. Jag lyckades även vinna Cluedo, en riktigt bedrift, jag brukar alltid gissa fel, eller inte gissa alls då jag inte vill gissa fel, haha!

Torsdagen bestod av en tid på stan med Emelie som idag flyttar till Örebro, jag kommer sakna dig, men jag önskar dig all lycka, hoppas du får det bra vännen! Därefter bar det av hem för lunch och klädbyte och sen bar det av till travet och Gävle Horse Show, foto!
På kvällen var det filmkväll i Pk, helt underbart. Vi såg The Ultimate Gift och Benjamin Button, två helt underbara filmen, nummer ett var dock bättre. Den hade ett budskap som träffade rakt in, även fast man inte kunde sätta sig in i alla situationer så kände man ändå att man borde tänka om ibland, att man borde prioritera och omvärdera livet mm då vissa viktiga saker glider en ur händerna eftersom man alltid tänker på allting annat.

Idag har jag spelat minigolf med Emmy och sen blev det en tur på stan!

Nu har vi fått finbesök, ska gå och vara social ett tag!


Jag har ältat en massa saker, om och om igen och jag kan verkligen inte få svar på alla mia frågor. Vad finns det då egentligen för anledning till att fortsätta. Jag vet att jag skulle må bra av att få alla svar, att återfå kontrollen över situationen, men jag vågar inte riktigt fråga mig till dem helt och hållet, det är kanske bäst som det är. What does not kill you, makes you stronger, jag är inte död, alltså måste jag vara starkare, eller?

Horsepower

2009-08-12@13:05:30
Var och fotade ridlektion igår, de red ute vilket jag var tacksam över.


Avslutar med en bild på mig och älsklingen!

Nu ska jag duscha och göra mig iordning, om lite mer än en timme ska jag träffa älskade Emma på stan för fika :)

Nu lever jag för dig

2009-08-11@17:32:47
Var ute och tränade imorse, efter lunch bar det av ner på stan med Jenny. Jag skulle först till Arbetsförmedlingen, synd bara att vi fick sitta där en timme och dega, det vara bara sju nummer före men det tog tid. Sen gic vi runt en sväng och avslutade med glass på McDonalds. Är det inte lite typiskt också att det spöregnade när vi åkte så vi fick åka buss, men när vi skulle åka hem var det jättevarmt och strålande sol?

Nu ska jag följa med till stallet och fota ridlektion. Det var hur länge sen som helst jag var där!

Du fanns där, därför finns jag

2009-08-10@23:07:02


Vi var och spelade biljard hela familjen idag. Jag och Jenny visade sig vara en nästintill oslagbar kombinatio, haha! Okej då, liiiite tur var väl inblandat också, men tre vinster av fyra spel är inte fy skam ändå :)

Träning har det även blivit idag, jag, mamma och pappa gick medan syskonen cyklade. För min del blev det 5.5 km promenad/jogging, känns härligt!

Och nej, jag har inget vettigt att skriva, därför blir det dessa nästintill meningslösa inlägg om allt och inget, tills jag får något att skriva om, stå ut kära vänner, förhoppningsvis händer något väldigt intressant i mitt liv inom en snar framtid som jag kan skriva om. Bilderna från maskeraden i torsdags är inte inladdade på datorn så de kommer inte upp än heller...

...

2009-08-09@13:36:27

Kalldusch, ja tack!

2009-08-08@12:11:02
Nu är jag redo för horisontalläge en timme eller två, men tyvärr är dett aomöjligt då eftermiddagen är uppbokad, haha... Jag har varit ute och promenerat + sprungit, gick först enr unda med mamma och sprang sen samma runda själv. Tjurskallig som jag är så vägrar jag ju sakta av när jag väl börjat springa och jag tog ett ganska högt tempo idag, jippi liksom, jag kutade envist på och nu är min högsta önskan en kall dusch och drickbart vatten i mängder! Tyvärr är duschen upptagen, jaha...  Envis som en gammal get och det får man sota för minsann...

Ska till mormor och morfar i eftermiddag, det ska bli trevligt :)
Filmen var riktigt bra igår förresten, det blev bara en, vi såg Pelikanfallet. Dessvärre så var det något fel på skivan så den hakade sig en gång så vi missade ett par minuter och sen hoppade den en bit på ett ställe, men jaja.. Bra var den iaf!


Åh, nu tror jag duschen blir ledig, ja tack!!

Kram

Semestertider

2009-08-07@20:47:01
Sista jobbdagen imorse! Känns otroligt härligt att jag nu har semester i elva dagar :)

Vi var och badade idag igen och senare framåt kvällen var jag och syrran på Sommaryran en sväng. Det var ganska trevligt faktiskt men inte lika bra som Cityfesten, det går inte att jämföra de två. Men men, inget man kan göra åt liksom. Vi såg även lite dansuppvisningar, jag är sjukt sugen på att börja dansa...

Nu ska jag och Jenny se film, Pelikanfallet och Ice Age 2 ryktas det om, får se om vi orkar se båda :)


Gårdagen var riktigt trevlig ska jag säga också, det blev lite lekar och sen blev det middag i form av pizza. Massa trevliga människor var även där :)


Ängel på vift

2009-08-06@17:26:35

Åker snart iväg på maskerad med lite udda tema. Bilder kommer väl sen, tror jag, haha! Okej, jag är väl inget märkvärdigt men det finns några jag vet kommer köra benhårt på det, ska bli väldigt kul att se!

Idag är det varmaste dagen på länge. Jag har badat, jajamnensan, ni läste rätt! Det var svinkallt men lätt värt det! Sen har jag spenderat mycket tid i en stol ute på altanen med en bok. Härligt!!

Nu ska jag fixa det sista med håret och så åker jag om sisådär tio minuter.

Kram!


Det finns ingen mer som dömer dig, så res dig upp och gå!

2009-08-04@20:00:52


Jag, Jenny och Johan var ute iskogen en sväng och fotade lite. Blev bara ett fåtal bilder pga alla mygg, vi blev praktiskt taget anfallna, från alla håll och kanter! Helt sjukt. Tappade räkningen över hur många bett jag fick på den korta stunden vi orkade vara ute.
Nu ska jag och Jenny titta på film och äta kladdkaka, vi bakade den nyss!


Han öppnar sin famn för dig
Och du tar steget in i den
För att omfamnas av kärlek

Han fattar din hand
Och tillsammans går ni längs stranden
Hand i hand vandrar ni vidare genom livet

Det som händer bakom ryggen är värst att komma över...

2009-08-03@21:58:23
Hur länge har det pågått egentligen? jag börjar faktiskt undra, det känns som om jag bara vet en liten bråkdel av sanningen och jag vet inte om jag vill få reda på resten. Trevligt att få veta att man ett par dagar efteråt redan är "död och begraven" och ersatt av någon annan, någon mycket bättre, någon som inte är socialt efterbliven och någon som är en allmänt bättre människa... Hur tror ni det känns? Hur länge har jag varit död och begraven för er egentligen, hur långt i förväg var allt det här planerat? Och om det inte var planerat i förväg känns det inte mycket bättre för det, då ville ni ju inte ha mig med från början. Trevlig känsla...
Jag kräver inga svar, jag vill kanske inte veta. Jag undrar bara hur någon kan leva med det här. Varför inte bara göra slut på allt på en gång utan att dra ut på det, göra lidandet kortare liksom, det skulle vara det bästa. Jag hatar egenligen att leva i ovisshet, men nu vet jag i alla fall vart ni står och fine, låt det vara så då! Jag önskar bara jag kunde gjort en massa saker ogjort, en massa saker som pga er kom i skymundan,något jag verkligen ångrar nu, för så mycket var det värt liksom.
Det som sårar mig mest är vetskapen om allt som hänt bakom ryggen på mig, allt som hänt som angår mig på många sätt men som jag inte fått reda på. Jag vet att det är onödigt att älta saker och ting såhär i efterhand men vad ska man göra om hela ens verklighet vändes uppochner på ett par sekunder. Tro ni att jag är en naiv idiot, gör det, men tro inte att jag inte förblir oberörd av det här. Det finns mycket jag känner som inte ni vet om, som inte ni ser och det är jag glad för, annars skulle jag nog mått sämre än såhär. Jag önskar bara ni visste hur hårt det tog, jag önskar ni visste, det gör jag verkligen...

I want to hear you say who I am is quite enough

2009-08-02@20:07:36
Var på ett underbart möte på förmiddagen idag! helt otroligt, fick så mycket, det är svårt att förklara... Jag vet att jag gjort helt rätt val vad gäller hösten i alla fall, jag ångrar mig inte en sekund!

Idag kom familjen hem :D De kom hem till ett hus som luktade nybakade bullar, jag hade precis tagit ut sista plåten ur ugnen. Nu blir det fullt ös här hemma, iofs föredrar jag det än dödstyst så :) Sen är det även väldigt skönt att veta att jag bara jobbar fem dagar till, söndagsjobben är över iaf!

Nu ska jag och syrran snart kolla på film och äta nybakade bullar, finns sämre sätt man kan spendera en söndagskväll på :)

I count on the make-up to cover it up
I thought I could be strong
But it's killing me
-Bethany Dillon - Beautiful-

Lördag

2009-08-01@21:43:49
Jobbade på Erikshjälpen idag mellan tolv och två ungefär. Sen fick jag en otrevlig överraskning när jag skulle cykla hem, nämligen punka på min cykel, igen! Som tur var så kunde jag ställa in cykeln i butiken för att hämta den senare och så fick jag skjuts hem.



Nu ska jag nog snart ta och sova, haha, jag vet att det är min standardreplik numera, men det blir lätt så. Sen att jag inte uppfyller den förrän ett tag senare är en helt annan sak... Men jag ska ändå upp halv tio imorgon... Sista söndagen med jobbet iaf, bara sex dagar kvar, sen SEMESTER! :)


Bara för att jag ler, tittar dig i ögonen och säger att allt är bra så betyder inte det att det är hela sanningen...

RSS 2.0